2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar sizlere bir müjdeli haberim var..
ALLAH İZİN VERİRSE kızım olacak.cinsiyetini öğrendim.dr kendinden emin kesin kız dedi.
dayanamadım hemen bir kaç bişeyler aldım.fakat yine bir komşunun lafı yüzünden kursağımda kaldı.
hemen alma acele etme dedi ben düşük yaptım.sonlara doğru alırsın falan dedi.çok morelim bozuldu.
şimdi içime bebeğime bişey olacak korkusu sardı.

canım bence seni böyle demorolize etmelerine izin verme herkezin başına aynı şey gelicek diye bişey yok insanlar bazen patavatsız olabiliyorlar hamile bi kadına benim bebeğim düştü seninkide düşebilir denmemeli bence sen hevesini doyasıya yaşa bende cinsiyetini öğreneyim hemen başlıycam yavaştan bişiler almaya

gozun aıydın cnm allh saglıkla kucagına almayı nasıp etsin.ölelerıne bakma sen bebıslerımız rabbıme emanet bız elımızden gelldgı kadr tedbrmzı alalm gerısı rabbıme kalmıs oyuzden uzme boyle seylerle guzel dusun guzel olsun bebıslerımıze saglıkla kavusucgz ıns.bughnlerın tadını cıkaralaım

günaydın kızlar herkeze bu arada bende cinsiyet öğrenemeyenlerdenim ayın 2 sinde gidicem kızmetse hem 3 lü için hemde cinsiyet için umarım öğrenirim bende cinsiyetini gittiğimde . Bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen çok olmuş ben girmeyeli hayırlı olsun kızlar yavaştan alışverişler başlar artık

Gözün Aydın Canim hayırlı olsun :) Semra'na kimseyi herkesin basına aynı şey gelicek diye birsey yok sen icini ferah tut sıkma canını .

günaydın herkese :) bugün nedense içimde bir sevinç var hayırdır inşallah :)

elmarya çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. sen boşver herkesin ne dediğini. insanlar abuk subuk konuşuyorlar işte aldırma. bebeklerimiz Allah a emanet. inşallah herşey hepimiz için çok güzel olacak...

elmayra ben de her zaman olumlu düşünmek taraftarıyım.Kötü bir şey olacaksa 7. ayda da olur doğumdan sonra da.. HAmileliğin tadını çıkar, boşver söylenilenleri...

Unnadodan 2 tane organik bebek tulumu, kendime de 1 hamile tshirtü, 1 hamile taytı bir de hamile kot eteği ısmarladım....Kot alıp almamak konusunda emin değilim, çünkü ben yazın hiç kot giyemiyorum...

gunaydın cnm hayır olsun ıns:))))

bnnde bakınyrm smdı twiddy de bebkler ıcın gusel ve uygun seyler var ama bnm cınsıyt bellı degıl tam oyuzden hıc bısı almadım dha

herkese günaydın ;

aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır kk yı takip ediyorumm..13+4 günlük hamişim..ve cinsiyeti çok merak ediyorum

bnnde bakınyrm smdı twiddy de bebkler ıcın gusel ve uygun seyler var ama bnm cınsıyt bellı degıl tam oyuzden hıc bısı almadım dha
Ben de aldıklarımı beyaz aldım..Organik tulumları görünce dayanamadım..Yoksa benim de cinsiyet belli değil.
herkese günaydın ;

aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır kk yı takip ediyorumm..13+4 günlük hamişim..ve cinsiyeti çok merak ediyorum

Hoşgeldin.Kalan 6 ayı da sağlıklı bir şekilde geçiririz umarım.

Ben de aldıklarımı beyaz aldım..Organik tulumları görünce dayanamadım..Yoksa benim de cinsiyet belli değil.

Hoşgeldin.Kalan 6 ayı da sağlıklı bir şekilde geçiririz umarım.

inşallah..Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..bidahaki kontrolüm 15 nisan da ama ben çok sabırsızım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…