günaydın kızlar sizlere bir müjdeli haberim var..
ALLAH İZİN VERİRSE kızım olacak.cinsiyetini öğrendim.dr kendinden emin kesin kız dedi.
dayanamadım hemen bir kaç bişeyler aldım.fakat yine bir komşunun lafı yüzünden kursağımda kaldı.
hemen alma acele etme dedi ben düşük yaptım.sonlara doğru alırsın falan dedi.çok morelim bozuldu.
şimdi içime bebeğime bişey olacak korkusu sardı.
ALLAH İZİN VERİRSE kızım olacak.cinsiyetini öğrendim.dr kendinden emin kesin kız dedi.
dayanamadım hemen bir kaç bişeyler aldım.fakat yine bir komşunun lafı yüzünden kursağımda kaldı.
hemen alma acele etme dedi ben düşük yaptım.sonlara doğru alırsın falan dedi.çok morelim bozuldu.
günaydın herkese :) bugün nedense içimde bir sevinç var hayırdır inşallah :)
elmarya çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.sen boşver herkesin ne dediğini. insanlar abuk subuk konuşuyorlar işte aldırma. bebeklerimiz Allah a emanet. inşallah herşey hepimiz için çok güzel olacak...
elmayra ben de her zaman olumlu düşünmek taraftarıyım.Kötü bir şey olacaksa 7. ayda da olur doğumdan sonra da.. HAmileliğin tadını çıkar, boşver söylenilenleri...
Unnadodan 2 tane organik bebek tulumu, kendime de 1 hamile tshirtü, 1 hamile taytı bir de hamile kot eteği ısmarladım....Kot alıp almamak konusunda emin değilim, çünkü ben yazın hiç kot giyemiyorum...
Ben de aldıklarımı beyaz aldım..Organik tulumları görünce dayanamadım..Yoksa benim de cinsiyet belli değil.bnnde bakınyrm smdı twiddy de bebkler ıcın gusel ve uygun seyler var ama bnm cınsıyt bellı degıl tam oyuzden hıc bısı almadım dha
herkese günaydın ;
aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır kk yı takip ediyorumm..13+4 günlük hamişim..ve cinsiyeti çok merak ediyorum
Ben de aldıklarımı beyaz aldım..Organik tulumları görünce dayanamadım..Yoksa benim de cinsiyet belli değil.
Hoşgeldin.Kalan 6 ayı da sağlıklı bir şekilde geçiririz umarım.
herkese günaydın ;
aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır kk yı takip ediyorumm..13+4 günlük hamişim..ve cinsiyeti çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?