• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

midem altüst oldu be:22:kadının biri koltuk altını kaldırmış böögg kıllı
fatmagül nasıl kurtuldu yazıyor igrenş ama yaa :47:

ayyy bende gördüm oğğğğğ bide reklam koymuşlar ya iğrenç

ahmetimin karısı henüz doğmadı :23: ben 2015-2020 topikleride gezinicem:21:

Ben gordum bayildim o fotoya
konya ne iş seboş ne yapıyosun orda
Esimin memleketi
Ben kizimi mehmete vericem
Stresle dunur olalim

anam aslıhan bilgeyi aldım kız dünya güzeli :21: beraber sallanır yatarlar mehmetle:52:

iyi olurum ya:16:

cadı ha:19: kızını doğur ahmete alayımda cadılık yapayım bari:51:

oğlumdan genç olsun diyosun yani bacım.bu arada ahmetime geçmiş olsun abisi gibi alerjikmiş.bu ilaçlarla geçen bişeymi canım yoksa devamlı kullanıcakmı ilaçları.inşallah oğluşunu çok fazla rahatsız eden bi durum değildir canım tam olarakta bilmiyorum.

yakışır mı kıss yaptıracam artık ben de kurtulayım siz de :48:

yakışır canım emin ol

Strese katiliyorum, herkes yatsin hadi
00:30dan sonra yazmak yasak olsun, gecmisi bitiremiyorz kopuyiruz sonra aaaaa:37:

:1:katılıyorum iğrençççççççççç

eliföykücüm benim bi ara böyleydi çok seviyorum o saç rengini balköpüğü karamel :)))))))))))aynı zevke sahibiz cidden bende bal köpüğü istiyorum hadi hayırlısı aslında hüreen sultan gibimi yaptırsam ehe:1::1::1::1::1:bi ara herkes te vardı o saç rengi

sanada yakışır canım.hürrem saçıda yakışır ama sana açık tenlisin ya
bende bi ara örümcek adamdaki merycaynin saç renginden istiyordum ama tutturamadım

dikkat edin ozaman cnm kardeş gelmesin oğluna.:)))))))

herkese iyi geceler öpüldünz:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

allah korusun bacımm son derece dikkatliyiz:52::32::32::32:

Gunaydin hanimlar ii uyudunuzmu bakkim bugun acilis benden olsun boll sohbet diliorum

Gunaydin hanimlar. Bi sabah izin verdi oglum, guzel uyuduk. Simdi kahvalti zamani :) sonra piknige gitcez oleey :) oglumu col ince ve kisa kisa giydirmeliyim galiba, ankara cok sicak

Gunaydin hanimlar ii uyudunuzmu bakkim bugun acilis benden olsun boll sohbet diliorum

Gunaydin hanimlar. Bi sabah izin verdi oglum, guzel uyuduk. Simdi kahvalti zamani :) sonra piknige gitcez oleey :) oglumu col ince ve kisa kisa giydirmeliyim galiba, ankara cok sicak

günaydınnn:16::16::16::16:
gezin tozun valla sıcaklar bastırınca yine eve kapanacaz bu havalar tam gezmelik:21::21::21:

oğlumdan genç olsun diyosun yani bacım.bu arada ahmetime geçmiş olsun abisi gibi alerjikmiş.bu ilaçlarla geçen bişeymi canım yoksa devamlı kullanıcakmı ilaçları.inşallah oğluşunu çok fazla rahatsız eden bi durum değildir canım tam olarakta bilmiyorum.

yakışır canım emin ol
tedaviyle geçiceğini umuyoruz canım doğru tedaviyle geçbilen bi hastalık tabi erken yaşta başlanırsa:5:

gezin tozun valla sıcaklar bastırınca yine eve kapanacaz bu havalar tam gezmelik:21::21::21:
gezmelikte nereye gidilir onu bilemiyoruz ah ah istanbulun trafik çilesi yokmu anadoluda yaşayan herkes kıymetini bilsin:21:

:52::52::52::52::52: yok kız ben eylülü görünce içim kıpırdadı ondan başkasına bakmadım hiç düşünmedim :52::52::52::52:

bal köpügümü karamelmi karamelin de tonları var :44:
sen bence köpükten yaptır yakışır sana lülük saçlarına :52::52:

:54::54::54::54::54::54:
ihmal etme bizi artık yüzünü de gördük bırakmayız :4:

:;))))sağol bitanem.

herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16:

günaydınlar kızlar

bills nereye gidiyosunuz pikniğe gecerken benide alın:1::1:

arzuralcim ne yapıyorsun kilodaşım :))))))) benim

canım şükür bugün iyi uyuduk biz sabah 8 de kalktık ama uykumuzu aldık.siz naptınız canım

canım bence kısa kollu şort falan giydir.dün biz çıktık kısa kollu şort giydiğimiz halde su gibi, olmuş eve geldiğimizde.göl kenarına gidecekseniz yanına bişeyler al ama oralar daha serin oluyo.
bizde gölbaşına gitmek istiyorduk ama gidemedik bugün.babası söz verdi bidahaki ay götürecek.

aynen canım ya yaz gelsin dedik ama sıcaklardan korktum bu seferde sıcaktan eve kapanıcaz heralde

tedaviyle geçiceğini umuyoruz canım doğru tedaviyle geçbilen bi hastalık tabi erken yaşta başlanırsa:5:

gezmelikte nereye gidilir onu bilemiyoruz ah ah istanbulun trafik çilesi yokmu anadoluda yaşayan herkes kıymetini bilsin:21:

canım sevindim inşallah kısa sürede geçer hastalığı.

:;))))sağol bitanem.

herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16:

iyi pazarlar canımmm:54::14:

kız seboş iyi düşünmüşsün stresle dünür olursunuz ne güzel ondan iyi kaynana olur:1:
Dimi ama
şapkayı takınca kız gibi oluyor :1::1:
iyi gecelerr gidip iş yapma ha uyu:38:

stresten cadı kaynana olur :52::52::52:

siyah degil aslında ela ama fotolarda öyle çıkıyor :44:
Kiskanma kiz dunurumu
:54::54::54::54::54:
stress yazmıyorsun bu gece pek hayırdırr :23:
seboşa alıştık on okuyo 1 yazıyor :52::52:
30 kisilik evde elimde tel. size laf yetistiriyorum
Kimbilir arkamdan ne laf ediliyolardir
Yine de yaranamiyorum sana

konya ne iş seboş ne yapıyosun orda
Esimin memleketi
Ben kizimi mehmete vericem
Stresle dunur olalim

anam aslıhan bilgeyi aldım kız dünya güzeli :21: beraber sallanır yatarlar mehmetle:52:

iyi olurum ya:16:

cadı ha:19: kızını doğur ahmete alayımda cadılık yapayım bari:51:
Valla isteyen cok oldu kizimi ama stresimle dunur olmak pek guzel olur

Ah ah istanbul
Cok ozledim yaw

kimsecikler yok şuan in cin top oynuyor burda:1:bir ben varım

herkes gezmelere gitmiş bizde gidiceğiz ama geç çıkıcaz bir uğrayayım dedim:10:

canım şükür bugün iyi uyuduk biz sabah 8 de kalktık ama uykumuzu aldık.siz naptınız canım

canım bence kısa kollu şort falan giydir.dün biz çıktık kısa kollu şort giydiğimiz halde su gibi, olmuş eve geldiğimizde.göl kenarına gidecekseniz yanına bişeyler al ama oralar daha serin oluyo.
bizde gölbaşına gitmek istiyorduk ama gidemedik bugün.babası söz verdi bidaki ay götürecek.

aynen canım ya yaz gelsin dedik ama sıcaklardan korktum bu seferde sıcaktan eve kapanıcaz heralde

iyi pazarlar canımmm:54::14:

Aynen oyle canim kisa kollu ve sort giydirdim ama bortu bocek gelirse diye penye mi giydirsem diyorum

Back
X