- 23 Şubat 2011
- 176
- 13
- 98
Hiç canını sıkma kelebek. Benim Doktorum "2 li test normal çıkınca. 3 lü ve 4 lüye gerek bile yok dedi. Hatta 3 lü artık raflardan kalktı çok yanlış sonuçlar verdiği için. 4 lünün de kalkması yakındır. En sağlam sonucu ayrıntılı verecek Onda bir risk görürsek amniyosentez yapacağız" dedi. 2 li ve 4 lünün de tutmadığı çok oluyor anneler bou boşuna endişeleniyorlar. İlla isterim dersen yaparım ama benim tecrübelerimi dinle dedi. Ben de yaptırmadım.Eki Görüntüle 374698 merhaba anneler nasılsınız?1 hftdır bakamadım herkes iyidir inşallah...yolculuktu yorgunluktu doktordu derken ancak fırsat oldu...özledim sizi...bu arada moralim b iraz bozuldu..doktordan geldim şimdi..4 lü tarama kan testi yapmıştı...birazcık riskli gördü ayrıntılı ultrosona yönlendirdi..3 hft sonra gidicem..bakalım..sonuçlar böyle...başka 4 lü tarama testi yaptıran varmı acaba?
Yok canım 4 lü üçlü nün yerine geçmiş bir test. ayrıntılı ultrason bambaşka birşey...En kesin sonucu veren ayrıntılı. Onda risk görülürse amniyosenteze yönlendiriliyor.canım, yanlış biliyor olabilirim ama 4lü denilen ayrıntılı ultrason zaten. acaba bu 3lü tarama mı? 3lü ise eğer 3lü sonuçları hatalı çıkabiliyor. benim doktorum dahil çok doktor 3lü yaptırmıyor o yüzden. ayrıca sonuçlar pozitif değil, bazısı sınırda.... ayrıntılıyı ben e yaptırıcağım. bir sürü şeyi görüntüleyebiliyorsun ayrıntılıda. senin sonuçlar kötü değil. diyelim ki kötü çıktı,pozitif çıktı... bu bir risk belirleme testi. hasta ya da değil testi değil ki... sen kalbini temiz tut. moralini yüksek tut. sapasağlam olacak yavrularımız Allah'n izniyle..
:)) ben daha 1 kere kusmadım... bünye meselesi demek ki... hepsine bayıldım ben gg de buldum farklı farklı kişiler satıyorlar. çok sevimlilerr :))
Daha 18. haftaya kadar da değişebilir.Çok hazırlanmamak lazım.Kızlarrrr 13. haftada kız sanırım demişti doktor.. Bugün yavrumuzun erkek olduğunu öğrendik :) Bizimki yiğidin malı meydandadır demiş olmalı ki her yerini gösterdi:)
selam kızlar ben geldimyoğun yorucu tempolu ve çok eğlenceli bir gün geçirdik kızım ile. Eve yeni geldik sayılır. Ay hem çok yoruldun hem süper vakit geçirdik. Şimdi pestil gibi yatıyorum. Ha ha yemeği de çok yemısım
Daha 18. haftaya kadar da değişebilir.Çok hazırlanmamak lazım.
Anchusa valla bu sefer rezil olurum :) Ama doktor daha söylemeden ben cinsel organını resmen gördüm. Zaten erkek bebeğin 15. haftada kesin olarak tamamlanıyormuş. Yine herkesi ayağa kaldırdım erkek diye, allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah.. ama doktor 100% erkek dedi yani.. O bacak arasından sarkan şeylerin kaybolacağını düşünemiyorum :))
Daha 18. haftaya kadar da değişebilir.Çok hazırlanmamak lazım.
Anchusa valla bu sefer rezil olurum :) Ama doktor daha söylemeden ben cinsel organını resmen gördüm. Zaten erkek bebeğin 15. haftada kesin olarak tamamlanıyormuş. Yine herkesi ayağa kaldırdım erkek diye, allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah.. ama doktor 100% erkek dedi yani.. O bacak arasından sarkan şeylerin kaybolacağını düşünemiyorum :))
Evet büüyük ihtimalle erkektir o zaman ama dilse birazdan gelir, sana ilk çocuğunun hikayesini anlatsın...:) sürprizler yapıyor bebişler.Ben daha 13. haftamdayım. 15+3 te gideceğim kontrole. İnşallah belli olur.
üzülme cnm bnm arkadaşımada demişlerdi oo gidemedi bile ama sapasağlam bebişi 4 yasında şimdi
canım, yanlış biliyor olabilirim ama 4lü denilen ayrıntılı ultrason zaten. acaba bu 3lü tarama mı? 3lü ise eğer 3lü sonuçları hatalı çıkabiliyor. benim doktorum dahil çok doktor 3lü yaptırmıyor o yüzden. ayrıca sonuçlar pozitif değil, bazısı sınırda.... ayrıntılıyı ben e yaptırıcağım. bir sürü şeyi görüntüleyebiliyorsun ayrıntılıda. senin sonuçlar kötü değil. diyelim ki kötü çıktı,pozitif çıktı... bu bir risk belirleme testi. hasta ya da değil testi değil ki... sen kalbini temiz tut. moralini yüksek tut. sapasağlam olacak yavrularımız Allah'n izniyle..
:)) ben daha 1 kere kusmadım... bünye meselesi demek ki... hepsine bayıldım ben gg de buldum farklı farklı kişiler satıyorlar. çok sevimlilerr :))
Hiç canını sıkma kelebek. Benim Doktorum "2 li test normal çıkınca. 3 lü ve 4 lüye gerek bile yok dedi. Hatta 3 lü artık raflardan kalktı çok yanlış sonuçlar verdiği için. 4 lünün de kalkması yakındır. En sağlam sonucu ayrıntılı verecek Onda bir risk görürsek amniyosentez yapacağız" dedi. 2 li ve 4 lünün de tutmadığı çok oluyor anneler bou boşuna endişeleniyorlar. İlla isterim dersen yaparım ama benim tecrübelerimi dinle dedi. Ben de yaptırmadım.
Yok canım 4 lü üçlü nün yerine geçmiş bir test. ayrıntılı ultrason bambaşka birşey...En kesin sonucu veren ayrıntılı. Onda risk görülürse amniyosenteze yönlendiriliyor.
Aslında aralarında en doğru sonucu veren 2 li. Ama onun bile %70 doğruluk payı var. Hiç üzülme. Ayrıntılıda göreceksin temiz olduğunu...çok sağolun cevaplarınız için...ben yurtdışındaki dr. 2 li test yaptırmadı..o yüzden burdaki doktorum 4 lü yapalım dedi..aslında benim ki kuruntu insanın içi rahat etmiyo işte...iyi düşünüp iyi olmasını diliyorum...inşallah ayrıntılıda da bişi çıkmaz..hepimiz sağlıcakla hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah...
Evet büüyük ihtimalle erkektir o zaman ama dilse birazdan gelir, sana ilk çocuğunun hikayesini anlatsın...:) sürprizler yapıyor bebişler.Ben daha 13. haftamdayım. 15+3 te gideceğim kontrole. İnşallah belli olur.
Tabi böyle hikayeler var ama ben bile erkeklik organını net bir şekilde görünce doktor bakın burası erkek dedi ve o başka birşey olamaz gibime geliyor, inşallah bi sonrakinde kız demez.. Bir daha facebook a falan girmem valla, oradan herkese dakika dakika skor bildiriyorum.. Sabırsız bir anne adayıyım anlayacağın, ilk olması ve tez canlı olmam etkili rol oynuyor.. Zaten hamile kaldığımı öğrendiğim gün sağır sultan duydu, 3 ayı doldurma geleneği hal getire..
Tabi böyle hikayeler var ama ben bile erkeklik organını net bir şekilde görünce doktor bakın burası erkek dedi ve o başka birşey olamaz gibime geliyor, inşallah bi sonrakinde kız demez.. Bir daha facebook a falan girmem valla, oradan herkese dakika dakika skor bildiriyorum.. Sabırsız bir anne adayıyım anlayacağın, ilk olması ve tez canlı olmam etkili rol oynuyor.. Zaten hamile kaldığımı öğrendiğim gün sağır sultan duydu, 3 ayı doldurma geleneği hal getire..
Biz eşimle hamile olduğumu 10. haftaya kadar sakladık. Aslında 14. haftaya kadar saklayacaktık ama beklenmedik birşey olunca söylemek zorunda kaldık ailelere..
Bu kadar eminsen değişmez bundan sonra. İçin rahat olsun. Çizelge yapsana daha net görürüz kaç haftalık olduğunu. Yoksa hep sorarız sen kaç haftalıktın diye.
Çizelge nasıl yapılıyor desem çok mu kara cahil olurum?:) KK'nın uzun süredir okuyucuyum ama yeni yeni aktifleşiyorum.. Biraz karıştırayım bakayım..
Çizelge nasıl yapılıyor desem çok mu kara cahil olurum?:) KK'nın uzun süredir okuyucuyum ama yeni yeni aktifleşiyorum.. Biraz karıştırayım bakayım..
Bir de profil sayfana gir.
Bebeğin beklenen doğum tarihini yaz, otomatik hamilelik takvimi çıkacak. Bebeğini gün gün takip edebilirsin.
Çook teşekkür ederim anchusa emek verdin.. Umarım olmuştur birşeyler karıştırdım ama.
arkadaşlar 13 haftalık bebişim ama 3 gündür kasıklarımda ağrı var dr gitmedik ama neden olabilr? normal mi?
var mı bilgisi olan şimdiden tşk ederim
arkadaşlar 13 haftalık bebişim ama 3 gündür kasıklarımda ağrı var dr gitmedik ama neden olabilr? normal mi?
var mı bilgisi olan şimdiden tşk ederim
hergun az da olsa yuruyuse çıkmaya çalışıyorum..havada güzel olunca iyi oluyor..bugun bende bişiler baktım hamile pantolonu aldım bide hamileler için olan bluzlerden aldım..güle güle kullanalım...Selam kızlar...
Bayağı yürüdük bugün. Bir hamile pantolonu aldım..Ama hamile kotlarını hiç beğenemedim. Çuval gibi oldu üstüme. 36 beden bile kalçamdan düşüverdi.Hamile taytım da pazartesi gelirse bir süre idare ederim. Sonrasında bakarız...
Sizler nasılsınız?
hayırlı olsun..bana dr.%90 kız dedi...MErhabalar bende eylül annesiyimsonunda öğrendik bebiş kıza benziyor dedi doktor kızımız oluckmışş
canım bende sordum doktora 18 .hft da hissedilir hatta bazen 20.hft yı bulur dedi..ben hissetmiyorum. doktoruma sordum ilk gebelikte 20. haftadan önce zor dedi.. ama hisseden de var forumda.
15hafta bitti bizim hissetmedim.
yeşil çayı bende çok içiyodum hamile kalmadan önce..gerçektende metabolizmayı çalıştırıyor...kilo kontrolü sağlıyodu..hamilelikte zararlı olmasaydı içemek isterdim...zaten hamile olmadıgımı bilmeden içiyordum o cok sevdiğim cayın tadı bir tuhaftı hamile kaldıkdan sonra bıraktım doktor 5 bardak dedi ben zaten hamilelikden önce de 2 bardak içiyordum dogru diyorsun metobolizmayı hızlandırıyor vucuttaki ödemi atıyor bana da acken almamı söylediler oyuzden sabah kahvaltıdan yarım saat önce alıyorum
cok haklısın doktordan doktora fark var ilaçlara bagımlı yasatıyorlar bizi ilacı alıp içseydin Allah göstermesin bişey olsa kim vercek hesabnı
kızlarrrr
bizim kuzular bunların içinde ne kadarr tatlı olurlar.... yerim ben bunları.
gg de buldum. ama kalitesi nasıldır? çin malı mıdır? emin değilim.
kasık ağrısı normal canım çok şiddetli değil ve kanaman da yoksa genelde problem olmuyor, o şekilde söylemişti bana doktorum. rahmin genişlemesinden kaynaklanıyormuş ağrılar.
Bebek kendine yer açmaya çalıştıkça rahim ve kasık ağrısı olur diye biliyorum.Kanama eşlik etmediği sürece korkma demişti Dr. um.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?