2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

nst de 40 sancı çıksa hissediyorum ben hafif adet ağrısı gibi. o yüzden olsa hissederim diye düşündüm.
doğuran gitti biz kaldık, hayırlısıyla bizler de kurtulalım inş..

nst de sancı göstergesi bebişin kalp atım sayısının yanında olan numara mı? evet,bizde doğursak bizde giremesekkkkkk :))))

Amin insallah. Cok tesekkür ederim. Erken degil tabi aslında, benim haftamda bebegini kucagına alan cok kisi var :) Hepimiz icin en hayırlısı olsun, allah hepimize en hayırlı saglıklı dogumları nasip etsin insallah.

Amin insallah. Cok tesekkür ederim. Erken degil tabi aslında, benim haftamda bebegini kucagına alan cok kisi var :) Hepimiz icin en hayırlısı olsun, allah hepimize en hayırlı saglıklı dogumları nasip etsin insallah.

amin inşallahhh,an gelecek sancım tutacak,hala inanamıyorum,sanki o ben değilim,değişik bi duygu,hakkımızda hayırlısı inşallah

ayyy cnm ne bilim yaaa ben hayatta gidemem kuaföre falan... böle idare ediyorum şimdilik son 6 gün

nst de sancı göstergesi bebişin kalp atım sayısının yanında olan numara mı? evet,bizde doğursak bizde giremesekkkkkk :))))

cnm nst kağıdında 2 tane çizgi var biri üstte diğeri en altta ... üstteki çizgiler bebeğin kalp atışını gösteriyo en alttaki çizgi ise senin sancılarını gösteriyo eğer çizgiler dalga şeklinde yükseliyosa sancın var demek hangi rakama kadar yükseliyosa o kadar sancın var demek oluyo ayyyy umarım anlatabilmişimdir:26:

ayyy cnm ne bilim yaaa ben hayatta gidemem kuaföre falan... böle idare ediyorum şimdilik son 6 gün

ayyy öle rahatlıkki aslında :))) ben yapıyorum sürüyo yarım saat bazen daha fazla,kuaföre gidiyorum 5 dakka :) sadece bikiniye gidiyorum,normal de bacaklarımı kendim alırım ama çıksın aradan dedim :)) doğum hikayelerimizi paylaşacağımız günler gelecek,çok yakında hemde,çok heyecanlı çok karmaşık :))))

hmmm anladımmm,ama dalga yoktu galiba hatırladığıma göre tşkr ederimm

Ay kızlar 1 buçuk saattir düzensiz ağrılarım var yorulmadımda ama acaba doğum sancısımı. Bide bacaklarıma vuruyor. Ay inşallaaahh hayırlısıyla bu gece gelir bebeğimmm

Ay kızlar 1 buçuk saattir düzensiz ağrılarım var yorulmadımda ama acaba doğum sancısımı. Bide bacaklarıma vuruyor. Ay inşallaaahh hayırlısıyla bu gece gelir bebeğimmm

hadi hakkında hayırlısı olsun inş. sancın vardır da doğuruveririsin bugün

inş cnm yaaaa valla hayal gibi geliyo düşününce ... baksana herkesçikler doğurdu kimse girmiyo artık foruma bi biz doğuramayanlar kaldık

ahh bende o ağrılar sürekli var ama tık yok işte bi geliyo sonra geçiyo bu sabah belime şiddetli vurdu sonra bacağıma geçti sonra karnıma yayıldı aha dedim geliyo velet ama geçti gitti....

yatınca geçiyorsa yalancı sancılar oluyormuş ya seninkilerde yalancı galiba
inş. en kısa zamanda düzene girer sancıların

ayyy innnşalllaaah hadi artık yaaa bu gece çok uygun valla hazırım ben eşimde 2 saat sonra görüşürüz diyip uyudu 2 saat sonra doğuma gitcekmişiz hahahaah

esilacım valla artık günümüz geldi hadi bu gece ikimiz bir doğuruverelim nasıl fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…