amanınnn sakınn psikolojlmizi hoş tutalım ne isterlerse yapalım yoksa dahada gecikir valla doğum. Güüül geeeeççç
esilacım bende bugün lansinoha başladım bide göğüs ucumu çok çıkartmaya çalıştım ondandır. Ay valla bendede ne nişaan ne su. Kızımda sen çoook beklersin anne der gibi vurup duruyor ha bide hıçkırıyor. Yanımada sarı leblebi aldım midemi rahatlatıyor bakalım biz nezaman sızcaz
valla normaldir cnm yaaa ben kaç gündür nasıl bi stres içindeyim anlatamam uyku düzensizliği ve bi türlü düzene girmeyen sancılarım uyuz ediyo beniartık amuda kalkacam yakında yaaaa
aaa bak bende alacaktım o kremden unuttum ii hatırlattın cnm... çok acıyo göğüs ucum bnm yaaa böle acırsa nasıl emzirecem bilmiyom... tatlım bizim kızlar anlaştı birbirleri ile herhal:) bnmkide maş hiç durmuyo ayakları sürekli kıpır kıpr halbuki aşağıya inmesi lazım artık ben hala midemde hissediyorum ayaklarınıayyy bende sızmak üzereyim artık
aaa bak bende alacaktım o kremden unuttum ii hatırlattın cnm... çok acıyo göğüs ucum bnm yaaa böle acırsa nasıl emzirecem bilmiyom... tatlım bizim kızlar anlaştı birbirleri ile herhal:) bnmkide maş hiç durmuyo ayakları sürekli kıpır kıpr halbuki aşağıya inmesi lazım artık ben hala midemde hissediyorum ayaklarınıayyy bende sızmak üzereyim artık
neyse kızçeler biz yatıyoruz artıkın gözlerimiz kapanıyo.... hepicinizi öpüyoruz kızımla kocaman allaha emanet olun byyy
bende hepsi var ama icraat yok iştekasılmalarım çok sık olmaya başladı ama düzenli değil şiddeti artmıyo işte önceki hafta hiç bişeyim yoktu kesilmişti sancılar şimdi geri geldi oyyyyy çok stresli bu işler yaaaa
herkeze gunaydın doğuran arkadaşlara gözunaydın allah analı babalı buyutmeye nasıp eder inşşşşşşşşşşşşşş.benım de 3 gun kaldı allah nasıp ederse 12.09 tarıhınde sezaryan doğum yapıcam.gun sayıyoruz oğlumu kucama almak için.herkeze hayırlı doğumlar aeo.
kimsecikler yok mu? var mı acaba doğuran arkadaşlar? ben hala beklemedeyim yarın nstye gircez yine doktor beni yine eve yollarsa yalvarcam nolur beni eve yollama diye:)
merhaba kızlar.. ben de bir türlü doğuramadım gitti.. canım çok sıkkın.. uyku diye bişey kalmadı zaten ha böyleyim.. psikolojim alt üst oldu yaa
ayyy canım yaa seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayız çünkü senle
cuma dr daydik ve sokkkkkkkkkkkkkke ya bi kan aldi tansiyon bakti bide bebisimin kalp atislana bakti alttan kontrol edip kafasi baya asagida iyi dedi ulturasyon dedim???bidakí gelisine dedi ne zaman dedim 2 hafta sonra gel baklim dedi aptallik salaklik ya 2 haftam kamis saten dogurnaya insan bi ultrasyoa sokiup kilosuna boyuna baktirmasmi hic bisi anlamadim bn bu alman drlardan
cuma dr daydik ve sokkkkkkkkkkkkkke ya bi kan aldi tansiyon bakti bide bebisimin kalp atislana bakti alttan kontrol edip kafasi baya asagida iyi dedi ulturasyon dedim???bidakí gelisine dedi ne zaman dedim 2 hafta sonra gel baklim dedi aptallik salaklik ya 2 haftam kamis saten dogurnaya insan bi ultrasyoa sokiup kilosuna boyuna baktirmasmi hic bisi anlamadim bn bu alman drlardan
canım ben 52 grmını saglikliveguzel.com 'dan 18 tlye aldım normal satış fiyatı 38 tl. 9 tlyede lansinoh 60lı göğüs pedi aldım 4 tl sanırım kargo bedeli
ya kızlar benim bütün omirilik sistemim ağrıyor nefes alamıyorum yatamıyorum sebep ne olabilir
herkeze gunaydın doğuran arkadaşlara gözunaydın allah analı babalı buyutmeye nasıp eder inşşşşşşşşşşşşşş.benım de 3 gun kaldı allah nasıp ederse 12.09 tarıhınde sezaryan doğum yapıcam.gun sayıyoruz oğlumu kucama almak için.herkeze hayırlı doğumlar aeo.
kimsecikler yok mu? var mı acaba doğuran arkadaşlar? ben hala beklemedeyim yarın nstye gircez yine doktor beni yine eve yollarsa yalvarcam nolur beni eve yollama diye:)
bende doktora gittim sadece nts girdim kilo bakmaya gerek yok dedi artık her an gelebilir dedi tombiş sağlıklı doğsun yeter dedi ama beni 1 hafta sonra tekrar nts girmek ve o zamana kadar doğmazsa doğum şekline karar vermek için çatı kontrolu yapacakmış
bence sende haftada 1 git hatta sık sık git 5-6 gün sonra tekrar git ihmal etme doktor yoğunsa azaltmaya çalışmış olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?