oh ohh masalalh cogu seyı halletmısın cnmmm .. bende cantamı buhafta yavasyavas hazırlamayı dusunuyorumm bakalımm .
içme içme sabret azcık daha gerçi sabretsen ne ondan sonrada emzirme dönemi başlıyor...ben o kadar da zorlanmadım hiç ama sende içme yine emi kıyamam lina maben içiyordum canım sorma ilk aylarda biri içince ağlıyordum şimdi alışdım benimde arada canım istiyor doktora söledim günde 1 tane içebilirsin sıkıntı yok dedi ama benim öle canım istemiyor hafta 1 falan içiyorum 1 tane bazen de eşim içerken 1 nefes çekiyorum
yok tatlım içmiyorum zaten hamileyken toplamda 3 tane içtim
ama şimdi canım istesede yavruma kıyıp içemiyorum ana yüreği işte büyüdü ya daha farklı oldum şimdi...eşimde yanımda içmemeye çalışıyor çam çerçeve açıyoruz napalım...
acilleri hallettik sayılır :)
hallledrsin sen de zaten yıkamıştın zor olan biitmiş :)
ewt canımm..allhınn ıznıyle onuda halledıcezz sonra dogumm telasııderken bebeklerle ugrasmaktan zamanın nasıl gectıgnıı anlamıycaz.. yok maması yok kakkasıı asısıı v.s derken bakmısınn 2 ye hamıleyızz. cok hızlı gıttım sankı
cnm bende hametanı duydumm yazdırıcann aıle hekımıne.. dun esımle komılı zeytınyaglıı ıslak mendılını aldık ındırıme gırmıss 9o tanesı 3.5o tl.. ben cok begendım kokusunu bı paket aldım hosumagıderse devam edıcezz
hehee kaynanamı bıdaha gormuyeymm dıosun... wala senı cok cesaretlı gordum ben yanlızım oyuzdenn bız tek cocukla yetınıcezz gıbı.. bakalımkısmet gercıde.. 2 cocugu hıc dusunmedıkk bubı dogsunda sagsalımm..evet herkes zamanın çok hızlı geçtiğini söylüyor :)
bakmışız 2. ye hamileyizz
ben arayı çok tutmayı düşünmüyorum kaynanam yanımdayken ikisini aradan çıkarıyım
bir daha gelmesine gerek kalmasın
ikisini aynı anda büyütsün
kırkı çıksın çalışmalara başlayayım diyorum 1. ancak 3 yılda oldu ben 40 ın çıkınca çalışsam ancak olur
kızlarr benmde hastane cantam ıcın lohusa pıjaması ve beebk bezı kaldı, tabı bırde alınan kıyafetlerın yıkanıp utulenmesı:)) hasta bezı almadım,
siz hasta bezı alcakmısınız????
aaaaaaaaaaaa buarada 70 gundende asagı düşmüşüm, maşallah zamn nasıl hızlı gecıyorr, günleri görünce heyecan basıyo
kızlar nst ye doğum başlamış mı diye mi bakılıyor?
Ben aldiklarimi alacaklrimi gecen yazdim iyi oldu.benim eksiklerim lokum,cikolata ,gulsuyu bez,ped,islak mendil,kaldi bizim.
Ben aldiklarimi alacaklrimi gecen yazdim iyi oldu.benim eksiklerim lokum,cikolata ,gulsuyu bez,ped,islak mendil,kaldi bizim.
kızlar nst ye doğum başlamış mı diye mi bakılıyor?
kızlar temmuuz annelerıı dogurmaya baslamıss coktaann.:18::18:.ayy bızde eylulu bekleyemıcez sanırım agustosta dökülücez gıbıı
hastaneye ikram için sadece çikolata götüreceksiniz değil mi, başka bişey varsa kusur kalmayalım
hastaneye ikram için sadece çikolata götüreceksiniz değil mi, başka bişey varsa kusur kalmayalım
kızlarr benmde hastane cantam ıcın lohusa pıjaması ve beebk bezı kaldı, tabı bırde alınan kıyafetlerın yıkanıp utulenmesı:)) hasta bezı almadım,
siz hasta bezı alcakmısınız????
aaaaaaaaaaaa buarada 70 gundende asagı düşmüşüm, maşallah zamn nasıl hızlı gecıyorr, günleri görünce heyecan basıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?