ya ben kilo almayı bırak bir de 4 kilo verdim zaten 34 36 beden giyiyorum iskelet olacağım derken göbek çıktı da muulu oldum ha ha :)
senin göbek çıksın ozaman hakkı varmış:))) kıyamam baya kilo vermişin canım yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben kilo almayı bırak bir de 4 kilo verdim zaten 34 36 beden giyiyorum iskelet olacağım derken göbek çıktı da muulu oldum ha ha :)
canım çok yorma kendini..fırsat buldukça dinlen..hazır bişiler aldırsan eşine olmazmı?
..
günaydın kızlar:) dün 2 li tarama testine girdik çok şükür değerlerimizi normal çıktı bide bebeğim süpriz yapıp cinsiyetini gösterdi:) doktorumuz % 90 kız dedi:) zillim olucak allah nasip ederse... Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun...
Kızlaaaaarrr gözünüz aydınnnnn
ne kadar şanslısınız cinsiyetler öğrenilmişş,darısı bizim başımıza artıkkk
Allah tamamına erdirsin inşallahhh
Topiğimizin ilk bebişleri oldularrrr ne mutluu
Kızalar herkese mrb
Bugün okulda nöbetçiydim inanın canım çıktı ,eve zor geldmmm,Bebişler büyüyünce ne yapcaz bilmyrmm
Bugün Mide yanmam vardı biraz dR. Rennie vermişti dün işten gelince içtim rahatladım şimdi tavsiye edermm midesi yananlara
Benim dün kontrolüm vardı ben toplam 2 kilo almışım DR. normal dedi ama bence hiç normal değil 3 kiloya kadar normalmiş miş
Ama hep peynir ekmek&makarna yüzünden oldu acıktıkça paso onları yedim başka hiç bişey yiyemediğim içinn
Bundan sonra dikkat etmeyi düşünüyrm bendeeee
dls3 bişi sorcam genelde kız bebeğe hamile kalanların göbeği yayılıyomus erkeklerde öne uzuyomus. sen kızına hamileyken yayıldımı göbüşün??![]()
bende kılo aldım 1 1.5 kılo kadar emınde degılım kaç kıloyla kaldıgıma aman boşverin kızlar kıloyu onların peşinden koşmakla veririz biz bu kıloları benim önümde ıkı tane daha var onların okulları yemeklerı temizlikleri derken aksam nasıl oluyor anlamıyorum ama ben ekmegı kesmeyı yada dusuk kalorılı ekmek almayı dusunuyorum bu arad bende kabızlık var sizdede varmı bu sorun
selam cnm ben kızıma hamieyken karnım sivriydi ve herkez erkek rkek deri ama kız çıktı ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur mustafayı bizim gelin ekşi de ekşi yedi sürekli tatlıdan tiksindi ama oğlu var sol taraf kız sağ taraf erkek derler benim hep sağ taraf ağırdı ama kızım oldu gelinimizn hep solu ağırdı ama erkek oldu eskilerin uydurmaları hepsi cnm
selam cnm ben kızıma hamieyken karnım sivriydi ve herkez erkek rkek deri ama kız çıktı ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur mustafayı bizim gelin ekşi de ekşi yedi sürekli tatlıdan tiksindi ama oğlu var sol taraf kız sağ taraf erkek derler benim hep sağ taraf ağırdı ama kızım oldu gelinimizn hep solu ağırdı ama erkek oldu eskilerin uydurmaları hepsi cnm
mide bulantın mı var istahsızlık mı doktorun ne söylüyor bu konuda bende yasadım ama 1 kilo gibi bişeydi benimkisi iştahsızlık var cnm ilk zamanlar çok yiyordum şimdi ise cnm hiç bişi istemiyo meyva bile
tüh doğru uyduramamıslar yaniiozaman göbeğin uzaması yada yayılması fizikle alakalı. teşekkü ederim cvpladığın için
![]()
ilk olarak boyum 1.70 kilo 53 kızima 55ile hamile kaldım ben ve karnım sivri idi. Normal pantolonum hep oldu son aylarda sadece göbekten düğme kapanmazdi. Şimdi kilo alırım gibi geliyor gene çok olmaz inşallah. Onun dışında bu sivri karın yazılmış kalça inanmayin.
Kızalar herkese mrb
Bugün okulda nöbetçiydim inanın canım çıktı ,eve zor geldmmm,Bebişler büyüyünce ne yapcaz bilmyrmm
Bugün Mide yanmam vardı biraz dR. Rennie vermişti dün işten gelince içtim rahatladım şimdi tavsiye edermm midesi yananlara
Benim dün kontrolüm vardı ben toplam 2 kilo almışım DR. normal dedi ama bence hiç normal değil 3 kiloya kadar normalmiş miş
Ama hep peynir ekmek&makarna yüzünden oldu acıktıkça paso onları yedim başka hiç bişey yiyemediğim içinn
Bundan sonra dikkat etmeyi düşünüyrm bendeeee