• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:1::1::1:ewet ya cok zor ben alım bidaha napcaz alıcaz vasviye teyze gibi oldu napcan alcan ne cektik beee:1::1::1:
bende 6 da yaptırdım 1 saat uyudu simdi mama yedirdim 10 da uyutcam canım seninkide banyodan sonra terliyomu?

hemde nasıl terliyor canım.
ne çektin be gülistan:1:ne çektin be arzu:1:ne çektin be marjinal gibi oldu:1:

selamlar bugün kocam geç kalktı biz bir yere çıkamadık acayip sinirliydim bugün .oğlum kustu babası hoppala yaparken çocuğun içini dışına çıkardı yani:22::22::22::22::22::22:

sonra illa dıişarı çıkalım dedi fatihin uykusu geldi sonra oğluşumla uyuduk .dediim sen biraz çıkar yarımsaat çıkardı getirdi yemek bulaşık derken ancak geldim:16::16::16::16:

ben belki saç kesimine kuaföre gidip boyasını kendim yapabilirim eskiden kendim yapardım ama hafta içine kaldı bebişi ofise bırakıp öyle gideirm yoksa imkanı yok durmaz kuaförde:42::42::42:

benim eşimdede geç kalkma huyu var ama geçte olsa çıkıyoruz biz.ben olsam bende sinirlenirdim güpgüzel hava mahfolmuş

strescim oğluşuna geçmiş olsun inşallah hemen atlatır.

bendede kondisyon bisikleti varda kim biniyor:))))) çamaşır seriyorum üstüne:)))))))) şaka bir yana en güzel spor aleti diyebilirim günde 20 dakkayla 1 ayda forma girersin cnm bede ra var dizleri zorlamak istemiyorum yoksa severim müzik aç ohhhhhhhhhhhhh :54:

cıtcıtlı body uzun kollu penye üstüne yelek altta 2 tane ince pijama

kız ben varımkız eylülün annesi

bewnde olsam cok gıcık olurdum neyse canım seninde resmi bekleriz ben foto koycaktım benimki dün format atmıs pc ye karttan aktarp koyarım artık bos waktimde
biz diyoz bebeleri soyalım sen 40 kat giydiriyosun :36: nerde yaşıyodun canım:24:

of pof coff durumlarındaydım dün
tam evden çıkacam regl oldum moralmen çöktüm
günah diye duymuştum o yüzden yapmadım..
akşamüstü kuaföre gittim süslendim eşim güzel bir yerde rezerve yaptırmış yemek meyve çerez:7:
kutladık geldik:10::10:çok güzeldi çok güzel sohbet ettik özlemişim böyle sohbeti:8::8:
efeye ablam baktı annemde evdeydi 7 de çıktık 11 de geldim gençleştim bir gecede :38:
Ben regl iken sacimi boyatmistim
Ama iyi bi kuafore gidip bu durumu da soylemek gerekiyo
olsun almamışsın en azında :46::46::46:

niye diyecektim gaz demişsin:5:bizimki de ögle aglayıp duruyor geceleri:5:
ek gıdalardan biri fena yapıyor ama ne yogurttan şüpheleniyorum:51:

kız marji eridin bittin valla verme kız o kadar dinlen ev işlerini de salla:8:

geçen hafta tartı yok ayagına yattın bu hafta bahanen ne :31:
Evde degilim konyadayim tarti yok
Piknkteydim tum gun

benimki de öyle canım benimki de:31:
ne zaman adamakıllı uyuyaccak merak içindeyim:31:
veririz inş canım :8:yaza da az kaldı:8:

Eve gelen sürprizim bu da
Supruz guzelmis cnm zevkli kocan var cnm:nazar:

Slm millet gecmis yapamiycam
Stresim buyuk gecmis olsun
Ne cektin be stres
Tebrikler bacim iyi kilo vermissin

karamcım benim kocamın yanında süpürge çalıştırsan ona ninni gelir :))))))))))))

kanguru kullanıyormusunuz kullanıyorsanız marka model plase:54::54:
kangurunu kilosu kısıtlı diye hiç almadık biz canım efem tosun da :9::9:
kıyma kız kıyma:40: :52:

kız bu bisikleti ben niye aldım ne yapsamda günde 10-15 dk binsem bi akıl verin hele:44:
aç pcden flim dizi yapcanım tv vardı odada heralde izle yap benim halim kalmıyor:32:

bewnde olsam cok gıcık olurdum neyse canım seninde resmi bekleriz ben foto koycaktım benimki dün format atmıs pc ye karttan aktarp koyarım artık bos waktimde
koy koyy hep biz koyuyoruz:19:
Ben terletip usuttum, hasta etti bebeyi. O yuzden hic soylemiim.

Sen hizlisin bence, ben yavasliktan uyuz oluyorum burda iki saat acilmiyo sayfalar..

Bizimki armut seviyo. Bugun pirasayi cok az yedi sonra agzini kitledi. Ben de iyi bi sey degil ama armutla kandirarak bi kase yedirdim :-) bi kasik armut, bi kasik pirasa :37: napiim, sut yok denecek kadar azaldi, surekli mama vermek istemiyorum, karni doysun diye yaptim :17:

napacan mecbur benimki hiç yemiyor çorba :50:
incir koyup vermeyi düşünmüyor degilim:50:

ne çektin be gülistan:1:ne çektin be arzu:1:ne çektin be marjinal gibi oldu:1:aynen öyle oldu :) her cocukta var o zaman

biz diyoz bebeleri soyalım sen 40 kat giydiriyosun :36: nerde yaşıyodun canım:24:

yelegi uyanınca giydirip yarım saat tutyorum canım ama hava sogukken ew 20 dereceydi kombiyi kapattım 20 derece yavas yavas cıkarmak lazım cok ince giydikleri pamulku atlet cıtcıtlı bir badi 2 tane penye pijama altı cok mu yani siz tek pijama mı?

Ne cektin be stres

sagol canım beni almasından belli zevk adamı :52::52::52::52:

foto diyom bliss diyom çekecemm diyommmm:36::36::36:

ne çektin be gülistan:1:ne çektin be arzu:1:ne çektin be marjinal gibi oldu:1:

benim eşimdede geç kalkma huyu var ama geçte olsa çıkıyoruz biz.ben olsam bende sinirlenirdim güpgüzel hava mahfolmuş
işte geç kalkıncada ben ifrit oluyorum trip atıyorum:))))))) kısmet yarınaa cnm

aynen tatlım tek başıma çıkaramıyorum yoksa alırım yallahh onumu beklicem neyse az daha büyüsün bak beni tutabiliyormu.koycam foto cnm bir revizyona girim korkmayın:1::1::1::1::1:

blisl kız bende yüzünü görücem diye bekliyorum:1:biz yüzümüzü koyuyoruz ama
karam senin resmide gördüm fit görünüyorsun pantolonda tam olmuş.

karammmmm kız hani tombiktin sen kız maşallahın var güzelsin kilonda yok.pantolonun da çok güzel.

işte geç kalkıncada ben ifrit oluyorum trip atıyorum:))))))) kısmet yarınaa cnm

aynen tatlım tek başıma çıkaramıyorum yoksa alırım yallahh onumu beklicem neyse az daha büyüsün bak beni tutabiliyormu.koycam foto cnm bir revizyona girim korkmayın:1::1::1::1::1:
korkmayız beaa çok güzelsin gördük seni ama bir daha görsek fena olmaz :27:
blisl kız bende yüzünü görücem diye bekliyorum:1:biz yüzümüzü koyuyoruz ama
karam senin resmide gördüm fit görünüyorsun pantolonda tam olmuş.

sagol canımm:16::16::16:
bliss kaçmışş anaa :53::53:

mooncum kabguru kilo kısıtlı en fazla 9-10 kiloya kadar kullanılabiliyo

karam ne kadar zayıf cıkmıssın kız yoksa zayıfsında 70 küsür kilodayım diye bizimi kandırıyon sen

bills bende merak ettim bi gördüm sactan baska bişi yok rengindede gelince önceden nasıldı bilemediğim için bişi diyemiycem.canım oglusunu Allah bagıslasın masallah :nazar::nazar:

Karamm cok sik olmussunn maasallah bende eylüsün fotografini koydum bakmak isteyen baka bilirrr cekeceeeem ( karam ) :34:

bende çok giydiriyorum sanırım uzun kollu çıtçıtlı üstüne uzun kollu tişört altada iki kat penye altlık.

Benimki uzun kollu body ustune kisa kollu body ustune uzun kol pijama altina kilotlu corap ustune pijama ve bi corap daha k.valide bi de bunun ustune yelek giydiriyo yuz kere soyledim giydirme diye evin sicakligi da 23-24 derece

strescim oğluşuna geçmiş olsun inşallah hemen atlatır.

bendede kondisyon bisikleti varda kim biniyor:))))) çamaşır seriyorum üstüne:)))))))) şaka bir yana en güzel spor aleti diyebilirim günde 20 dakkayla 1 ayda forma girersin cnm bede ra var dizleri zorlamak istemiyorum yoksa severim müzik aç ohhhhhhhhhhhhh :54:
sağol canım
cidden o kadar işe yarıyormu iyleşeyim başlayayım hemen:46:

bende çok giydiriyorum sanırım uzun kollu çıtçıtlı üstüne uzun kollu tişört altada iki kat penye altlık.
bide kaban giydir:52: kız mertoş terlemiyormu terlemiyorsa sorun yok gerçi:44:

Ne cektin be stres
sağol canım sen tartı yazmıycanmı:18:

bunada şükür sebos nelerle uğraşanlar var canım böyle diyip teselli buluyorum:43:
kangurunu kilosu kısıtlı diye hiç almadık biz canım efem tosun da :9::9:

aç pcden flim dizi yapcanım tv vardı odada heralde izle yap benim halim kalmıyor:32:

koy koyy hep biz koyuyoruz:19:

napacan mecbur benimki hiç yemiyor çorba :50:
incir koyup vermeyi düşünmüyor degilim:50:
kız ne odası alet salonun baş köşesinde tv manzaralı :52:ama eşim dahil yüzüne bakan yok

belki foto çekmeye gitmiştir kız:10:
yok kız kandırdı beni valla kullandı attı:19:
mooncum kabguru kilo kısıtlı en fazla 9-10 kiloya kadar kullanılabiliyo

karam ne kadar zayıf cıkmıssın kız yoksa zayıfsında 70 küsür kilodayım diye bizimi kandırıyon sen

bills bende merak ettim bi gördüm sactan baska bişi yok rengindede gelince önceden nasıldı bilemediğim için bişi diyemiycem.canım oglusunu Allah bagıslasın masallah :nazar::nazar:

yok beaa her şey ortada :9::9:
blissin oyununa geldim :20:

Back
X