2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben hala doktorumu seçemedim.sizce erkek doktorlar mı kadın doktorlar mı doğum konusunda daha başarılı?belki bunun cinsiyeti olmaz diceksiniz ama erkekler anormal durumlarda soğukkanlılıklarını daha çok koruyabiliyorlar sanki...ne dersiniz?

canım ya bu iş tecrübe işi. Benim Doktorum erkek. Ben bir kaç kez bayan doktora gittim çok kötü davrandı bana acımasız oldular. O yüzden bayana gitmem ama iyileri de var duyuyorum ama önyargı oluştu bende.

kızlar ben hala doktorumu seçemedim.sizce erkek doktorlar mı kadın doktorlar mı doğum konusunda daha başarılı?belki bunun cinsiyeti olmaz diceksiniz ama erkekler anormal durumlarda soğukkanlılıklarını daha çok koruyabiliyorlar sanki...ne dersiniz?

Ben erkek doktor istedim ama kadın Dr. la devam ettim. Diyeceğim şudur ki, kiminle daha iyi iletişim kurabiliyorsan onu seç cinsiyet ayırmaksızın..

Ben erkek doktor istedim ama kadın Dr. la devam ettim. Diyeceğim şudur ki, kiminle daha iyi iletişim kurabiliyorsan onu seç cinsiyet ayırmaksızın..

bulunduğum ilde en iyi hastanede iki bayan doktor var.ikisini de denedim ama çok tatmin olmadım.özel olmasına rağmen çok sıra olduğundan hamilelikle ilgili fazla bilgi alamadım.genelde her şey normal deyip birkaç şey söyleyip gönderdiler.sizin doktorlar nasıl?konuşmaları sizi tatmin ediyor mu?yapılacaklar ve yapılmayacaklar listesini uzunca anlatıyorlar mı?

dls3 haklı bu iş tecrübe işi ama bence erkek doktor daha güvenli gibi gelio açıkcası ben kolay kolay kadın doğumcuya gitmem yasadıklarımdan sonraa.tabi bu benim düşüncem msela anchusanın dru bayanmıs sanırım o çok memnundu.

herkese merhaba,

Allah kısmet ederse bende eylül annesi olacağım . SAT 3 Aralık,
ben size bişey sormak istiyorum 2'li testi yaptırdınız mı yada ne zaman yaptıracaksınız ? benim
dr'um ay sonunda çağırdı 12. haftanın içinde olacağım o dönemde geç değil dimi? bir de acaba bu
dönemde cinsiyetini öğrenebilirmiyiz?

dün lekelenmem olduğundan acile gittim.orada beklerken doktor bir bayana bulantının olması sağlıklı gebeliğin olduğunun göstergesidir dedi.

bulunduğum ilde en iyi hastanede iki bayan doktor var.ikisini de denedim ama çok tatmin olmadım.özel olmasına rağmen çok sıra olduğundan hamilelikle ilgili fazla bilgi alamadım.genelde her şey normal deyip birkaç şey söyleyip gönderdiler.sizin doktorlar nasıl?konuşmaları sizi tatmin ediyor mu?yapılacaklar ve yapılmayacaklar listesini uzunca anlatıyorlar mı?

açıkcası ben içerde yarım saate yakın kalıyorum hiç soru sormadan drum herşeyi anlatıyo.adam çok güleryüzlü rahatlatıcı biri izmittekilere tavsiye edbilirim ayrıca her saat telden arayıp saçma sapan sorularbile sorabiliorm adamın gıkı çıkmıo:1::1:

dls3 haklı bu iş tecrübe işi ama bence erkek doktor daha güvenli gibi gelio açıkcası ben kolay kolay kadın doğumcuya gitmem yasadıklarımdan sonraa.tabi bu benim düşüncem msela anchusanın dru bayanmıs sanırım o çok memnundu.

sanırm kadın doktorlar doğum esnasında daha heyecanlı olabiliyor.duyduğum şeyler buna yönelik.iyiler mutlaka vardır.içgüdülerim erkek doktora git diyor.tabi hangisine yakın hissedersem onda karar kılıcam sonunda...

herkese merhaba,

Allah kısmet ederse bende eylül annesi olacağım . SAT 3 Aralık,
ben size bişey sormak istiyorum 2'li testi yaptırdınız mı yada ne zaman yaptıracaksınız ? benim
dr'um ay sonunda çağırdı 12. haftanın içinde olacağım o dönemde geç değil dimi? bir de acaba bu
dönemde cinsiyetini öğrenebilirmiyiz?

hoşgeldin
ben 20 şubatta testi yaptırcam yani 11+3 de bu test 11-14 haftalar arası yapılıo geç değil yani

açıkcası ben içerde yarım saate yakın kalıyorum hiç soru sormadan drum herşeyi anlatıyo.adam çok güleryüzlü rahatlatıcı biri izmittekilere tavsiye edbilirim ayrıca her saat telden arayıp saçma sapan sorularbile sorabiliorm adamın gıkı çıkmıo:1::1:

işte buuuu!bunu arıyorum.inşallah bulurum Allahım.

canım hoşgeldin. Benim de ikili test 20sinde sat 4 aralık ve pazartesi günü yapılacak inşallah test.

Merhabalar kızlar bende inşallah eylül annesi olacağım bebişin cinsiyeti belli olan varmı ?

ben ikilitestı yaptırıp yaptırmada hala kararsızım iki kızımda yaptırmadım ama bunda biraz pimpirikliyim fiyattı uygun bulursam yaptırırım

merhabalar hanımlar benimde doktor ben 8+4 te gittiğimde 2 hafta sonra gel demişti ama 10+4 oluyo çağırdığında çok erken değilmi 1 hafta daha beklemek istiyorum hem eşimle gitmek için hemde bebek biraz daha büyüsün diye 10+4 te 2 li yapmıyolar diye araştırdım kontrol içinmi çağırdı acaba napıcağımı şaşırdım ben 12. haftalarda gitmek istiyordum belki cinsiyette belli olur diye ama kafam karıştı

2li test 11 14. Hafta arası yapılıyor canım. Bende pazartesi 11+2 falan oluyorum

Ben de iyi bir özel hastaneye gidiyorum ve randevum olduğu halde en az 45 dk-1 saat bekliyorum her seferinde.Kadın doğum bölümleri böyle maalesef. Kanaması olan, sancısı olanı araya alıyorlar. Ya da ani bir doğum geliyor hoooooop dr. ameliyathaneye koşuyor. Yani sıra olması gayet normal iyi Dr. ve hastanelerde..
İlk buluşmamızda uzun uzun anlattı, beslenme, spor, vsy. Ama ondan sonra hep soru cevap gittik. Soru sorunca cevaplıyor, ama problemsiz hamileliklerde genellikle herşey yolunda deyip yolluyorlar canım. ,Mutlaka bir sıkıntımın olup olmadığıı soruyor. (Bulantı, kabızlık lekelenme vsy...) Ben de genelde birsey yok diyorum. Muayene 10-20 dk dan fazla sürmüyor. Ben de bir ara düşündüm acaba Dr. um çok mu rahat diye, ama buradaki arkadaşlarla da konuşunca genelde böyle olduğu kararına vardım. Öyle muayenesi 30-45 dk süren problemsiz hamileye hiç rastlamadım. Belki vardır öyle Dr.larda ama inan ben duymadım. Sana tavsiyem liste hazırla ve sen soru sor, endişelerini belirt. Öyle olunca daha çok konuşuyorlar. Bir de tel nosunu ilk gidişimde verdi, cebine kaydet ve en ufak bir problemde ara dedi. Benim için yeterli olan bu...

Son düzenleme:
Back
X