2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya ben kilo almayı bırak bir de 4 kilo verdim zaten 34 36 beden giyiyorum iskelet olacağım derken göbek çıktı da muulu oldum ha ha :)

dls3 bişi sorcam genelde kız bebeğe hamile kalanların göbeği yayılıyomus erkeklerde öne uzuyomus. sen kızına hamileyken yayıldımı göbüşün??:3::3:

canım çok yorma kendini..fırsat buldukça dinlen..hazır bişiler aldırsan eşine olmazmı?
..

Aman canım kolaya kacıverdim valla.Buzluktakiler bu gibi durumlarda gercekten kurtarıcı oluyor.Temizliğimi de yavas yavas yapıyorum.Arada bi pc basına gelip size bakıyorum neler kaynatıyorsunuz diye:1:

günaydın kızlar:) dün 2 li tarama testine girdik çok şükür değerlerimizi normal çıktı bide bebeğim süpriz yapıp cinsiyetini gösterdi:) doktorumuz % 90 kız dedi:) zillim olucak allah nasip ederse... Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun...

Kızlaaaaarrr gözünüz aydınnnnn
ne kadar şanslısınız cinsiyetler öğrenilmişş,darısı bizim başımıza artıkkk
Allah tamamına erdirsin inşallahhh
Topiğimizin ilk bebişleri oldularrrr ne mutluu

Kızalar herkese mrb
Bugün okulda nöbetçiydim inanın canım çıktı ,eve zor geldmmm,Bebişler büyüyünce ne yapcaz bilmyrmm

Bugün Mide yanmam vardı biraz dR. Rennie vermişti dün işten gelince içtim rahatladım şimdi tavsiye edermm midesi yananlara

Benim dün kontrolüm vardı ben toplam 2 kilo almışım DR. normal dedi ama bence hiç normal değil 3 kiloya kadar normalmiş miş

Ama hep peynir ekmek&makarna yüzünden oldu acıktıkça paso onları yedim başka hiç bişey yiyemediğim içinn
Bundan sonra dikkat etmeyi düşünüyrm bendeeee

Kızalar herkese mrb
Bugün okulda nöbetçiydim inanın canım çıktı ,eve zor geldmmm,Bebişler büyüyünce ne yapcaz bilmyrmm

Bugün Mide yanmam vardı biraz dR. Rennie vermişti dün işten gelince içtim rahatladım şimdi tavsiye edermm midesi yananlara

Benim dün kontrolüm vardı ben toplam 2 kilo almışım DR. normal dedi ama bence hiç normal değil 3 kiloya kadar normalmiş miş

Ama hep peynir ekmek&makarna yüzünden oldu acıktıkça paso onları yedim başka hiç bişey yiyemediğim içinn

banada bugun hamile bir arkadasım kasar peynirinde kilo yaptıgını söyledi bende cok ekmek arası kasar peyniri yiyorum ve gene bir arkadası hamile imiş tavuk muz bunlarda kilo aldırdıgı için doktoru son aylarında yasaklamıs

bende kılo aldım 1 1.5 kılo kadar emınde degılım kaç kıloyla kaldıgıma aman boşverin kızlar kıloyu onların peşinden koşmakla veririz biz bu kıloları benim önümde ıkı tane daha var onların okulları yemeklerı temizlikleri derken aksam nasıl oluyor anlamıyorum ama ben ekmegı kesmeyı yada dusuk kalorılı ekmek almayı dusunuyorum bu arad bende kabızlık var sizdede varmı bu sorun

dls3 bişi sorcam genelde kız bebeğe hamile kalanların göbeği yayılıyomus erkeklerde öne uzuyomus. sen kızına hamileyken yayıldımı göbüşün??:3::3:

selam cnm ben kızıma hamieyken karnım sivriydi ve herkez erkek rkek deri ama kız çıktı ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur mustafayı bizim gelin ekşi de ekşi yedi sürekli tatlıdan tiksindi ama oğlu var sol taraf kız sağ taraf erkek derler benim hep sağ taraf ağırdı ama kızım oldu gelinimizn hep solu ağırdı ama erkek oldu eskilerin uydurmaları hepsi cnm

bende kılo aldım 1 1.5 kılo kadar emınde degılım kaç kıloyla kaldıgıma aman boşverin kızlar kıloyu onların peşinden koşmakla veririz biz bu kıloları benim önümde ıkı tane daha var onların okulları yemeklerı temizlikleri derken aksam nasıl oluyor anlamıyorum ama ben ekmegı kesmeyı yada dusuk kalorılı ekmek almayı dusunuyorum bu arad bende kabızlık var sizdede varmı bu sorun

kuru kayısı iyi geliyor dene istersen

selam cnm ben kızıma hamieyken karnım sivriydi ve herkez erkek rkek deri ama kız çıktı ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur mustafayı bizim gelin ekşi de ekşi yedi sürekli tatlıdan tiksindi ama oğlu var sol taraf kız sağ taraf erkek derler benim hep sağ taraf ağırdı ama kızım oldu gelinimizn hep solu ağırdı ama erkek oldu eskilerin uydurmaları hepsi cnm

kesinlikle dogru söylüyorsun canım

tüh doğru uyduramamıslar yanii:37:ozaman göbeğin uzaması yada yayılması fizikle alakalı. teşekkü ederim cvpladığın için :3::3:

tüh doğru uyduramamıslar yanii:37:ozaman göbeğin uzaması yada yayılması fizikle alakalı. teşekkü ederim cvpladığın için :3::3:

ilk olarak boyum 1.70 kilo 53 kızima 55ile hamile kaldım ben ve karnım sivri idi. Normal pantolonum hep oldu son aylarda sadece göbekten düğme kapanmazdi. Şimdi kilo alırım gibi geliyor gene çok olmaz inşallah. Onun dışında bu sivri karın yazılmış kalça inanmayin.

bilmiyorum kızlar ama benim göbekte sivrildi önümde top gibi geçen gün dr sordum hocam bebek daha nekadar olcak sanki bu benim göbek değilmi dedim dr ise şöyle dedi tamam bebek daha 2cm olabilir ama bunun daha kesesi suyu var artık göbek değil bebek dedi şaşırdım vallaaa

ilk olarak boyum 1.70 kilo 53 kızima 55ile hamile kaldım ben ve karnım sivri idi. Normal pantolonum hep oldu son aylarda sadece göbekten düğme kapanmazdi. Şimdi kilo alırım gibi geliyor gene çok olmaz inşallah. Onun dışında bu sivri karın yazılmış kalça inanmayin.

doğru sölüyosun cnm bünye meselesi bana kızımda yoldan geçenler durdururdu erkek demi diye hayır kız dedimde gör bak erkek derlerdi ne oldu dünya tatlısı kızım oldu hepsi fasa fiso rabbim en iyisini bilir

gerçek ama ben doktoruma sormuştum nerden yumurtladım ne o sağ erkek sol kız onumu öğrencen diyo agustosda hamileydim malesef dış gebelik sağ tüpüm enfeksiyon kaptı ve yırtıldı içkanama geçirdim 2 kere nasıl sağ tarafım ağrıyo kendimi bıçaklıycam resmen ölsem anca rahatlarım kaynanam diyorki senin oğlun olcak sağ tarafın ağrıyo diyo ay nasıl sinirlenmiştim

Kızalar herkese mrb

evet nöbet hamiş öğretmenler için gerçekten zor.dün de ben nöbetçiydim.bir de kuyruk sokumu kemiğimde ağrımaya başladı şu sıralar.yürüyorum ama her adımda nasıl ağrıyor.bize kaçıncı haftadan itibaren nöbet izni veriyorlar acaba?

evet ya bünye meselesi. Ben 9kilo aldim kızım da oda sadece karın ve göğüs başka birşey değişmedi. Ya kızım odasını topladı bende ödül verdim jelıbon verdim ama cok koltu attım bir tane ağzıma. :)

Back
X