• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

canım su cok onemlıymıs bende normal suyu seven bırıydım ama fazla ıcemıyorum ozellıkle bulantım fazlayken ama doktor ıdrarın rengı seffaf beyaz gıbı olacak dedı ıcemıyorum deyınce ılla su deıl meyve suyu ayranla da takvıye edebılrıısn dedı susuzluga baglı kasık agrın olursa acıl gel serum taksınalr dedı o kadar onemlı yanı bı sekılde ıcmelıyız :26:

bende ayran maden suyu ama gunde bir tane içiyorum fazlası zarar olur die meyvelerden sıvı alıyoruz boll boll yeşil elma yiyorum eşim dediki bu sabah elmanı aldın mı yanına :)) shrek gibi doğcak çocuk yeşil :))) ayy sabah sabah ne güldüm hala aklıma gelince guluyorum

:9::9::9::9::9:ben 2 bardak içtim malum 2 bebiş içinde içmem lazım:8::8:

bu arada ben gece başucuma şu şişesi koyuyorum saatte bir uyanıp su içiyorum nedense boğazıma kadar ağzım kuruyor geceleri zaten gıcıkla uyanıyorum su içiyorum sonrada tuvalete taşınıyorum sabaha kadar:9::9::9:

benımde gecelrı cok agzım kuruyor bende koydum basıma su :1: ama kalkmaya üşeniyorum uykudan:9:bıde gün içinde de hararet oluyor

canım onu bende yapıyorum baş ucumda hep su oluyor ben sadece yudum yudum içebiliyorum o da boğazım kuruyor diye..
bulantılarım geçtiği zaman bol bol içicez inş..geçmezsen yandım çünkü günde 1 litre bile içemiyorum ben...

geçer canım inşallahhhh
benimde 1 saatir bastırdı gene bulantı :19::19::19:bazen hiç bişey yok nasıl seviniyorum geçti diye birdenn hooooppp geliveriyor:50::50::50:dayanacaz artık napalım hamileyizde bulanıyoruz bunada şükür:16::16::16::16::16::16::16:
ben 2 litreyi geçiriyorumdur kesin çok zorluyorum ama kendimi

haklısın canım vakit çabucak geçiyor daha dün gibi acaba hamilemiyim diye dolanıyodum ortalarda:1: bi 15 güne kadar iyice hafifler inşallah...

bu arada ben doktordan geldimm....bebeğim 7 cm olmuş.çok şükür normal çıktı :nazar::nazar:ense kalınlığı,burun kemiği filan birsürü şey ölçtü.biraz zor oldu kıpırdamadı pek,halbuki çikolata da yemiştim:1::1:neyse bu arada kızzz dedi doktor:52::52: farketmez tabiki ama benim içimden kız geçiyodu.çok şükür atlattık hayırlısıyla,bir hafta sonra da ikili test sonucu çıkacak.vitaminleri değiştirdi elevit verdi bi de demir hapı,bulantılarda 12 haftada geçer dedi ama bazı annelerin daha uzun sürebilir dedi.darısı hepinizin başına,yarın gidecek arkadaşlarda çok güzel haberlerle gelir inşallahhh:nazar::nazar:

ayyy Maşallah bebişine :nazar:
herşeyin normal çıkmasına çok sevindim..
prensesin geliyor desene..inş yarın bende tahmini olarak öğrenebilirim..
darısı başımıza artık :nazar: sağol canımm..

canım onu bende yapıyorum baş ucumda hep su oluyor ben sadece yudum yudum içebiliyorum o da boğazım kuruyor diye..
bulantılarım geçtiği zaman bol bol içicez inş..geçmezsen yandım çünkü günde 1 litre bile içemiyorum ben...

demekki yudumları arttırmamız gerekiyo :))

haklısın canım vakit çabucak geçiyor daha dün gibi acaba hamilemiyim diye dolanıyodum ortalarda:1: bi 15 güne kadar iyice hafifler inşallah...

bu arada ben doktordan geldimm....bebeğim 7 cm olmuş.çok şükür normal çıktı :nazar::nazar:ense kalınlığı,burun kemiği filan birsürü şey ölçtü.biraz zor oldu kıpırdamadı pek,halbuki çikolata da yemiştim:1::1:neyse bu arada kızzz dedi doktor:52::52: farketmez tabiki ama benim içimden kız geçiyodu.çok şükür atlattık hayırlısıyla,bir hafta sonra da ikili test sonucu çıkacak.vitaminleri değiştirdi elevit verdi bi de demir hapı,bulantılarda 12 haftada geçer dedi ama bazı annelerin daha uzun sürebilir dedi.darısı hepinizin başına,yarın gidecek arkadaşlarda çok güzel haberlerle gelir inşallahhh:nazar::nazar:

maşallah maşall allah bağışlasın

bu arada benim iconlarım yok nazar boncuğu vs neden acaba ?

geçer canım inşallahhhh
benimde 1 saatir bastırdı gene bulantı :19::19::19:bazen hiç bişey yok nasıl seviniyorum geçti diye birdenn hooooppp geliveriyor:50::50::50:dayanacaz artık napalım hamileyizde bulanıyoruz bunada şükür:16::16::16::16::16::16::16:
ben 2 litreyi geçiriyorumdur kesin çok zorluyorum ama kendimi

canım ben 1 saat kadar evle uğraştım şuan mide bulantısından duramıyorum..
uzandım hiç kıpırdamadan yatıyorum..yine tavan yaptı bulantım..

biraz azalsa bende su için zorlucam kendimi ama şuan elimden hiç birşey gelmiyor :26:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah canım allahım kucağınıza almayıda nasip etsin hepimizin inşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar gerçekten şunu farkettimki evde olanlar belirtileri daha çok yaşıyorlar:31::31::31::31::31::31:evde yapacak bişey yok çünkü hep kendilerini dinliyorlar bende 20 gün rapor kullandımya gerçekten daha çok bulanıyordum
gerçi şu anda annemlerde kalıyorum benim yemek kokulrına tahammulum yok yoksa yemede sorun yaşamıyorum

hep evde durmayın bence parka filan çıkın yorulmayacağınız bi şekilde

aksine çok önemli..
kk da biri konu açmıştı 1 ay önce..
14 haftalık hamileydi..
dr suyu az diye gebeliğini sonlandıracaktı..
ne kadar üzülmüştüm..
hatta eşime söyledim o gün bugündür su için zorluyor beni..

Eşimde marketten 1-1.5 lt lik pet şişede sular var onlardan alıyor. İkimizde alıyoruz içiyoruz en azından günde kaç litre su içiyoruz onu hesaplamış oluyoruz valla bugün 1 lt lik pet şişeyi bitirdim ama onun haricinde de 1-2 su bardağı içmişimdir şimdiden 1.5 lt yi buldum işte yatana kadar daha içerim. Valla su içmeyede zorlayın kendinizi çünkü bebeğin amnio sıvısını bizim içtiğimiz sularla sağlayacak ayrıca o su da değişiyormuş biz su içtikçe o da yenilenicek bebek susuz kalmasın açlık bir derece tehlikeli ama susuzluk daha daha fena ben ishal olunca ilk o aklıma geldi bebeğim su kaybedecek dedim panikle gece acile gittim bi şişe serum yedim aman susuz kalmayın kızlar :20::20::20::20::20:

hepinize iyi akşamlar kızlar benim çıkış saatim gelmişşş:8::8::8::8::8:yarın görüşürüzzzz bebişlere ve kendinize iyi bakınnn:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kız üşenme uyan iç bak hemde gece hemen uykuya geçtiğin için bulantın olmaz susuzda kalmamış olursun:28::28::28::28:
canım tam tersı ya gece hanı ac oluyoruz ya su ıcınce eger hemen uyuyamazsam agzıma gelıyor ıctıgım su mıdem bulanıyor :50:

gözünaydın canım masallah bebegıne:nazar:

canım tam tersı ya gece hanı ac oluyoruz ya su ıcınce eger hemen uyuyamazsam agzıma gelıyor ıctıgım su mıdem bulanıyor :50:

gözünaydın canım masallah bebegıne:nazar:

demekki her bünyede farklı oluyor neyse olduğu kadar artık bebekler biraz büyüsün o zaman daha çok önemli :54:

Eşimde marketten 1-1.5 lt lik pet şişede sular var onlardan alıyor. İkimizde alıyoruz içiyoruz en azından günde kaç litre su içiyoruz onu hesaplamış oluyoruz valla bugün 1 lt lik pet şişeyi bitirdim ama onun haricinde de 1-2 su bardağı içmişimdir şimdiden 1.5 lt yi buldum işte yatana kadar daha içerim. Valla su içmeyede zorlayın kendinizi çünkü bebeğin amnio sıvısını bizim içtiğimiz sularla sağlayacak ayrıca o su da değişiyormuş biz su içtikçe o da yenilenicek bebek susuz kalmasın açlık bir derece tehlikeli ama susuzluk daha daha fena ben ishal olunca ilk o aklıma geldi bebeğim su kaybedecek dedim panikle gece acile gittim bi şişe serum yedim aman susuz kalmayın kızlar :20::20::20::20::20:

canım bende 1.5 litrelik olarak alıyorum suyumu..ölçebilmek için ama gün içinde bitiremiyorum o şişeyi..
her içtiğimde de lavabodayım inş az da olsa kalıyordur..
gece de yanımda bir şişe var arada kalkıp yudumluyorum..
eşime kalsa her odaya şişe yerleştircek o denli üstüme düşüyor..
ama midemde kalmıyor o başka :14:

Heyyy güzel anneler yarın sabah dr randevumuz var inş öğleden sonra hayırlı haberlerle gelirim hepinize iyi akşamlar dualrınızda olmak dileğiyle

canım bende 1.5 litrelik olarak alıyorum suyumu..ölçebilmek için ama gün içinde bitiremiyorum o şişeyi..

merhaba kizlar... karnimin ici agriyor ya nedendir bilemedim. ara ara sanciyor. 10+5 im acaba zaman ilerledikce öylemi oluyor ki, yasayan varmi?

Back
X