• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende eylül gibi gelin istiyorum arzunun eylülde çok güzel onada ben talibim dermişim:52:

Ya masallah ne tatli bi kizin var caniim!
Boyle prenses bi gelinim olsa, pamuk ya pamuk prenses :49:

Yanlislikla 3 foto koydum ama neyse, nasil olsa bakin cekcem :34:

sadece bir tanesinde yüzün gözüküyordu canım diğerlerinde fiziğin gayet iyiydi sen karadenizli misin içime öyle doğdu nedense yüzünü görünce benzettim.

eylül bebeklerinin hepsi çok tatlı maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tu tu tu masallah kizimiza :nazar:

Ya ask olsun, hic oyle oyun yapar miyim :19:
Bilgisayara gicik oldum, kirk hata verdi deminden beri!
Beklettigim icin ozur babinda 2 foto yukluyorum :49:
kurmaya başladıydım iyice :1:
ama oldu sonunda gördümm senii:21:
öylede üşür diye canım ne yapayım:17:
canım bizim dr hep diyorki senin bir kat fazlanı giydir ben şuan yarım kolluyum üstümde ne var:52::52:
efeye de yarım kol çıt çıtlı uzun kol penye ve bir penye pijama giydiriyorum bugün başladım böyle giydirmeye:12:
Topigin solgani olduu karam kosun cekcem diye alistirdin bizidee:9:
iyi oldu koyun kaldırın :46::46::46:
iyi akşamlr kıslarr
karamseni gördümm:1:
bilisl senide gördmm:1:
küçük eylül senide gördümm :nazar:

ohh rahatladın mı :1:
ben de seni görmüştüm hem de pideleri götürürken :27:
hep diyorum gördügüme gösteririmm:46::46:
bak blissi sayemde gördünüzz:21::21:

tabi evin ısısı önemli

bencede sence

ya kanguru nydi beynim şu an çalışmıyo:17:

ay ay:nazar: :nazar: :nazar:
:nazar:tam ısırmalık anacım o ne kokoşluk öyle ya:9:

kız bebem isilik olmuyomu ya bu nasıl bi giyim tarzı:27:

günah alıyon karam bence hazırlık yapıyo kız:31:

aynıyız bacım:23: benim ev malum fırın bana kalsa kısa kollu giydiricemde vijdanım dur diyo:22:

marji canım iyimisin hayırdır canım senin üstüne kıllı kar yağıyoda mertimi koruyosun:33:

kızlar benden fazla giydiriyomus ev ısısını ayarlamak gerek tabi en iyisi 18-22 arasıymıs

kanguru kucakta tasınan zımbırtılardan canım

benimki çok kilolu değil 9kilo ama 10 kiloya kadarsa mantıklı değilmiş :( tatlım

karam attım ben seni zayıflamak isteyen tontiş anneler grubundan:1::1::1::1::1::1: sen zayıfsın kız bence iyisin böyle zayıflama acık ele avuca gelmen lazım:1::1::1::1::1::1:töbe töbe
ben dogumdan önce almıstım 3- 6 ay arası hastane market kısa yerlere gidince kullandım kaldırdımda bundan sonra bence alma gereksiz olur

$images.webp bu cnm ama taşıma kapas.düşük:ssz:

benimki çok kilolu değil 9kilo ama 10 kiloya kadarsa mantıklı değilmiş :( tatlım

karam attım ben seni zayıflamak isteyen tontiş anneler grubundan:1::1::1::1::1::1: sen zayıfsın kız bence iyisin böyle zayıflama acık ele avuca gelmen lazım:1::1::1::1::1::1:töbe töbe
he işte 67 dede ele avuca geliyom ben :17:
Ya masallah ne tatli bi kizin var caniim!
Boyle prenses bi gelinim olsa, pamuk ya pamuk prenses :49:

Yanlislikla 3 foto koydum ama neyse, nasil olsa bakin cekcem :34:
ne o öyle dedektif gibi mont gözlük koymuşsun birinde gördüm ama yüzünü :16::16:
Hepnize cok tsklerr teyzelerrrii hepimizin bebisleri ayri tatli rabbim esirgesin cümlemizinkini
karammm teyzesii babamizz kizimizi yedirip yedirip sisko yapicskmis sonradaa kimse begenip almiyacakmiss eylülde ynaimizda kalicakmiss:9: yoksaaa cukunuzu ciceginiz alin gelinderdiim :1:
olsun efe de tombişş yuvarlanıp giderlerr :8::8:
bende eylül gibi gelin istiyorum arzunun eylülde çok güzel onada ben talibim dermişim:52:
benim eylüle olma da :22:
sadece bir tanesinde yüzün gözüküyordu canım diğerlerinde fiziğin gayet iyiydi sen karadenizli misin içime öyle doğdu nedense yüzünü görünce benzettim.
kız bir foto da yüzü gözüküyor zaten nasıl çıkardık maaşallahh :9::9:
eylül bebeklerinin hepsi çok tatlı maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:119::119::119::119:

ne o öyle dedektif gibi mont gözlük koymuşsun birinde gördüm ama yüzünü :16::16:

canım bir kıza 1000 kişi talip olur 1 kişi alır demişler önce ben talip olucaktımda içimden birşey dur dedi demek ki sizin gözünüz varmış ondan:1:

kurmaya başladıydım iyice :1:
ama oldu sonunda gördümm senii:21:

canım bizim dr hep diyorki senin bir kat fazlanı giydir ben şuan yarım kolluyum üstümde ne var:52::52:
efeye de yarım kol çıt çıtlı uzun kol penye ve bir penye pijama giydiriyorum bugün başladım böyle giydirmeye:12:

iyi oldu koyun kaldırın :46::46::46:

ohh rahatladın mı :1:
ben de seni görmüştüm hem de pideleri götürürken :27:
hep diyorum gördügüme gösteririmm:46::46:
bak blissi sayemde gördünüzz:21::21:
ewet canım doktorlar öyle diyo kendinizden 1 kat fazla 1 yasına kadar

var tabi baksaydın görürdün ne kızıyorsun kız:1:

marjicim bende kızımı mertosa verirdim ondan yakısıklısını mı bulucaz

ewet eylülnaz senden alıntılamamısım demekki var albümüm kızımın adasıı

Son düzenleme:

gelmezzzzz sen beni dinle :1::1::1::1::1::1:güzel böyle :16:

kız bir foto da yüzü gözüküyor zaten nasıl çıkardık maaşallahh :9::9::9:

:9::9::9: :1::1:

ewet canım doktorlar öyle diyo kendinizden 1 kat fazla 1 yasına kadar

marjicim bende kızımı mertosa verirdim ondan yakısıklısını mı bulucaz

ewet eylülnaz senden alıntılamamısım demekki var albümüm kızımın adasıı

aldım gitti o zaman prensesini:1:

merhaba eylül anneleri bu akşam topik kalabalıkmış ben geç geldim misafirllerim vardı sonra emir kaanı uyut gel bu saat oldu.

biz bugün gezdik yine çok sıcaktı nasıl giydiriyoruz muhabbeti açılmış çocukları.bugün dışarı çıkarken içine sıfır kol zıbın üstüne tişört ve şort giydirdim.kollarını bacaklarını çıplak bıraktım bugün ilk defa.ona rağmen çok terledi dışarda.ankara yanıyodu bugün resmen.
evde bugüne kadar uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu penye altına da 2 kat penye giydiriyordum.bugün tek kata düştük ev şuan kombiyi kapatmamıza rağmen 26 derece

oğluma bugün yazlık şapkalar aldım iyice büyüdü gözümde o şapalarla.:16::16:

Yazdim da cikmamis cnm
Evde degilim konyadayim butun gun piknikteydim vermedim kilo aldim hatta
Her zamanki gibi rezillerdeyim
konya ne iş seboş ne yapıyosun orda

strescim sen benim doğum yaptığım günün fotosunu gördün mü sen yokken koymuştum en kilolu halimdi.görmediysen bir bak
gördüm fıstığım dudaklar şiş karın kibar şiş yanların hiç yokmuş :23:aceleyle bi baktım sonra ayrıntı yapıcam kaldırmazsan tabi:1:

kızlar benden fazla giydiriyomus ev ısısını ayarlamak gerek tabi en iyisi 18-22 arasıymıs

kanguru kucakta tasınan zımbırtılardan canım

ben dogumdan önce almıstım 3- 6 ay arası hastane market kısa yerlere gidince kullandım kaldırdımda bundan sonra bence alma gereksiz olur
evet ya doğru gerçekten bazen kafam duruyor
kıyafet konusu bölgeye ve eve dahada önemlisi bebeğe göre değişiyo demekki benim çocuklar terloş anacım:31:

Back
X