- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Kizlar gecen gun bi arkadasim geldi. Hadi arti anneanne ve babaane ormeye baslasin dedi. Bnde daha cok erken 6. Aydan once istemiyorum kismetse sonra dedim. Babaanemiz hemen nerfen biliosun benim daha once ormedigimi dedi. O anda bosey diemedim simdi sordum anne neler yaptin ne renk dedim. Yelekler hirkalar battaniye... VEE hepsi mavi. Anne nerden biliosun dedim olsun ben oyle ordum dedi. Benim babaannem de aynisini yapmis. Annem hep derdi sen dogdugunda babaanen geldi benim ordukledimi giydir dedi ve hepsiiiii maviydi dedi :) hayirlisi olsun bakalim ne gerek varsw simdiden ormeye
:)) Ne güzel işte kadının içine doğmuş örmüş bizimkilerde cinsiyetin belli olmasını bekliyor :) Hakkımızda hayırlısı olsun.. Canım bu aralar duygusallık normalmiş ama benimki arada bir geliyo Alllahtan her gün değil.. Sadece annemleri özledim biraz... Uykusuzluk bendede var canım ya hamile olmadan öncede skaçta yatarsam yatayım sabah 7 de kalkardım. İlk öğrendiğimde 12lere 1 lerede kadar uyudum ama gece kabuslar gördüm kalkıp dolandım durdum evin içinde şimdi biraz daha düzene girdi gibi.. 11 de yatıyorum 3 de kalkıyorum mecburen :)) bi daha 6 buçukta kalkıyorum 8 dede yatıp 9 buçukta kalkıyorum böyle daha iyi oluyor benim için...
Fazla kafamıza takıoyruz o yüzden bence :) Bi de rüyamda hep saçma sapan şeyler görüyorum hep ikiz çocuklar kz çocukları görüyorum hayır olsun artık :)) Sen ne mezunusun canım. Olsun kpss çalışalım da puanlar dursun bi kenarda tabii diyene bak sanki ben çalışabiliyorum da :)))
vee bu kadar çene düşüklüğünden sonra herkese günaydınnnn.. Çok güzel kar yağıyor burda ama dışarda -4 derece sıcaklık hiç bi yere çıkılmaz :)))