taradım kızlar ama böyle küçük tarandı büyütebilirsem bakayım
kızlar o nokta olan yolkmu bebekmi:)
hehe kurbağa yavrusu yerim onu bennncanım bebek daha net görülmez sanırım. Bak ben 7+4 te gördüm. Sen yine karından iyi görüyorsun bunları. benim ilk karın ultrasonum dün oldu. hep vajinal baktı öncesinde ve ancak gördük. Ondan iki hafta önce yine vajinal ultrasonla yolku gördük. Hoş benim gördüğüm bebek te kurbağa yavrusuna benziyordu dün...Bebek demeye bin şahit isterdi.
5 haftalıkken ben ancak kese artı yolku gördüm. Haftaya bebişi rahat göreceksin....
hehe kurbağa yavrusu yerim onu bennn
cumartesi 7+1 oluyoruz ama ben 7+4 te falan giderim belki kalp atışı için bekleyeyimmi diyorum acaba
ben sanırım o an ağlarım gibime geliyor:)7+1 de de duyarsın herhalde kalp atışını. Yalnız benim gibi kahkahayı basma kalbi atarken. Dr. un dinlemesi lazımmış aritmi var mı yok mu diye.. ben dinletmedim kadına. şimdi de ya kalbi düzgün atmıyorsa kadın benim yüzümden duyamadıysa diye evham yapıyorum.
hadi bakalım inşallahKızlar ben 7+3 te gideceğim kontrole çok heyecanlı valla haftaya salı tam bir hafta var bizim dr da göbekden baktığı için hep bir hafta geç çağırıyo
kızlarr kontrolden geldim, 10+4 müş, 36 mm olmuş, bebişim benim
hehe kurbağa yavrusu yerim onu bennn
cumartesi 7+1 oluyoruz ama ben 7+4 te falan giderim belki kalp atışı için bekleyeyimmi diyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?