2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben tatlı ne bilmiyorum canım unuttum :((( hiç yemiyorum arada bir dondurma karpuz eve hiç almıyorum bile haftaya tekrar kontrole gittigimde doktor tekrar yapar büyük ihtimal bakalım düştümü yükseldimi
benimde yüksek ama evde karpuz eksik olmaz bitmeden yenisi gelir napayım ..dondurma bende yemiyorum hiç ama artıkın dayanamıcam bozcam diyetiii:56:
dün akşam ilk defa 2 kupa bardağı kola içtim dayanamadım:17:

anladım canım... şöle tarz değişik bir takı alabilirsin yada antika tarzı esyalar satan mağazalar war ya onlara bak süs eşyası değişik bişe bulursun belki aklıma da bişe gelmiyor.. peki sen diğer şube de neden yapıosun doktor olarak girecek kişi güvenilirmi

bi bakıyım bulurum hehrlde bıseyler, sagol canım,
bızım burdakı subede dogum yok canım, zaten son ana kadar buraya gtcem, ordakı doktorda ıyımış, okadınıda duymustum,benm doktor biz irtibat halındeyız deyınce bı guven sagladı bana, ben anlamadım nasıl oldu ama kendı doktorumu cok sevıyorum, sankı telefonda bıle yetecek bı guven verdı bana. :))

benimde yüksek ama evde karpuz eksik olmaz bitmeden yenisi gelir napayım ..dondurma bende yemiyorum hiç ama artıkın dayanamıcam bozcam diyetiii:56:
dün akşam ilk defa 2 kupa bardağı kola içtim dayanamadım:17:

canımm kola zararlı işte, bende içmicem dıyorum ama arada ıcıyorum, sonrada kızıyorum kendıme, bazen az bısey ıcıyorum, yaz günüde içmek istiyorum:((

28 haftalık, çalışan, prenses bekleyen bir hamiş olduğum için yazmaya pek fırsat bulamıyorum ancak topiği takip etmeye çalışıyorum. Alışverişe de fırsat bulamadığım için sıcaklarla da aram hiç iyi olmadığı için alışverişi internetten yapıyorum. Hangi siteden yaklaşık ne kadara ne aldım hepsini liste yaptım. sizlere de faydası olursa diye paylaşmak istedim, umarım forum kurallarına aykırı bir durum yoktur. Her siteden kargoyu bedavaya getirdim. Zidaya dan 50 tl indirim kuponu kullandım. zidaya ve cevik bebe kargo ücretsizdi. Diğerlerinin indirimlerini takip ettim. *** işaretli olanlar hariç 900 TL gibi tuttu şimdiye kadar :

GİYİM
10 lu set Yenidoğan - MOTHERLOVE Naturel – 60 TL bebekhouse.com
10 lu set 0-3 ay – BEBETTO Organik – 86 TL Minabebe - HEDİYE GELDİ
5 UzunKol Çıtbody 3-6ay – KİTİKATE 3adet – 25 TL civilim.com – 2 adet – 8 TL zidaya.com
5 Patikli Alt 3-6ay – KİTİKATE 3adet – 20 TL civilim.com - 2adet – 7 TL zidaya.com
3 Tulum 3-6ay – KITIKATE 1 adet – 9 TL zidaya.com – SPASILK 2 adet - 17 TL zidaya.com
2 Pijama 3-6ay – KUJJU Penye takım – 8 TL civilim.com – KITIKATE – 9 TL zidaya.com
2 Pijama 6-9ay – KOZDERE – 6 TL – POPSY LIFE – 10 TL civilim.com
2 Yelek KUJJU 3-6 ay + BABY CENTER 6-9 ay – 14 TL – civilim.com
1 Ceket GÜLÜCÜK 6-9 ay – 8 TL civilim.com
5 Atlet + 5 külot + 5 çorap FIRSTSTEP MINIDAMLA – 32 TL civilim.com
6 Havlu, 6 penye mendil – 18 TL civilim.com
***Anne gecelik, sabahlık

BAKIM VE TEMİZLİK
Bez – PRİMA Premium 1no – 23 TL e-toker.com – 3no – 25 TL hepsiburada.com
Bez – PRİMA Premium 2no*2 – 3no*2 – 88 TL e-bebek.com
Alt değiştirme örtüsü hazır – CAN BEBE 12li * 3 adet – 24 TL e-toker.com
Islak Pamuk – UNİBABY 40*3 pkt – 12 TL biberon.com.tr - 40*3 pkt – 12 TL e-bebek.com.tr
Tırnak makası – BEBEDOR set – 12 TL bebekhouse.com
Tarak ve fırça – CHICCO pembe – 17 TL biberon.com.tr
Ateşölçer – WEEWELL normal dijital – 9 TL bebekhouse.com
Bebek Deterjanı – DALİN Granül 1000 gr – 12 TL bebekhouse.com
***Bebek bakım ve banyo seti - SEBAMED
***Göbek bağı bandı + Anne hijyen Ped + Pamuk

BANYO
Küvet – SEVİ BEBE Giderli – 23,60 TL hepsiburada.com
Maşrapa – SEVİBEBE – 4 TL cevikbebe.com
Banyo süngeri – MİNİDAMLA Elyaflı File – 8 TL civilim.com
Bebek bornoz havlu set – BEBİTOF Set - 25 TL civilim.com

EMZİRME VE BESLENME
Yalancı emzik – CHİCCO Pyhıco silikon 0-3 ay – 8 TL bebekhouse.com
2 Biberon – DR. BROWN Doğal Akış Cam küçük + büyük – 50 TL biberon.com.tr
2 Biberon Emziği - DR. BROWN Doğal Akış 2. aşama – 12 TL biberon.com.tr
Süt saklama kapları – lansinoh – 4*150 – 14 tl eczanemizde
Göğüs pedi – Lansinoh 60 lı – 9 TL – e-bebek.com
***Göğüs kremi – lansinoh
***Süt Pompa Seti

BEBEK ODASI
Peluş Battaniye – DİRİ GOLD Peluş – 27 TL hepsiburada.com
Yan Yatış Yastık – SEVİBEBE - 17 TL e-toker.com
Nevresim park yatak – FUNNABABY elegant – 83 TL cevikbebe.com
Uyku Seti park yatak – FUNNABABY my bear – 89 TL etoker.com
Termometre – PROTEKS – 3,68 TL hepsiburada.com
***Park Yatak + yatak
***Polar/kadife battaniye

SEYAHAT
Çanta – BEBESİ KLASİK – 25 TL civilim.com
***Bebek Arabası + Anakucağı

Alınmışlar için eksik olduğunu düşündükleriniz ya da alınacaklar için tavsiyeleriniz varsa fikirlerinizi almak isterim.

Sağlıklı, rahat hamilelikler ve doğumlar dilerim. Rabbim hepimize bebişlerimizi huzurla ve sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah..

canımm kola zararlı işte, bende içmicem dıyorum ama arada ıcıyorum, sonrada kızıyorum kendıme, bazen az bısey ıcıyorum, yaz günüde içmek istiyorum:((
evet zararlı canım zaten bayadır içmiyordum eşimde almıyordu ..ama dün bi kaçamak yaptık işte kızım kızmamıştır inş:26:

maşallah canım sana ve bebeğine.özelliklede kilo ve şeker konusunda.çünkü ömrü boyunca en fazla 50 kilonun üzerine çıkamayan ve 48 kilo ile hamile kalan ben16 kilo aldım ve 64 kiloyum şekerimde sınırda çıktı doktor diyet vermedi ama tatlıyı azalt dedi.normalde tatlı ile aram yokken hamileliğimde tatlı krizlerine girdim yaşpasta ile kalvaltı yaptım çoğu kez.nasıl bir iştahım oldu bilemiyorum.ama sütümü yoğurdumu meyvemi eksik etmiyorum.en son geçen ay gittiğimde bebeğimin gelişimi normaldi.yarın yine kontrolüm var umarım herşey yolunda çıkar:)

tatlım dualrım seninle inş herşeyin normal çıkar kilo olayını takma kafana verirsin doğumdan sonra yeterki bebişin sağlıklı olsun ama şekere dikkat et güzelim birazcık diyetle hemen normale döner ben bide şeyden kazandım hamileliğimden beri tatlı görmek istemiyodum aram hep ekşi şeylerleydi daha yeni yeni başladım tatlıya ondn böle düşük çıktı herhalde bide çok bol su içmeye çalışıyorum ... meyveni yoğurdunu sütünü ve yumurtanı kesinlikle ihmal etme cnm ....

28 haftalık, çalışan, prenses bekleyen bir hamiş olduğum için yazmaya pek fırsat bulamıyorum ancak topiği takip etmeye çalışıyorum. Alışverişe de fırsat bulamadığım için sıcaklarla da aram hiç iyi olmadığı için alışverişi internetten yapıyorum. Hangi siteden yaklaşık ne kadara ne aldım hepsini liste yaptım. sizlere de faydası olursa diye paylaşmak istedim, umarım forum kurallarına aykırı bir durum yoktur. Her siteden kargoyu bedavaya getirdim. Zidaya dan 50 tl indirim kuponu kullandım. zidaya ve cevik bebe kargo ücretsizdi. Diğerlerinin indirimlerini takip ettim. *** işaretli olanlar hariç 900 TL gibi tuttu şimdiye kadar :

GİYİM
10 lu set Yenidoğan - MOTHERLOVE Naturel – 60 TL bebekhouse.com
10 lu set 0-3 ay – BEBETTO Organik – 86 TL Minabebe - HEDİYE GELDİ
5 UzunKol Çıtbody 3-6ay – KİTİKATE 3adet – 25 TL civilim.com – 2 adet – 8 TL zidaya.com
5 Patikli Alt 3-6ay – KİTİKATE 3adet – 20 TL civilim.com - 2adet – 7 TL zidaya.com
3 Tulum 3-6ay – KITIKATE 1 adet – 9 TL zidaya.com – SPASILK 2 adet - 17 TL zidaya.com
2 Pijama 3-6ay – KUJJU Penye takım – 8 TL civilim.com – KITIKATE – 9 TL zidaya.com
2 Pijama 6-9ay – KOZDERE – 6 TL – POPSY LIFE – 10 TL civilim.com
2 Yelek KUJJU 3-6 ay + BABY CENTER 6-9 ay – 14 TL – civilim.com
1 Ceket GÜLÜCÜK 6-9 ay – 8 TL civilim.com
5 Atlet + 5 külot + 5 çorap FIRSTSTEP MINIDAMLA – 32 TL civilim.com
6 Havlu, 6 penye mendil – 18 TL civilim.com
***Anne gecelik, sabahlık

BAKIM VE TEMİZLİK
Bez – PRİMA Premium 1no – 23 TL e-toker.com – 3no – 25 TL hepsiburada.com
Bez – PRİMA Premium 2no*2 – 3no*2 – 88 TL e-bebek.com
Alt değiştirme örtüsü hazır – CAN BEBE 12li * 3 adet – 24 TL e-toker.com
Islak Pamuk – UNİBABY 40*3 pkt – 12 TL biberon.com.tr - 40*3 pkt – 12 TL e-bebek.com.tr
Tırnak makası – BEBEDOR set – 12 TL bebekhouse.com
Tarak ve fırça – CHICCO pembe – 17 TL biberon.com.tr
Ateşölçer – WEEWELL normal dijital – 9 TL bebekhouse.com
Bebek Deterjanı – DALİN Granül 1000 gr – 12 TL bebekhouse.com
***Bebek bakım ve banyo seti - SEBAMED
***Göbek bağı bandı + Anne hijyen Ped + Pamuk

BANYO
Küvet – SEVİ BEBE Giderli – 23,60 TL hepsiburada.com
Maşrapa – SEVİBEBE – 4 TL cevikbebe.com
Banyo süngeri – MİNİDAMLA Elyaflı File – 8 TL civilim.com
Bebek bornoz havlu set – BEBİTOF Set - 25 TL civilim.com

EMZİRME VE BESLENME
Yalancı emzik – CHİCCO Pyhıco silikon 0-3 ay – 8 TL bebekhouse.com
2 Biberon – DR. BROWN Doğal Akış Cam küçük + büyük – 50 TL biberon.com.tr
2 Biberon Emziği - DR. BROWN Doğal Akış 2. aşama – 12 TL biberon.com.tr
Süt saklama kapları – lansinoh – 4*150 – 14 tl eczanemizde
Göğüs pedi – Lansinoh 60 lı – 9 TL – e-bebek.com
***Göğüs kremi – lansinoh
***Süt Pompa Seti

BEBEK ODASI
Peluş Battaniye – DİRİ GOLD Peluş – 27 TL hepsiburada.com
Yan Yatış Yastık – SEVİBEBE - 17 TL e-toker.com
Nevresim park yatak – FUNNABABY elegant – 83 TL cevikbebe.com
Uyku Seti park yatak – FUNNABABY my bear – 89 TL etoker.com
Termometre – PROTEKS – 3,68 TL hepsiburada.com
***Park Yatak + yatak
***Polar/kadife battaniye

SEYAHAT
Çanta – BEBESİ KLASİK – 25 TL civilim.com
***Bebek Arabası + Anakucağı

Alınmışlar için eksik olduğunu düşündükleriniz ya da alınacaklar için tavsiyeleriniz varsa fikirlerinizi almak isterim.

Sağlıklı, rahat hamilelikler ve doğumlar dilerim. Rabbim hepimize bebişlerimizi huzurla ve sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah..

maşallah size güle güle kullanın.. bana da sıcaklarda çıkmak zor geliyor 31 hafta olucam nerdeyse ama daha bi sürü ihtiyaç eksik paylaşım için saol bende internetten alabilirim :))

Çalışan arkadaşlar kaçıncı haftanıza kadar çalışacaksınız?Ben 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama dayanamayakmışım gibi geliyor,2 gündür çok ağırlaştım sanki sırt ağrılarım da çok fazla,gözümde büyümeye başladı 7 hafta daha çalışmak

Selamun aleyküm hatun kişiler ben ve benim güzel kızım geldik yer açınnn :1::1::16::16::16:

Semizotu :14::14::14: eşime dedimki markete giderken not yaz aklımda tutarım dedi semizotu almadı yaa bende bugün cevizli yoğurtlu salatasını yapacaktım :14::14::14::14: benim içinde yiyin kızlar :)

Bende mamalarımzı yaptım evi topladım geldim eşim evde olduğu iin bol bol yaptım mamamlar yetsin diye bu sıcakta tavuk haşlamaktan nefret ediyorummmmmm :35::35:

Bi boş vaktimde geçmiş yaparım baya bi geçmişş :1::1: bi sıkıntı yoktur umarım

amin canım...
evet şimdi daha çok büyüdük....
bi ara eklerim son şişko halimi.....
okuldaki çaycı bayan 4 gündür görmemişti,ay hocammmmm daha bi şişmişsin dioooooooooo

camım benimm çok teşekkür edeerim inan hantal durmadığıma sevindim....
bunun şerefine bi çikolatayı hakkettim demiii,gideyim bi çikolata yiyiym bariiiiiiiiiii..................

çok güzel görünüyorsunuz :) bi de yoruma bayıldım çikolatanın hakedilmesine :)

Çalışan arkadaşlar kaçıncı haftanıza kadar çalışacaksınız?Ben 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama dayanamayakmışım gibi geliyor,2 gündür çok ağırlaştım sanki sırt ağrılarım da çok fazla,gözümde büyümeye başladı 7 hafta daha çalışmak

bir aksilik olmazsa ben de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum.. eğer imkanlarınız uygun olursa dayanamadığınız yerde bırakın işi sizden kıymetli değil ya...

maşallah size güle güle kullanın.. bana da sıcaklarda çıkmak zor geliyor 31 hafta olucam nerdeyse ama daha bi sürü ihtiyaç eksik paylaşım için saol bende internetten alabilirim :))

Teşekkür ederim canım. Ben biraz acele ettim aslında ama dayanamadım :) En son bu çantayı aldım indirimden :

200 Bebesi Klasik Malzeme Çantası - Ürün Kategorileri

Sizce bir nevresim takımı ve bir uyku seti yeterli mi?

Park yatak konusunda baby2go ve sunnybaby olabilir diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz neler?

Hangi Bebek arabasını tavsiye edersiniz kızlar? Baby2go iyi midir ki?

Çok cici kundaklar var. Gerekli mi sizce?

bende çok seviyorum semizotunu özelliklede salatasını ..dün çarşıdan aldık aşkımla ne zaman yaparım bilmem sen kime yaptırdın :44:

kızlar geçen gün tv de bi dr diyordu, semizotu omega3 bakımıdan en zengin bitkiymiş, çiğ yemek omega3 ten yararlanmak için daha iyiymiş, kalorisi de çok azmış. şimdi bize omega3 çok gerekli biliyorsunuz, bol bol tüketin ben de her hafta pazardan almaya çalışıyorum.

Selamun aleyküm hatun kişiler ben ve benim güzel kızım geldik yer açınnn :1::1::16::16::16:

Semizotu :14::14::14: eşime dedimki markete giderken not yaz aklımda tutarım dedi semizotu almadı yaa bende bugün cevizli yoğurtlu salatasını yapacaktım :14::14::14::14: benim içinde yiyin kızlar :)

Bende mamalarımzı yaptım evi topladım geldim eşim evde olduğu iin bol bol yaptım mamamlar yetsin diye bu sıcakta tavuk haşlamaktan nefret ediyorummmmmm :35::35:

kıyamam ben sana sonra al yap canım emi:)
bende yemeklerimi yaptım rahatım ohhhhhh :)))))))

çalışan arkadaşlar kaçıncı haftanıza kadar çalışacaksınız?ben 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama dayanamayakmışım gibi geliyor,2 gündür çok ağırlaştım sanki sırt ağrılarım da çok fazla,gözümde büyümeye başladı 7 hafta daha çalışmak

cnm bende 37,haftaya kadr calısmayı dusunuydm ama yapamıcam sırt agrılrm cok oluo 32.haftada cıkıcam aslında bu haftasonu yıllık ıznmı kullanıp 11 gun onceden cıkıcaktım ama bugun dusundum eger yıllık ızın paramı verırlerse kullanmıcam ızın parasını alıcam suan zaten cok ıhtycm vr bebegımın hıc bıseyını alamadım daha 15 gun daha sıkıcam dısımı mecbur

aleyküm selam canım hoş geldiniz.

yoğurtlu semizotu yaptırdım yedim şimdi bu sıcakta iyi gidiyor. besleyici, vitaminli ve hafif ;))

Canim ssemizotu bende cok tuketiyordum fakat doktorum dediki bebege hic bir faydai yok ssadece en kilo almazsin dedi.ceviz onun yerine onerdi.bende cevizli salatasini yiyordum yogurtlu hep.oyle deyince hevessim kacti:)omega degeri cok dussukmus.hergun yumurta 4 kofte kadar kirmizi et 4 ceviz 2 bardak sut kesin olcak dedi.

Back
X