• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hakkaten diş çıkınca ne diycez bakalım
götürün bacım bana da hamileykem şeboşun böbreklerinde büyüme var gibi demişti doktor yarın bi ultrasona sokacaz
inşallah ikimizinkinde de bişey çıkmaz

inş canım ya
ama bir yandan diyiyorum ki çözümü olan bir şeydir inş yoksa bir 6,5 ay daha dayanamam gibi geliyor :5:

Evet 2013 eylül annesi olucam inşallah sağlıkla doğurabilsem bir kere kızımı çok mutlu olucam endişeler hiç bitmiyor

ah canımm boş ver dogurma :1: en rahatı karındaki hali :9:
bak biz sabahtan akşama dert yanıyoz burda :27:
şaka bir yana da inş saglıkla kucagına alırsın kızını ismi belli mi:emir_bebek:

belki de bişeyi yoktur
cinsi böyledir bacım

belki de :5: ama var gibi ya hiç huzurlu degil uyurken bile kımıl kımıl
ayakları çekiyor gözler hiç uyumamış gibi oluyor sonra yine salla babam dur
hafif sancı gelince de gözünü açmıyor hafif kımıldıyor sallanmadan uyuyor ay ne bilim bacım başını şişirdim senin de :5::6:

hello hello ne habersiniz kızlar anacım bu saatlerle oynuyolar çocukların uyku saati altüst oldu:37: rezenemide aldım geldim

şu demir ilacı başa bela. kabız yapıyo tamam 2 güne bir yaptıysa veriyorum yine ilacı. kabızlık tamam da kusturuyo bi de ya. yani çok kusan bi bebekti 1-2 aydır geçti ama ne zaman demir versem kusuyo kustuğu yerden lekesi de çıkmıyo ilacın. sinir oldum
biz daha başlayamadık bu gidişle başlayamayacağız gibi:ssz:
inşallah ama bu öksürük kolay geçmezmiş hatta 1 ayı bile bulabilir dedi doktorumuz

canım benim kız huysuzlanınca sayfa açık kalıyor sonra sebzesini yedir sonra oynat uyut derken anca geldim ama bu seferde siz yoksunuz

sağol canım benim hep diyorum onun hastalığını allah bana versin ben çekeyim ama allahtan korktuğum gibi ciğerde birşey yokmuş

karam çok cesur gördüm anacım seni tabiii koca yardımcı acaba adam ne diyor ikinci çocuğa kız demek ki efe uslu bir çocuk olsa sen 4-5 tane daha yapacan delü :23::23: al bu da senin smile :1:

maşallah afiyet bal şeker olsunnn

seboş bende bal kaymak ikilisine bayılırım eşim kaymak alıyor o yemiyor fazla bende olunca dayanamıyorum sonunda alma artık dedim yiye yiye kaymak oldum çıktım

stress az dinlen bacım hem uykusuzsun hem iş yapıyorsun ama yine de bravo hamarat kadının hali başka bende hep böyle hamarat olmak istiyorum ama nerdeee kendi kendime diyorum yarın şu işi yapıcam ertesi gün :27::27: offf yarın yaparım diyorum tembelim işte tembel
bende tembel olduğumu sanıyorum ama niyeyse yapacam dediğimi yapmazsam kötü hissediyorum takıntı takıntı:36:

kizlar daha once burda sut arttirmayla ilgili konusulmustu.sutunu arttirmaya ihtiyaci olanlara pismaniye yemelerini oneririm. benim gecenlerde sutum azaldi degil neredeyse kesilmisti. pismaniye yedim cok iyi oldu goguslerim yine doldu.sizlerede yazayim dedim.
herkezde işe yarayan yiycekler farklı demekki ben onuda duyup denemiştim hemde çeşit çeşit bende bi değişiklik olmamıştı
sağol paylaşımın için:16:

bilmezmisin şekerim:1::1::1:

ne demek canım sen iste yeterki seni mi kırıcam yaparız bir tane daha:1:

geçmiş olsun canım,erkekler hep böyle iş yapma deyip duruyorda bizim işlerimizide komşular gelip yapmıyor ki mecburuz.
bir gün yapmasak bu evin hali ne diye söylenirler ama.
benimki pasaklı 10 gün yapmasam anlamaz kız:38:

belki de :5: ama var gibi ya hiç huzurlu degil uyurken bile kımıl kımıl
ayakları çekiyor gözler hiç uyumamış gibi oluyor sonra yine salla babam dur
hafif sancı gelince de gözünü açmıyor hafif kımıldıyor sallanmadan uyuyor ay ne bilim bacım başını şişirdim senin de :5::6:

bi gidelim bakalım yarın ne diycek dr lar

bugün efe beni bezdirdi bee :19:
iki dakika duruyorsa üç dakika aglıyor birden bire bir bagırıyor şarkı söylüyor
bir dakika sonra aglıyor içli içli göz yaşları bile akıyor o derece:5:
ne oluyor buna böyle ya anlayan beri gelsin:41:
sancısı var belli:5:

bu arada kibarlığa gerek yok bacım hepimiz su aygırı gibiyiz ben de en irisiyim:43:
anam ne diyon kız:30: :52:

:9::9::9::9: allah seni ne yapmasın kıss koptum ha hiç gülecegim yoktu
çok mutsuzum bu akşam:5:
sen naptın ne ettin:6:
huysuz bebek adamı depresyona sokuyor işte:ssz:

Back
X