amin cnaım,şimdi erkek bebek isimlerini araştırıyorum..
hyrlısı cnm bız erkek olursa beraat kız olursa ebrar dıyoduk ama esım vazgecıo hep dr.cınsıytı tam solemdı ama kıza benzettm dedı 1 ay sonra bellı olck bzmde cınsytı ıns.esımde kız olursa adını züleyha koycam dıo sımdıde:)))ahhh bu erkeklrrrrrr
Kızlarr ben cansın koymak istiyorum eşim Kuzey.. Cansın konusunda herkes beni çok eleştiriyor olumsuz anlamda.. Ne dersiniz? :) Kuzey ismini diziden önce düşünüyorduk şimdi dizi çıkınca her yer kuzey oldu sanki yahu..
Kızlar benim bebeğim erkek olacakmış, Cuma günü söyledi doktor. İlk zıbınlarını,ilk ayakkabısını,ilk önlüğünü aldım mavi renklerden:) Ancak TSH hormonum yüksek çıktı.5,22 seviyelerinde bunun üzerine Dahiliye doktoruna önledirildim.Dahiliye doktoruda Tiroid ultrasonu ve Serbest T3 ve Serbest 4 incelemesi istedi.Erkek dönemde bunlara bakılması önemliymiş.Hemen başlamam için Tiroid ile ilgili bir hap verdi.Bebeğin beyin gelişimi için TSH hormununun belli bir düzeyde tutulması önemliymiş.Bilginize.
BENDE kUZEY ismini çok beğeniyrdumm tabi diziden önce diziyle birlikte cılkını çıkardılar isminnn
Cansın bana biraz garip geldi ama tabi önemli olan senin beğeninnnn
ben erkek olsaydı EGE düşünüyrdmm
şimdi kız isim beğenemiyrmmmm
İsim konusuda baya zormuşşş
Doğana kadar çocukcağız kimbilir kaç isim değiştircekkkk
bu erkekler hep böyle maymun iştahlı oluyolar zatennnnnn
Kız olsaydı biz Alya koymayı düşünüyorduk, hem anlamı güzel hem enternasyonel bi isim hem de ikimizin isimlerinin harflerinden oluşuyordu.. Nasıl bir kız ismi düşünyorsun? modern, az duyulmuş, sade? Seçmece yapıp yazarım sana..
Kızlarr ben cansın koymak istiyorum eşim Kuzey.. Cansın konusunda herkes beni çok eleştiriyor olumsuz anlamda.. Ne dersiniz? :) Kuzey ismini diziden önce düşünüyorduk şimdi dizi çıkınca her yer kuzey oldu sanki yahu..
Bende kizimda recep beye gitmistim herseyi anlatiyor sakin birisi cd vermisti bizede.muayene 300 liraydi.hatta. cinsiyetini recep bey kesinlestirmisti:)
aynen cnm 9 ay derdını ceken bız ısım ıcın afra tafra yapan onlar:)))
kızlar daha önceden de vermiştim belki görmeyenler olmuştur En Güzel Bebek İsimleri için LeiLeo İsim Cini buradan fikir edinebilirsiniz.
Canım çok teşekkür edermmm
ben kaçırmışım daha önceeee
Sorma canım yaa geçen gün isim konusu açıldııı
ben tek başıma karar veremezmişim deee (sanki benim öle bi niyetm varmış gibi)
oda bebişin babasımıştaaaaaaa
onunda hakkı varmıştaaaaaa
valla duymadığım laf kalmadıııı
tamam hakları varda ortak duzunmuyolrkı yıne kendı ıstedklerı olsun dıyolar tamm onlrn vasıtsyla oldu da:))) zorluklrıda bız cekıyoruz azcık anlayıs yanııı:)))
kızlar daha önceden de vermiştim belki görmeyenler olmuştur En Güzel Bebek İsimleri için LeiLeo İsim Cini buradan fikir edinebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?