herkese gunaydın ilk gunaydın bizden bugun...dün doktor kontrolumuz vardı oğlusum 2900gr.47,5 cm olmuş teyzeleri,ama dönmemiş makat duruşlu bu saatten sonra dönme ihtimali olabilir ama çok düşük dedi..ve tibbi gereklilik diye not aldı,sezaryen tarihimizi de belirledi 3 ekimde oğluşuma kavuşuyorum

o an iş ciddiye bindi ya bir kaç sanıye dondum kaldım,heyecan yaptım galıba kalbımın atısını duydum verdiğim cevap ta hadi yaa olmuş

bir gün öncede odası gelmıstı kurulmustu minnak minnak mobılyalar minnak minnak giysiler falan anneme bir an dönüp anne kendimi evcilik oynuyor gibi hissediyorum dedim,evet aynen çocukken evcılık oynardım bebeğime bakardım aynı hisleri hissettim,annemde bir de kucağına al bak nasıl olacaksın demişti o andan berı duygusaldım bırde tarıhı netleştirince costum,sonra cıktık coyote teyzemızı beklıyorduk,dogum fotografcısının standında kı albumlere bakıyordum anne ıle bebegın ılk karsılasması fotosuna gelınce çeşmeleri açmışım gözlerim doldu doldu doldu tam bırakacam akacaklar coyote arkamdan seslendı kendıme geldım

sonra hastaneye sorularımızı sorduk ve foruma gectık felis teyzemız ve masum teyzemız geldı..mamalarımızı yedık sevcanyk dan da ıyı haberler aldık bıraz dolandık ama işimiz bitmiş kızlar

çok yorulduk