inşallah..Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..bidahaki kontrolüm 15 nisan da ama ben çok sabırsızım ..
Benim de 9 nisan...İnşallah cinsiyetini de öğreniriz önümüzdeki ay.
Kendine ticker yap ve ayrıca profiline tahmini doğum tarihini gir ki, sürekli sormayalım kaç aylık hamilesin diye. Birbirimizi daha rahat takip edebiliyoruz öyle..
nasıl yapacağımı bilmiyorum
ben eminönünde çalışıyorum canım,buralar cumartesi günleriaşırı kalabalık ben iç dışarı çıkmıyorum bütün gün,iki adımlık yeri 15 dk.gidiyosun,en güzel saat sabah hafta içi saatleri,12:00-13:00 arasını geçmezsen sakin sakin gezersin,geçen gün havuzlu hana gittim bi bakınıyım die akşam üstü saatiydi hava yağmurluydu ama havuzlu han akşam üstüde bomboştu,arkadaşım vardı yanımda burası cumartesi günü izdiham günü gibi ilk defa böyle gördüm die şaşırdı hatta bilgin olsun şekerim,geçmiş olsun bu arada..pazartesi druma gidicem cinsiyeti öğrenirsem eminönüne gidicez eşimle ist oturan varsa hafta içi sakin olurmu
iyi akşamlar ben aranıza yeni katıldım allah kısmet ederse bende eylül annesi olucam 12+2 haftalık hamileyim herkese sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah
günaydın kızlar sizlere bir müjdeli haberim var..
ALLAH İZİN VERİRSE kızım olacak.cinsiyetini öğrendim.dr kendinden emin kesin kız dedi.
dayanamadım hemen bir kaç bişeyler aldım.fakat yine bir komşunun lafı yüzünden kursağımda kaldı.
hemen alma acele etme dedi ben düşük yaptım.sonlara doğru alırsın falan dedi.çok morelim bozuldu.
şimdi içime bebeğime bişey olacak korkusu sardı.
gunaydın buarada hepınıze annıslerrrr:)))
günaydın canmgünaydin herkese...
elmayra ben de her zaman olumlu düşünmek taraftarıyım.Kötü bir şey olacaksa 7. ayda da olur doğumdan sonra da.. HAmileliğin tadını çıkar, boşver söylenilenleri...
Unnadodan 2 tane organik bebek tulumu, kendime de 1 hamile tshirtü, 1 hamile taytı bir de hamile kot eteği ısmarladım....Kot alıp almamak konusunda emin değilim, çünkü ben yazın hiç kot giyemiyorum...
günaydın,sende aramıza hoşgeldin canım,bende çok merak ediyorum cinsiyeti yarın gidicem dr a bakalım inş.öğrenirim...herkese günaydın ;
aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır kk yı takip ediyorumm..13+4 günlük hamişim..ve cinsiyeti çok merak ediyorum
nasıl yapacağımı bilmiyorum
ben eminönünde çalışıyorum canım,buralar cumartesi günleriaşırı kalabalık ben iç dışarı çıkmıyorum bütün gün,iki adımlık yeri 15 dk.gidiyosun,en güzel saat sabah hafta içi saatleri,12:00-13:00 arasını geçmezsen sakin sakin gezersin,geçen gün havuzlu hana gittim bi bakınıyım die akşam üstü saatiydi hava yağmurluydu ama havuzlu han akşam üstüde bomboştu,arkadaşım vardı yanımda burası cumartesi günü izdiham günü gibi ilk defa böyle gördüm die şaşırdı hatta bilgin olsun şekerim,geçmiş olsun bu arada..
merhaba canım aramıza hoşgeldin:)
hayırlı uğurlu olsun allah kucağında göstersin kızını inş. boşver sen herkes ne derse desin ya öle bazıları 7.aydan sonra al diyo banada ayy kime ne yaa off yanii
günaydınnnnnnn
günaydın canm
güle güle kullan anchusa iyi yapmışsınnn
günaydın,sende aramıza hoşgeldin canım,bende çok merak ediyorum cinsiyeti yarın gidicem dr a bakalım inş.öğrenirim...
yardımcı olabilirim ticker yapmana istersen
kızlar bugün benim gibi randavusu olan var mı???
Benim saat 15.30 da randavum var 3 lü test de yapılacak, bebişimide göreceğim için çok mutluyum
İnşallah herşey yolundadır...dua edin bana kızlar......
kocaman günaydın ece ve annesininden nasılsınız bakalım ecemin teyzeleri ve yegenleri
günaydınn ece ve annesi:)) yerim ben o eceyii ama
ben gidicektim bugün ama bizim oralar çok karışık bugün nevruz kutlaması yapıyolarrrr
yarına randevu aldım sabahtan gidicem inş. hayırlı güzel sonuçlarla gelesin inşallah canım
kocaman günaydın ece ve annesininden nasılsınız bakalım ecemin teyzeleri ve yegenleri
kızlar bugün benim gibi randavusu olan var mı???
Benim saat 15.30 da randavum var 3 lü test de yapılacak, bebişimide göreceğim için çok mutluyum
İnşallah herşey yolundadır...dua edin bana kızlar......
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlişim olacakkkk %100 mışşşş,16 cm,175 grr mışşşş
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlişim olacakkkk %100 mışşşş,16 cm,175 grr mışşşş
dualarımız seninle :) güzel haberlerini bekliyorum. bugün evde olmayacağım ama akşam gelince bakarım inşallah.
Güzel bir isim ece...Arkadaşım yeni doğum yaptı,onlarda ece koydu. Zaten kısa isimleri çok severim.cokkkkkkteyzesi babamız en basından beri ece diye seviyordu dün de cok mutlu oldu ece'm geliyor diye
aminnn canım, sen nerde yaşıyordun???
Günaydınnnn,, teyzeleri yer onun küçük popişini, Rüyanında ona çok selamı varmış öyle diyor bana.....
Bu forumda ne kadar çok kız çocuğu var farkındasınız dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?