Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa kızlar beni survivor adasına atsanızda habire tıkınmasam... Yine midem bulandı.. Gel de yeme şimdi...![]()
bende orda olmayı isterdim sanırım onlar aclıktan aglıyor bense yedigim icin((
yaa ilk trimester da metabolizma çok hızlanıyor ama ikincide yavaşlıyor. Ben şu ana kadar fil gibi yedim ama artık daha dikkatli olmalıyım..şu ikinci trimesterı 2 kiloyla kapatmak istiyorum.nasıl olacaksa?? En azından orda olsak el mecbur balık yerdik....
Yok yok kalmaz bende... Ama kocamaaaan bir göbeğe hiç alışık değilim. O kadar tuhaf geliyor ki.... Bir de eşim tombili demeye başladı bana...Asabımı bozuyor.yine de kendini çok sıkma olacak o kadar sonucta hamilelik geçiriyoruz. Hadi ben neyse de sen spor yapmak icin gün sayıyorsun sende kalmaz zaten :) benim de sanırım 3.5 kilo oldu allah sonumu hayır etsin :))))
yok yok kalmaz bende... Ama kocamaaaan bir göbeğe hiç alışık değilim. O kadar tuhaf geliyor ki.... Bir de eşim tombili demeye başladı bana...asabımı bozuyor.
daha neler artık daha 1 kilo bile almadın sadece vücut seklin degisti ve biraz göbegin var. 9. Ayda ne die hitap eder acaba
Yok yok kalmaz bende... Ama kocamaaaan bir göbeğe hiç alışık değilim. O kadar tuhaf geliyor ki.... Bir de eşim tombili demeye başladı bana...Asabımı bozuyor.
seninki yine iyi. aramizda kalsin benim esim bana montofon diyor. bilmeyenler icin besili inekler olur ya :)))
bi hamile kaldik bide eslerin laflariyla ugrasiyoruz iste :))
seninki yine iyi. Aramizda kalsin benim esim bana montofon diyor. Bilmeyenler icin besili inekler olur ya :)))
bi hamile kaldik bide eslerin laflariyla ugrasiyoruz iste :))
ben de öyle diyorum...artık dokuzuncu ayda beni çamlıca tepesinden yuvarlar, boğazdan yakalar....beni kızdırmak için yapıyor aklı sıra..
yanlıs anlama ama ben o lafa cok kızıyorum gecen sene bir arkadasım dogum yapmıstı ve kayınvaldesinde kalıyordu biz de bebek görmeye gittik. Kız zaten cok kilo almıstı ve kendini cok huzursuz hissediyordu bir de lohusalık. O ara bebek agladı kayınvaldesi bagırdı montofon buraya gel diye. O kadar bozuldum ki kızın yerine bir de eşler de var. Ne zaman duysam aklıma o gelir
yanlıs anlama ama ben o lafa cok kızıyorum gecen sene bir arkadasım dogum yapmıstı ve kayınvaldesinde kalıyordu biz de bebek görmeye gittik. Kız zaten cok kilo almıstı ve kendini cok huzursuz hissediyordu bir de lohusalık. O ara bebek agladı kayınvaldesi bagırdı montofon buraya gel diye. O kadar bozuldum ki kızın yerine bir de eşler de var. Ne zaman duysam aklıma o gelir
yok ya sen 7-8 kilolyla bitirirsin hamileliği :))
ama bunu eşin şaka yoluyla söylemesi ayrı kayınvalidenin söylemesi ayrı. Eşim dese komik bulur güler geçerim, ama kayınvalidem dese çıldırırım...az değilmiş kayınvalidesi de...
göreceğiz bakalım. Sütüm olsun, bebek iyi beslensin de.. Gerekirse 15-20 kilo alalım. Bakmayın bana ben dalga geçiyorum...bu yaştan sonra manken olup podyuma çıkacak değilim..
sadece aklıma o geliyor o yüzden dedim. Bana kayınvaldem dese ne yaparım bilmem valla. Zor bir dönem ben cok korkuyorum o dönemden annem babam kayınvaldem eş dost.... Oofffffff :18::18::18:
sadece aklıma o geliyor o yüzden dedim. Bana kayınvaldem dese ne yaparım bilmem valla. Zor bir dönem ben cok korkuyorum o dönemden annem babam kayınvaldem eş dost.... Oofffffff :18::18::18:
ama dogumdan sonra sanki hiç hamilelik gecirmemiş gibi olmak ayrı bir güzellik bence. Görüyorum bazılarını da ne kadar güzel diyorum :)