2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın güzel anneler.Biz yine sabahın köründe uyandık..ama hala yataktan cıkamadık. Bahar geldigi için cok mutluyum.Kahvaltımı yapıp söyle bi yarım saat yürüyüşe cıkmak istiyorum. Doktorum önereli cok oldu ben geç bile kaldım.Bundan sonra imkanım oldukca cıkmaya çalışacağım

günaydın herkese.... güzel bir hafta dilerim herkese :) bol güneşli havalardan mahrum etmeyelim bebişlerimizi d vitaminine çok ihtiyacımız var kızlarr
ya gece zaten geç yattık tam uyumak üzereyim dilse kalktı geldi neye uğradığımı şaşırdım.... aldım yatağa tamam bilze yat dedim rüya görmüş te kokrmuş kuzum
ama uyu uyu uyuyabilirsen belime bir tekme kalk karnımı ittirir hadii bida kalk dirseği çarpar kafasını kafama vurur..... en son ona bir baktım anammmmmmmmmm uyumuyor gözler fal taşı gibi eşim uyandı şu kadını rahat bırak hadi uyu artıık diye biraz çıkıştı ve beni b iki saat saolsun rahat bıraktı.... şuan gözlerim yanıyor.... bir de gece karnım ağrıdı ya çok tuvaletimde geldi falan hiç uyumadım ya püf kalkarken baktım benim ki camış gibi uyuyor uyu dedim içimden beni uyutmadın kendin uyu sonra kalktım bebkimle konuştum hatta yalvardım bak cinsiyetini göster aç şu bacakları dedim sana öyle cicikler alırım dedim bakalım artık

günaydn kızlar, hafta sonu cenazemiz vardı. teyzem vefat etti. cuma günü sabah. ve ben çalıştığım için cuma ve cumartesi izin aldım. bu hafta cumarteside doktor kontrolüm var. nasıl tekrar izin alıcam bilmiyrm. umarım sorun çıkmaz. dua edin bana. hafta sonu çok endişeliydim. fazla üzülürüm diye.teyzemi çok severdim. hep uzak kalmaya çalıştım ama ne mümkün. feryatlar havalardaydı. canım teyzem mekanı cennet olsun. kanserdi. 54 yaşındaydı ve 2 bekarı vardı daha. dua etmekten başka birşey yapamıyoruz ne yazık ki. takdiri ilahi.

benim minik kelebeğimede doktor amcası % 90 kız dedi. net bişi demedi. halası şimdiden pembe battaniyesini aldı bu ayrı konu. bakalım gidebilirsem bu cumartesi daha net olur sanırım.

günaydınnnnn.ne güzel yürü tabi ya tadını çıkar evde olmanın bahrın çok güzel bişey canım

canımcım günaydınn..zor bi gece geçirmişsin belli inş.güzel bi gün olsun senin için cinsiyetini öğrende gel inş.,herşey yolundadır bebişin iyidir inş. hadii hayırlı haberlerle gellll

başın sağolsun canım,çok üzüldüm(allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
kendini çok yıpratmamaya çalışmaktan başka yapıcak bişey yok gerçekten,allah sabır versin..

ah canımmmmmmmmm!!!!!!!!!!!
başın sağolsun... ne denir ki bu durumda allah size tüm ailesine sabır versin..... evlatlrına uzun uzun ömürler versin ölümlü dünya işte ama sen öncelikle bebeğini düşün canım olur mu??? çok zordur bilirim... cumartesi kesinleşir tatlım cinsiyet tamammen sanırım.... izin de versinler canım patronun ölümü doğumu anlamaz mı =??? sen kendini sıkıntıya sokma herşey yolunda gidecek inşallah....

günaydın arkadaşlar bende birazdan gidicem bebişimi görmeye prensmi prensesmi bakalım ama hiç keyfim yok ddolgum vardı düşmüş galiba çok ağrıyo 3 ten beri uyuyamadım dişçiyede gidiyim dayanamıyoruuuum :18:

snnde ilki kızmı kaç yasında aynı şeyleri benmkide yapıyo sabah babası gidince yanıma geliyo

günaydın annecikler. burun tıkanıklığı, kulak tıkanıklığı öldürecek beni. nasıl geçecek anlamadım ki, doktorlarda bişi bilmiyo, yok bişi diyolar, e tıkanık işte nasıl yok. uyuyamıyoruuum bi de öyle işe geliyorum, nasıl geçecek yaa.

başın sağolsun canım,çok üzüldüm(allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
kendini çok yıpratmamaya çalışmaktan başka yapıcak bişey yok gerçekten,allah sabır versin..

Allah razı olsun kızlar.. teşk ederim. şuan iyiyim. cenaze evinde durmak çökertiyor insanı. ama çocuklarda dün biraz daha toparlamıştı kendini. birde ben ilk bebeğimi 2 aylık hamileyken kaybettim. kalbi durmuştu. bu 2. bebeğim. rabbim sağlık versin. o sebeple annem kayınvalidem hep endişeliydi. ama kendimi tuttum mecbur. sıkmaktansa ağladım.rahat bıraktım. benim 1 veya 2 dir cenaze defnedilirken gördüğüm. birde yakının olunca, bütün gece aklımdan çıkmadı. onu orada bıraktık geldik. sabah uyandım. acaba ne yaptı gece. gecesi gündüzümü var aslında toprağın altında. böyle bir ruh halindeydim. bugün daha iyiyim çok şükür.

patronum Allah razı olsun hiçbir iznime hayır demedi. kürtaj olduğum zaman haftada 1 gidiyordum kontrole. sonrasında hemen 1 ay sonra hamilelik oldu, ben tekrar haftada bir gittim. ilkinde problem olduğu için. sağolsun hiç yok demedi. iyi insanlardır. insan halinden anlarlar. o konuda şanslıyım ama ne bilim işte. 2 hafta önce doktora gittim. şimdi cenaze. bu hafta doktor. işveren olmakda zor. fuarımız var. yoğunluk hat safhada. cuma günü duruma göre bakıp haftaya erteleyebilirim.

başın sağolsun canım..Mekanı cennet olsun (

başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin

başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin

günaydınlar kızlar...
Başın saolsun canım. mekanı cennet olsun... sen kendini üzmemeye çalış

benim kasıklarımda arada sancılar giriyor. Sizede oluyor mu kızlar.

başınsağolsun canm mekanı cennet olsun

Canım başın sağıolsun, Mekanı cennet olsunnn
kendine dikkat et canımmmm

Kızlar burarada hepinize günaydınnnnnnn
biz yeni doktordan geldik.....
Cinsiyetimiz artık %100 kızzzzzzzz

Keyfi yerindeydi yaramazınnn
3lü testimin sonucu iyi çıktı
dArısı diğer arkadaşların başınaaaaaaa

günaydınlar kızlar...
Başın saolsun canım. mekanı cennet olsun... sen kendini üzmemeye çalış

benim kasıklarımda arada sancılar giriyor. Sizede oluyor mu kızlar.

Canım o sancılar bendede oluyorrr,bende baya endişe yapıyrdum
dr. sordum normak hiç endişelenme dediiii
zaten seninle haftamızda aynı bu haftalarda normalmış canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…