nst de 40 sancı çıksa hissediyorum ben hafif adet ağrısı gibi. o yüzden olsa hissederim diye düşündüm.
doğuran gitti biz kaldık, hayırlısıyla bizler de kurtulalım inş..
arkadaşımın eşi biraz sert biri, karısı iki saat sancı çekmiş kapıda ağlamış, bunu benimkine anlatınca yapma yav dedi.
daha ne erkeni,hadinnnn hadinnn :)))) gününü saatini ayarlamıştır rabbim,hayırlısıyla gelir inş. kuzun,bazen sancılar başlayınca anca inebiliyomuş kanala,hangisi hayırlıysa hakkınızda o olsun inş. ister normal ister sezeryan,önce sağlıklı olsun inş.
Amin insallah. Cok tesekkür ederim. Erken degil tabi aslında, benim haftamda bebegini kucagına alan cok kisi var :) Hepimiz icin en hayırlısı olsun, allah hepimize en hayırlı saglıklı dogumları nasip etsin insallah.
nie utanıyosunnn :) ben o sıcaklarda kuaföre gidene kadar terliyorum diye gidemiyodum,şimdi havalar serinledi daha rahatım,son son bi gideyim belki kızım hazır annem temizken gideyim bari der dedim :) onlar bizden daha heyecanlı :)
nst de sancı göstergesi bebişin kalp atım sayısının yanında olan numara mı? evet,bizde doğursak bizde giremesekkkkkk :))))
ayyy cnm ne bilim yaaa ben hayatta gidemem kuaföre falan... böle idare ediyorum şimdilik son 6 gün
cnm nst kağıdında 2 tane çizgi var biri üstte diğeri en altta ... üstteki çizgiler bebeğin kalp atışını gösteriyo en alttaki çizgi ise senin sancılarını gösteriyo eğer çizgiler dalga şeklinde yükseliyosa sancın var demek hangi rakama kadar yükseliyosa o kadar sancın var demek oluyo ayyyy umarım anlatabilmişimdir:26:
Ay kızlar 1 buçuk saattir düzensiz ağrılarım var yorulmadımda ama acaba doğum sancısımı. Bide bacaklarıma vuruyor. Ay inşallaaahh hayırlısıyla bu gece gelir bebeğimmm
ayyy öle rahatlıkki aslında :))) ben yapıyorum sürüyo yarım saat bazen daha fazla,kuaföre gidiyorum 5 dakka :) sadece bikiniye gidiyorum,normal de bacaklarımı kendim alırım ama çıksın aradan dedim :)) doğum hikayelerimizi paylaşacağımız günler gelecek,çok yakında hemde,çok heyecanlı çok karmaşık :))))
hmmm anladımmm,ama dalga yoktu galiba hatırladığıma göretşkr ederimm
hadi hakkında hayırlısı olsun inş. sancın vardır da doğuruveririsin bugün
ayy innnşalllaaahhh ama yattım şimdi sanki hafifledi gibiayy ayağa kalkıp tepinesim var
ayy innnşalllaaahhh ama yattım şimdi sanki hafifledi gibiayy ayağa kalkıp tepinesim var
inş cnm yaaaa valla hayal gibi geliyo düşününce ... baksana herkesçikler doğurdu kimse girmiyo artık foruma bi biz doğuramayanlar kaldık
Ay kızlar 1 buçuk saattir düzensiz ağrılarım var yorulmadımda ama acaba doğum sancısımı. Bide bacaklarıma vuruyor. Ay inşallaaahh hayırlısıyla bu gece gelir bebeğimmm
ayyy valla yaaa bizde doğuralım artııııkkk. Buarada sana bir soru aşkın soyismiyle alakan varmı Benim annemin soyadı aşkında
yatınca geçiyorsa yalancı sancılar oluyormuş ya seninkilerde yalancı galiba
inş. en kısa zamanda düzene girer sancıların
eşimin soyadı tatlım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?