2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aaa bak bende alacaktım o kremden unuttum ii hatırlattın cnm... çok acıyo göğüs ucum bnm yaaa böle acırsa nasıl emzirecem bilmiyom... tatlım bizim kızlar anlaştı birbirleri ile herhal:) bnmkide maş hiç durmuyo ayakları sürekli kıpır kıpr halbuki aşağıya inmesi lazım artık ben hala midemde hissediyorum ayaklarını ayyy bende sızmak üzereyim artık

valla normaldir cnm yaaa ben kaç gündür nasıl bi stres içindeyim anlatamam uyku düzensizliği ve bi türlü düzene girmeyen sancılarım uyuz ediyo beni artık amuda kalkacam yakında yaaaa

canım amuda kalkarsan geri gider valla olmaz dediğin gibi kolbastı yapalım. Olmadı eşimizi dürtelim bak o işte hızlandırıyormuş doğumu bide geçende nette okudum engebeli yolda arabay binin diyor hahahha oldu olcak zıplayalım

canım ayakları midede ya da kaburgada hissetmek normal. Benim indi aşağıya ama gene o ayaklar kaburgama kadar yeti sütyenimi oynatmayı beceriyor yanl

neyse kızçeler biz yatıyoruz artıkın gözlerimiz kapanıyo.... hepicinizi öpüyoruz kızımla kocaman allaha emanet olun byyy

canım ben 52 grmını saglikliveguzel.com 'dan 18 tlye aldım normal satış fiyatı 38 tl. 9 tlyede lansinoh 60lı göğüs pedi aldım 4 tl sanırım kargo bedeli

neyse kızçeler biz yatıyoruz artıkın gözlerimiz kapanıyo.... hepicinizi öpüyoruz kızımla kocaman allaha emanet olun byyy

iyigeceleer bizde uyuyoruz artıkın eşim yanımda horlayıp duruyor şimdilik durdu yan döndü bende fırsattan istifade uyuyayım bari iyi geceleer uyudu yedi cüceleerr

herkeze gunaydın doğuran arkadaşlara gözunaydın allah analı babalı buyutmeye nasıp eder inşşşşşşşşşşşşşş.benım de 3 gun kaldı allah nasıp ederse 12.09 tarıhınde sezaryan doğum yapıcam.gun sayıyoruz oğlumu kucama almak için.herkeze hayırlı doğumlar aeo.

kimsecikler yok mu? var mı acaba doğuran arkadaşlar? ben hala beklemedeyim yarın nstye gircez yine doktor beni yine eve yollarsa yalvarcam nolur beni eve yollama diye:)

Canım zaten sezeryan olucam ben sancı gelmesin ama kasılmalarda korkutuyo beni karnım sertleşio sürekli uyku nedir unuttum şuan uykusuzluktan başım fena ağrıyo bide çok döndüm dün gece zaten kordon dolanması var :26: daha çok korkmaya başladım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Merhaba zaneta sezeryan tarihin 2 hafta önce çok erken değil mi bi sorun yoktur umarım ?

kimsecikler yok mu? var mı acaba doğuran arkadaşlar? ben hala beklemedeyim yarın nstye gircez yine doktor beni yine eve yollarsa yalvarcam nolur beni eve yollama diye:)

Bizde beklemedeyiz senin gibi :) sezeryanın günü belli olduğu halde sabırsızlanıo insan normal doğumda ne zaman geleceği belli değil daha da bi sabırsızlanıyosndr eminim :) Sabırlı ol annesi çok az kaldı

Kkizlar Bu arada. Uyuyabildiginiz kadar uyuyn zor geceler bekliyor sizi hem kendo acilarimiz hem Bebek cok zor birde emzirmek icon gogus ucu alin benim gogsumden kan geldi o serve AMA ucu alnico cok rahat ettim

cuma dr daydik ve sokkkkkkkkkkkkkke ya bi kan aldi tansiyon bakti bide bebisimin kalp atislana bakti alttan kontrol edip kafasi baya asagida iyi dedi ulturasyon dedim???bidakí gelisine dedi ne zaman dedim 2 hafta sonra gel baklim dedi aptallik salaklik ya 2 haftam kamis saten dogurnaya insan bi ultrasyoa sokiup kilosuna boyuna baktirmasmi hic bisi anlamadim bn bu alman drlardan

ayyy canım yaa seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayız çünkü senle

evet yaa bizimle aynı olan hatta sonrakiler bile doğurdu. salı randevum var. doktor son güne kadar beklicez dedi. demek ki 12den sonra bekletmicek. kendiliğinden gelmesini o kadar isterdim kiiisenin doktorun ne yapıcak?

ooo kızlar gece baya kaynatmışsınız, geçmişi okumak uzun sürdü, eşim dışarda onu bekliyorum dışarı çıkalım diye, gerçi İstanbul aşırı sıcak bugün anca avm ye gidilir dışarda gezilmez valla. Ben de çikolata falan bakacaktım, onları halledeyim bari. Bebek arabası alamadık bi. Gerçi seneye yaza doğru alırım diyordum ama hepsi tamamlandı ya o gözüme batıyo şimdi, Aslında beğendim bi tane ama biraz tuzlu geldi, neyse bakıcaz artık. Ya bi de kendime korse almak istiyorum şimdi mi alsam, kaç beden alıcam bilmiyorum.

sen de mi almanyadasin eroltugba. yaa bu sene ne olmus bu dr.lara ben anlamadim. ilk dr.umu anlasmazlik yuzunden degistirdim simdi bi rusa gidiorum 6 haftada bir ultraschall bakio. 2 haftada bir termin verio ve sadece ctg sonuclarini yorumluo tartio, tansiyona bakio sonra postalio. öbür cocuklarimda son zamanlar her hafta cagirirdi ve enaz 2 haftada bir ultraschall yapardi eski dr ama sanirim prosedür degismis ve yeni hali cooooooooooooooooooooook uyuz, bebisimi cok özlüyorum bunlarin sacmaliklari yuzunden ben yaaaaaaaaaaaaa :"(

bende doktora gittim sadece nts girdim kilo bakmaya gerek yok dedi artık her an gelebilir dedi tombiş sağlıklı doğsun yeter dedi ama beni 1 hafta sonra tekrar nts girmek ve o zamana kadar doğmazsa doğum şekline karar vermek için çatı kontrolu yapacakmış

bence sende haftada 1 git hatta sık sık git 5-6 gün sonra tekrar git ihmal etme doktor yoğunsa azaltmaya çalışmış olabilir...

canım ben 52 grmını saglikliveguzel.com 'dan 18 tlye aldım normal satış fiyatı 38 tl. 9 tlyede lansinoh 60lı göğüs pedi aldım 4 tl sanırım kargo bedeli

aaa çok iyiymiş cnm fiyatı bende bi bakem de alam olmadı....

ya kızlar benim bütün omirilik sistemim ağrıyor nefes alamıyorum yatamıyorum sebep ne olabilir

cnm normal olması lazım bnm kızda diyaframa çok baskı yapıyo özellikle yattığım zamanlarda nefesim kesiliyo boğuluyo gibi oluyom ama arada bi oluyo sende sürekli varsa bi doktora danış derim

hadi sağlıcakla alırsın inş cnm kucağına oğluşunu... rabbim hayırlısı ile güzel bi ameliyat geçirmeni nasip etsin inş

haha al bendende o kadar yarın kontrolüm var bnm de yüzde yüz geri sepetlicek 40. haftaya kadar bekleyelim diyecek off çok sıkıldım yaaa valla suni sancı için bile diretebilirim yani o derece

harbiden bazı doktorlar çok enteresan oluyo yaaa ben girdim hesapta ultrasona ama neye yarar banada kilo boy bilgisi vermedi suyuma baktı plesantaya baktı hadi kışkış çekeceğimiz var valla bu doktorlardan

bnm de çatı kontrolüm hala yapılmadı bakalım yarın yapacakmı bide devlete gidiiyorum sabit bi doktorum yok sürekli değişiyo randevu alamıyorum yoğunluktan yarında gideceğim doktor başka doktor hiç tanımıyorum inş ilgilenir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…