• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

az önce Eylül Annelerinin doğum hikayelerini okudum ... Oturmuş ağlıyorum.Ben nasıl doğuracağım yaaaa :(

eylül annelerine sordum şimdi onlardan yardım istedim :1:

masumiyet olsaydı ona sorcektim ama yok göremedim zilliyi :9:

takip listesini o yapmış :34:

evet eylül anneleri iyi fikir yardım ederler sende yaparsın hadi bakalım :6:

şimdi gidiyorum evi toparlayacağım sonra çamaşır var onları sererim,,ütüde yaparım elim değmişken:))

döndüğümde o sayfa bitmiş olsun hamarat ve güzel alıntı yapan hamsiyenin anası :27:

öptümm:54:

az önce Eylül Annelerinin doğum hikayelerini okudum ... Oturmuş ağlıyorum.Ben nasıl doğuracağım yaaaa :(

ağlama canım ağlama

nası girdiyse bi şekilde de çıkıcak diyodu bi arkadaşım :1::1:

herkes doğuruyosa biz de doğurucaz ve sonra yazıcaz buraya kuzucuğumuz yanımızda yatıo diye:nazar:

ağlama canım ağlama

nası girdiyse bi şekilde de çıkıcak diyodu bi arkadaşım :1::1:

herkes doğuruyosa biz de doğurucaz ve sonra yazıcaz buraya kuzucuğumuz yanımızda yatıo diye:nazar:

İnşallah..Salı kontrolüm var.İstanbuldaydım doğum için Adanadayım.ilk defa gidecm doktora.o da tedirgin edior...Oyyy oyyyy :S

Asudem gezmelere gitmis iyi etmis ama ben yine de yazayim gelince okur nasilsa :34:

English home dan aldigim yastiklari yikamadim canim bozucam diye daha once bizim yastiklardan bozmustum cunku :17:
Hem bebek yastik kulanmayacak ki onu kirlent olarak kullanicaz o yuzden ince elemedim bu sefer ayrica kenarliklari da yikamadim oylece serdim bebek temas etmeycek ki yine bozarim diye korktum yorgani yikamadim kilifini yikadim nevresimlerini yikadim neye temas edecekse uyku tulumunu yikadim yorganda kullanilmayacak
English home a bakin uyku tulumuna ben cok begendim valla :34:

canım ben hepsini yıkadım , hiç gözünün yaşına bakmadım , yorganda hafif bir toparlanma oldu ama onuda kuruyunca vura vura kendine getirdim , yastıklara bişey olmadı taş gibi duruyorlar , yatak kenarlarına zaten bişey olmuyor , nasılsa eninde sonunda yıkancak dedim bari bozulcaksa baştan bozulsun :1:

fıstığım napıyosun? gözdoş teyzesi tonton olmuşuz biz çok o yüzden günümüzü bekleyemicez erken alcak doktor teyzemiz. tosun paşamız geliyor :nazar: :1:

Nolsun koşturmaca, hayırlı uğurlu gelsin doruk paşa, sağlıkla. Huzur ve mutluluk getirsin inşallah, ne zaman doğum ?

eylül annişlerine msj yazdım cevap yok :1::1::1:

doğuramayanlar görmüyo sanırım :1::1:

ama beğeniyolar yazdıklarımı:9:

tablo diyorum tablooo huuuuuuuuuuuuuuu yazacaktım ama neyse arada bakayım belki gören olur:9:

pefffffffff,taze börülce haşlıyordum,suyu azalmış,ekledim daha yeni...sonra bir çat çut sesleri,koştum ki yanmış,yuh ya,hangi ara bitti suyu..ne biçim de koktu.pöfffff..ee kararan yanan tencere için çözümlerinizi alayım hemen...

pefffffffff,taze börülce haşlıyordum,suyu azalmış,ekledim daha yeni...sonra bir çat çut sesleri,koştum ki yanmış,yuh ya,hangi ara bitti suyu..ne biçim de koktu.pöfffff..ee kararan yanan tencere için çözümlerinizi alayım hemen...

Canım çelik tencere sanıyorum.. Tabiki cif... Mavi şişe olanı tercih ediyorum bu konuda ama herhangibir cif ile halledebilirsin

karbonat serp içine ve sirke ekle üstüne beklesin öyle , akşama kolayca çıkar :34:

Back
X