• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Eki Görüntüle 375432
ekledim sanırım benim şu anda normalde 10. haftam bitti ama ultrasona göre 5 gün gerideyiz zaten bizim döllenme cok geç olduğu için normal dedi doktor.
kalbi pıt pıt pıt atıyodu onu görüp işe gelmek çok zevklidi şimdi 2 hafta beklicem yine nasıl beklicem bilmem :(
maaşallah bebişine canım tombik bebek maaşallah:)

Çok tşk ederim arkadaşlar sağolun

Ben tam 12+0 da gittim doktora o da rahatsızlığım dolasıyla yoksa salı gidicektim ama bebek 6 cm e yakın olduğu için bakıldı. Seninde bakılır büyük ihtimalle cinsiyet içinde diyor ki görürsek illa ki söyleriz merak etme kendime saklayacam da ne olucak diyor :52: Bi kız lafı çıktı ama tabi emin değiliz :26:Eki Görüntüle 375567 Eki Görüntüle 375568
ALLAH gönlüne göre versin canım...
merhaba kızlar saat 16.00 da randevum var bebişimi görücem inşallah.. cinsiyetimiz erkekse netleşecek bugün, biliyorsunuz 2 hafta önce çıkıntı var gibi denilmişti.. 2 li test te yapılacak inşallah,cok endişeliyim lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
inşallah canım belli olur testinde olumlu olur inşallah senle aynıyız bende cuma gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriz..
bence de çalışan arkadaşlar için hamile pantalonları rahat olur. ben evde eşortman ve taytlarla idare ediyorum. dışarı çıkarken de genelde pantalonlarım düşük bel olduğundan şuan bir sorun çıkartmıyorlar bana. ama eve gelir gelmez taytıma dönüyorum. sanırım 4-5. aylarda ancak alırım ben hamile pantalonlarından.
evet bende evde eşofmanlarla dolanıyorum çalışmadığım için.hamile pantolonu aldım ama 4 5 aya anca giyerim heralde.bugün kotumu giydim belimden düştü bulantılar beni zayıflatıyor
hafta sonu resmen kabus gibiydi evde yatmak gerçekten bunalım sebebi eşimede eziyet ettim bir ton sıkıntıdan yaklasık 10 gundur kabızdım c tesi tam tersi ishal oldum saatlarce karnım ağrıdı :(( sonra miğdem boş bulanıyo evde yeemek yok eşim asla beceremez yapmayı dışardan aldı daha çok miğdem bulandı pazar gunumde daha kötu geçti sabah kahvaltı sonrası başladım istifra etmeye gece yatana kadar allaha şukur bu gun çok iyiyim işe gelmek resmen iyi geldi azıcık hava aldım sabah mısss gibi açıldım yat yat yat evde yattıkça yatasım geldi yattıkça içim daraldı yani dr bol bol istirahat demese eve girmiycem artık kabus gibiydi resmen neyseki bu gun karar verdim birkaç gun annemde kalıcam değişiklik olsun ortam değişsin :)))))

iyi etmişsin canım annende kalmakla evden tiksindiğimiz için dahada kötü oluyoruz.bende perşembe gidiyorum annemlere cuma kontrolüm var orda kalacağım pazara kadar..biz ilçedeyiz doktorum merkezde o yüzden gidiyorum

ufak ufak kıpırtılarını görebilirsin canımm..
1-2 parça çikolata ye sen yine de :1:

bide kızlar bir arkadaşıma dr biter çikolata ye mutlaka gunde 1 2 kare demişti bebek gelişi için önemliymiş netten araştırmıştı arkadaşım ozamanlar ama ne kadar doğru bilmem araştırmak gerek

maaşallah bebişine canım tombik bebek maaşallah:)

ALLAH gönlüne göre versin canım...

inşallah canım belli olur testinde olumlu olur inşallah senle aynıyız bende cuma gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriz..

evet bende evde eşofmanlarla dolanıyorum çalışmadığım için.hamile pantolonu aldım ama 4 5 aya anca giyerim heralde.bugün kotumu giydim belimden düştü bulantılar beni zayıflatıyor

iyi etmişsin canım annende kalmakla evden tiksindiğimiz için dahada kötü oluyoruz.bende perşembe gidiyorum annemlere cuma kontrolüm var orda kalacağım pazara kadar..biz ilçedeyiz doktorum merkezde o yüzden gidiyorum

benden bir gun önce kontrolun hayırlı haberlerle gel arkadaşım
kesinlikle evimden soğukmaktan korkuyorum her yer battı gözüme hafta sonu birde alışık değilim her hafta sonu dip köşe bucak temizlik yapardım şimdi yasak malum benimde bir kadın ayarlamam gerekebir bakalım c.tesi dr miz ne diyecek

bide kızlar bir arkadaşıma dr biter çikolata ye mutlaka gunde 1 2 kare demişti bebek gelişi için önemliymiş netten araştırmıştı arkadaşım ozamanlar ama ne kadar doğru bilmem araştırmak gerek

belki doğruluk payı olabilir cnm bir ara bakarım ben..
aksine de hiç sevmem bitteri :50:

bende pek sevmem :(( ama yeterki yarasın miniklere yerim gunde 2 karecik ne olcak :))))

öyle tabi canımm..
yumurtadan tiksinmeme rağmen zorlada olsa yemeğe çalışıyorum..
daha sevmeden yediğim neler varr..
onlar iyi olsun da yeriz biz ne olcak..

benden bir gun önce kontrolun hayırlı haberlerle gel arkadaşım
kesinlikle evimden soğukmaktan korkuyorum her yer battı gözüme hafta sonu birde alışık değilim her hafta sonu dip köşe bucak temizlik yapardım şimdi yasak malum benimde bir kadın ayarlamam gerekebir bakalım c.tesi dr miz ne diyecek

inşallah canım hepimizin bebişleri sağlıklı olsunlar,başka bişey istemem..benimde evim iyice kirlendi artık..bir genel temizlik istiyor kışda geçti havalar iyice düzelsin halıları yıkamaya göndereceğim annemle kardeşimde gelip temizlik yapacaklar saolsunlar.

öyle tabi canımm..
yumurtadan tiksinmeme rağmen zorlada olsa yemeğe çalışıyorum..
daha sevmeden yediğim neler varr..
onlar iyi olsun da yeriz biz ne olcak..

en sevdiğim şey su normalde gunde 2 lt içerdim yazın daha fazla şimdi içemiyorum yudum yudum günde 2 bardak anca içiyorumdur nedense çok miğdemi bulandıyo su

en sevdiğim şey su normalde gunde 2 lt içerdim yazın daha fazla şimdi içemiyorum yudum yudum günde 2 bardak anca içiyorumdur nedense çok miğdemi bulandıyo su

canım suyu bende çok seven biriyim..
ama şuan günde 1 lt bile içemiyorum..
inş bebişlerimiz için yetiyordur..

canım suyu bende çok seven biriyim..
ama şuan günde 1 lt bile içemiyorum..
inş bebişlerimiz için yetiyordur..

dr ye ilk gittiğimde yani 2 hafta önce idrarım koyu renk ve kokulu sabah idrarı gibi dedim hemen ne kadar su içiyosun dedi hiçç dedim içemiyorum o yuden öle dedi idrarın bişi söylemedi ya arada konu kaynadı yada ilk haftalar olduğu için önemsemedi umarım susuz kalmak öenmli bişi değildir

dr ye ilk gittiğimde yani 2 hafta önce idrarım koyu renk ve kokulu sabah idrarı gibi dedim hemen ne kadar su içiyosun dedi hiçç dedim içemiyorum o yuden öle dedi idrarın bişi söylemedi ya arada konu kaynadı yada ilk haftalar olduğu için önemsemedi umarım susuz kalmak öenmli bişi değildir

aksine çok önemli..
kk da biri konu açmıştı 1 ay önce..
14 haftalık hamileydi..
dr suyu az diye gebeliğini sonlandıracaktı..
ne kadar üzülmüştüm..
hatta eşime söyledim o gün bugündür su için zorluyor beni..

:9::9::9::9::9:ben 2 bardak içtim malum 2 bebiş içinde içmem lazım:8::8:

bu arada ben gece başucuma şu şişesi koyuyorum saatte bir uyanıp su içiyorum nedense boğazıma kadar ağzım kuruyor geceleri zaten gıcıkla uyanıyorum su içiyorum sonrada tuvalete taşınıyorum sabaha kadar:9::9::9:

aksine çok önemli..
kk da biri konu açmıştı 1 ay önce..
14 haftalık hamileydi..
dr suyu az diye gebeliğini sonlandıracaktı..
ne kadar üzülmüştüm..
hatta eşime söyledim o gün bugündür su için zorluyor beni..

allah korusun ya :(( tabi bebek su kesesi içinde önemli aslında

hadi kızlar herkes kalkıp bir bardak su içsin o zaman:8::8::8::8::8::8:

:))) içtim bir bardak :))

canım su cok onemlıymıs bende normal suyu seven bırıydım ama fazla ıcemıyorum ozellıkle bulantım fazlayken ama doktor ıdrarın rengı seffaf beyaz gıbı olacak dedı ıcemıyorum deyınce ılla su deıl meyve suyu ayranla da takvıye edebılrıısn dedı susuzluga baglı kasık agrın olursa acıl gel serum taksınalr dedı o kadar onemlı yanı bı sekılde ıcmelıyız :26:

:9::9::9::9::9:ben 2 bardak içtim malum 2 bebiş içinde içmem lazım:8::8:

bu arada ben gece başucuma şu şişesi koyuyorum saatte bir uyanıp su içiyorum nedense boğazıma kadar ağzım kuruyor geceleri zaten gıcıkla uyanıyorum su içiyorum sonrada tuvalete taşınıyorum sabaha kadar:9::9::9:

canım onu bende yapıyorum baş ucumda hep su oluyor ben sadece yudum yudum içebiliyorum o da boğazım kuruyor diye..
bulantılarım geçtiği zaman bol bol içicez inş..geçmezsen yandım çünkü günde 1 litre bile içemiyorum ben...

canım bulunduğum il doğunun en gelişmemiş ili diyebilirim..
dr var ama ne hikmetse hepsini toplasan 1 dr etmiyor..
sanırım bunları buraya sürüyorlar..
bizle yine biraz olsun ilgileniyorlar ama buranın halkını dinlemiyorlar bile..
inşallah canım inşallah..22. haftamı heyecanla bekliyorum artık..

haklısın canım vakit çabucak geçiyor daha dün gibi acaba hamilemiyim diye dolanıyodum ortalarda:1: bi 15 güne kadar iyice hafifler inşallah...

bu arada ben doktordan geldimm....bebeğim 7 cm olmuş.çok şükür normal çıktı :nazar::nazar:ense kalınlığı,burun kemiği filan birsürü şey ölçtü.biraz zor oldu kıpırdamadı pek,halbuki çikolata da yemiştim:1::1:neyse bu arada kızzz dedi doktor:52::52: farketmez tabiki ama benim içimden kız geçiyodu.çok şükür atlattık hayırlısıyla,bir hafta sonra da ikili test sonucu çıkacak.vitaminleri değiştirdi elevit verdi bi de demir hapı,bulantılarda 12 haftada geçer dedi ama bazı annelerin daha uzun sürebilir dedi.darısı hepinizin başına,yarın gidecek arkadaşlarda çok güzel haberlerle gelir inşallahhh:nazar::nazar:

Back
X