2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlarrrr 13. haftada kız sanırım demişti doktor.. Bugün yavrumuzun erkek olduğunu öğrendik :) Bizimki yiğidin malı meydandadır demiş olmalı ki her yerini gösterdi:)

selam kızlar ben geldim yoğun yorucu tempolu ve çok eğlenceli bir gün geçirdik kızım ile. Eve yeni geldik sayılır. Ay hem çok yoruldun hem süper vakit geçirdik. Şimdi pestil gibi yatıyorum. Ha ha yemeği de çok yemısım

Hiç canını sıkma kelebek. Benim Doktorum "2 li test normal çıkınca. 3 lü ve 4 lüye gerek bile yok dedi. Hatta 3 lü artık raflardan kalktı çok yanlış sonuçlar verdiği için. 4 lünün de kalkması yakındır. En sağlam sonucu ayrıntılı verecek Onda bir risk görürsek amniyosentez yapacağız" dedi. 2 li ve 4 lünün de tutmadığı çok oluyor anneler bou boşuna endişeleniyorlar. İlla isterim dersen yaparım ama benim tecrübelerimi dinle dedi. Ben de yaptırmadım.

Yok canım 4 lü üçlü nün yerine geçmiş bir test. ayrıntılı ultrason bambaşka birşey...En kesin sonucu veren ayrıntılı. Onda risk görülürse amniyosenteze yönlendiriliyor.

Son düzenleme:
Kızlarrrr 13. haftada kız sanırım demişti doktor.. Bugün yavrumuzun erkek olduğunu öğrendik :) Bizimki yiğidin malı meydandadır demiş olmalı ki her yerini gösterdi:)
Daha 18. haftaya kadar da değişebilir.Çok hazırlanmamak lazım.

Benim de günüm güzeldi. Yine yemek yapmadım. dışarıdan ısmarladık.....

üzülme cnm bnm arkadaşımada demişlerdi oo gidemedi bile ama sapasağlam bebişi 4 yasında şimdi

çok sağolun cevaplarınız için...ben yurtdışındaki dr. 2 li test yaptırmadı..o yüzden burdaki doktorum 4 lü yapalım dedi..aslında benim ki kuruntu insanın içi rahat etmiyo işte...iyi düşünüp iyi olmasını diliyorum...inşallah ayrıntılıda da bişi çıkmaz..hepimiz sağlıcakla hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah...

Aslında aralarında en doğru sonucu veren 2 li. Ama onun bile %70 doğruluk payı var. Hiç üzülme. Ayrıntılıda göreceksin temiz olduğunu...

Biz eşimle hamile olduğumu 10. haftaya kadar sakladık. Aslında 14. haftaya kadar saklayacaktık ama beklenmedik birşey olunca söylemek zorunda kaldık ailelere..
Bu kadar eminsen değişmez bundan sonra. İçin rahat olsun. Çizelge yapsana daha net görürüz kaç haftalık olduğunu. Yoksa hep sorarız sen kaç haftalıktın diye.

Çizelge nasıl yapılıyor desem çok mu kara cahil olurum?:) KK'nın uzun süredir okuyucuyum ama yeni yeni aktifleşiyorum.. Biraz karıştırayım bakayım..

Çizelge nasıl yapılıyor desem çok mu kara cahil olurum?:) KK'nın uzun süredir okuyucuyum ama yeni yeni aktifleşiyorum.. Biraz karıştırayım bakayım..

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection)
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL (Lilypie - Pregnancy ticker details) ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png (http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png) bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Bir de profil sayfana gir.
Bebeğin beklenen doğum tarihini yaz, otomatik hamilelik takvimi çıkacak. Bebeğini gün gün takip edebilirsin.

Bir de profil sayfana gir.
Bebeğin beklenen doğum tarihini yaz, otomatik hamilelik takvimi çıkacak. Bebeğini gün gün takip edebilirsin.

Çook teşekkür ederim anchusa emek verdin.. Umarım olmuştur birşeyler karıştırdım ama.

Son düzenleme:
arkadaşlar 13 haftalık bebişim ama 3 gündür kasıklarımda ağrı var dr gitmedik ama neden olabilr? normal mi?
var mı bilgisi olan şimdiden tşk ederim

arkadaşlar 13 haftalık bebişim ama 3 gündür kasıklarımda ağrı var dr gitmedik ama neden olabilr? normal mi?

kasık ağrısı normal canım çok şiddetli değil ve kanaman da yoksa genelde problem olmuyor, o şekilde söylemişti bana doktorum. rahmin genişlemesinden kaynaklanıyormuş ağrılar.

Bebek kendine yer açmaya çalıştıkça rahim ve kasık ağrısı olur diye biliyorum.Kanama eşlik etmediği sürece korkma demişti Dr. um.

hergun az da olsa yuruyuse çıkmaya çalışıyorum..havada güzel olunca iyi oluyor..bugun bende bişiler baktım hamile pantolonu aldım bide hamileler için olan bluzlerden aldım..güle güle kullanalım...
MErhabalar bende eylül annesiyim sonunda öğrendik bebiş kıza benziyor dedi doktor kızımız oluckmışş
hayırlı olsun..bana dr.%90 kız dedi...
ben hissetmiyorum. doktoruma sordum ilk gebelikte 20. haftadan önce zor dedi.. ama hisseden de var forumda.

15hafta bitti bizim hissetmedim.
canım bende sordum doktora 18 .hft da hissedilir hatta bazen 20.hft yı bulur dedi..
yeşil çayı bende çok içiyodum hamile kalmadan önce..gerçektende metabolizmayı çalıştırıyor...kilo kontrolü sağlıyodu..hamilelikte zararlı olmasaydı içemek isterdim...

kızlarrrr

bizim kuzular bunların içinde ne kadarr tatlı olurlar.... yerim ben bunları.

gg de buldum. ama kalitesi nasıldır? çin malı mıdır? emin değilim.

bunlar çooook tatlı...o penguenliye bayıldım..nerde satılıyo ki acaba...

kasık ağrısı normal canım çok şiddetli değil ve kanaman da yoksa genelde problem olmuyor, o şekilde söylemişti bana doktorum. rahmin genişlemesinden kaynaklanıyormuş ağrılar.

Bebek kendine yer açmaya çalıştıkça rahim ve kasık ağrısı olur diye biliyorum.Kanama eşlik etmediği sürece korkma demişti Dr. um.

çok teşekkür ederim ark rahatladım çünkü şiddetli oluyor ve sadece sağ tarafım olunca korkmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…