• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hamileligimde 23 kg almıştım :) şimdi 18 kg verdim ama hala alyansım olmuyor :( halbuki 10 kg alana kadar takmıştım niye böyle oldu anlamadım aranızda böyle olan var mı acaba ?ha bir de ayakkabılarım da olmuyor bir no büyümüş :( çok sinir bozucu bir şey yaa..hep böyle mi kalacak acaba :(
surat ifadelerimizi bile kendimiz yapıyormuşuz be :1:
bende 13 kilo almistim hamileligimde 13 hepsini verip geri sade 2 kg aldim emzirdigim zaman .
alyansim cok sükür oluyor ama bu ayakkabi olayi bendede var ya diyorum dogumdan sonra bütün kaliplar degisti yada benim ayagim büyüdü :1:
eylülll :60::60::60:
düzelir diye umut ediyorum yaa koca ayak koca elli kalacagım yoksa :)
:52::52::52:
düzelir canim hamilelikten sonra 1 sene sürer tamamen eski halimize dönmemiz :34:
umut taciri eylüll :52::52:
evet ya 4,5 aydır böyleyiz biz..20 günlüktü kolik başladı dizimizde salladık sallayış o sallayış...şimdi de diş var ondan huzursuz..tam uyudu diyoruz duruyoruz hoopp ayaklar havaya kalkıyor ve uyanıp aglıyor gel de sallama :( gece gündüz böyleyiz napacagımızı şaşırdık..
aylardır degişen bir şey olmamış:23:
çok zor bir durum. ben ablamdan biliyorum. ablamın oğlu kolikti. tam 8 ay sürdü. sabahtan akşam 12 ye kadar hiç susmadan ağlıyordu. herkes seferber oluyordu. ağlamaktan gözündeki damar şişmişti. 8 ay sonra da tık diye kesildi. şimdi çok sakin bir çocuk. inşallah sizinki bu kadar uzun sürmez.
biliss degilmiş 8.ayı bekleyecez o zaman :27:
ben doğumdan sonra çok kilo aldım ama kilonun dışında ellerim şiş ödem oluyor sadece ellerimde alyans olmuyor ayakkabı olmuyor hiç ama hiç birşeyim olmuyor :50:

aslında bu duruma kabız denmiyor kaka sertliği olmadıkça beyimizin poposu haftada bir çalışıyor oda kurcalamayla neyse düzenli olsun dedik duphalac diye bağırsak düzenleyici içiyor 3 gündür 1 defa yaptı oda dün az birşey acaba az yiyor ya hepsini vücut kullanıyormu artık böyle düşünmeye başlayacam sanırım

buna bir çare bulmak lazım ben şu an büyğk oğlumda yaşadıklarımı sende gördüm inan çok üzüldüm sana çok samimi tavsiyem ağlasada yırtınsada bu kadar sallama
ben 3 yıl evet 3 yıl uyku bilmedim ayagında salla yok beşik salla hayata küsmüştüm taki yeter dedim sallamadım sonra ağlamaktan boğulur gibi oluyordu ama direndim sallamadım zorla bıraktı bir yolu olmalı

ya nasıl bu kiloları veriyorsunuz ben neden veremiyom :53:

aman diyim şikayet ertme bende hep memede kalmak istiyo diyordum ya 3-4 gündür emmiyo gece uyku haliyle bile emdiğinifark edince gözünü açıp kendini geri atıyor çok canım sıtkın :14:

eklediğin yoğurta ılık sütten 1 kaşık ekle sulandır sonra süte dök ve artık hareket ettirme 6-7 saat sıcak tut bu süre sonunda hala sıvı görünüyorsada dolaba kaldır dolapta katılaşıyor :49:
sadece güldüm :48:
haklısın ağzı var dili yok ama inan bi süre sonra sen yıpranırsın yıpranmış anne kadar çocuğa zararlı birşey de yok tabi herkes yaşadıkça öğreniyor herşeyi kolay gelsin :32:

saol canım:48::48::48:

ay ne tuhaf geldi eski yazışmalar :5:

ben önceden 2 ayda 8 kilo vermiştim abartmadan yiyerek ve 50 dk yürüyüşle ah bu efe geceleri uyusa adam gibi
ben her gün yürürdüm :ssz: 23 kilo gitti ama baldırımın içi bıldır bıldır sıkılaşsın da kotlarıma gireyim :8:

sen nasıl oldun canım:6:

ben birazdaha iyiyim dinlendim biraz ağrı kesicide aldım salı günü dr uma randevu aldım gidip kan tahlili falan yaptırıcam belki emzirirken kullanabileceğim bir ilaç verir .:26::26::26:oo maşallah iyi vermişsin ben 5-6 versem şimdilik yeter :) benim eşimde spor merkezine yazıldı spora gidiyor akşamları işten sonra biryönden kzıyorum bir yönden takdir ediyorum bari akşam oğluşa baksa iyi olurdu ama nerde :36::36::36::36::36:

$150187_10151404496463722_2107218233_n.webp :54::54::54::54:

herkes nerde yaa huu komşular :3: sevililer günü kutlamasında gaba :7: :7: :7: eşim yine beni unutmamış güzel bir papatya buketiyle gelmiş,en sevdigim çiçekle ben kocamı çok seviyorum yaa :38:
:1::1::1:
bende kaptlm çiçeği bir kucak dolusu kırmızı çiçek ama çiçeklerin adı neydi unuttum
gerçi ben 2 çocuğun yorgunluğundan kocamın yüzüne bile bakmadım ama bende onu çok seviyorum:38:
:1::1::1:
bizimki armudu kayısıyı yedi hala ortada kaka yok ne bağırsakmış be:25:
:5::5:
aynı durum yıne bizde var :31: kıvranıyo yavrum 4 gün oldu tık yok :25:
şeytan diyo verme demir vitaminini :26:
:23:
:9:bütün kadınlar aynıyız bende enson çiçek getşrdiğinde çiöeği kafasına vurup bunu alıcağına işe yarar bişe alsana boşuna paranı savuruyorsun dedim ondan sonra yıllarca çiçek almadı ben hem romantik değilim hemde zor kadınım heralde :24:
zor kadınımm:12:
aynen katılıyorum bende o katagoriye giriyorum,belki aşk böceği olanlarda vardır çevremde rastladım onları tebrik ediyorum bu kadar romantik oldukları için:16::16::16::16:
:3::3:
hazır muhallebi kullanma dyor eşim:50::50:

canım ben yoğurdumu hep kendim mayalarım günlük süt alıyorum inekten yeni sağılmış :)) şanslıyım eşim köy okulunda çalışıyor
hazır yoğurdun tadını pek beğenmem..
dünkü yoğurdum da olmuş ben 2 3 saat sonra açınca dalgınlıktan sonra biras daha beklettim oldu dolaba koydum bugün muz katıp verecemmm:))
havasını da atarmışşş:21:
sess sess bayanstress nerdesin yahu :23: oglun mu kalktı ismi neydi ya unuttum kusura bakma :14:
ilk yaklaşmalar:9:
Strescim nasilsin neler yapiyosun ben bi kilo alarak kurkcu dukkanina dondum simdi sebosumu uyuttum bi ton isim var basta camasir : (
:23:
Otelde aldim canim yedim etleri tatlilari
Ama sutum doldu tasti
Tek tesellim bu

:7: bir teselli ver

ben birazdaha iyiyim dinlendim biraz ağrı kesicide aldım salı günü dr uma randevu aldım gidip kan tahlili falan yaptırıcam belki emzirirken kullanabileceğim bir ilaç verir .:26::26::26:oo maşallah iyi vermişsin ben 5-6 versem şimdilik yeter :) benim eşimde spor merkezine yazıldı spora gidiyor akşamları işten sonra biryönden kzıyorum bir yönden takdir ediyorum bari akşam oğluşa baksa iyi olurdu ama nerde :36::36::36::36::36:
fazlasında gözün yok yani benim de 8 kilom kaldı :8:
kız bak kociş zayıflar sonra seni begenmez haa gitmesin sana yardım etsin :52::52:

facete okudum çok güldüm ben de dogru diyor valla :1:

karam benim kocam daha öncede yüzme için havuza gitmişti 1 ay gitti bıktı:)

bunada 1 ay gider bıkar :) bıkmasa tapusu bende :)))))))))))) şakabir yana akıllıdır benim kocam yapmaz öle şeyler :))))))))

bende dikkat etmeye başladım şu nutellayı yemesem vercem o kilolarııı:))))))))))):34::34::34::34::34::34::34::34:

karam benim kocam daha öncede yüzme için havuza gitmişti 1 ay gitti bıktı:)

bunada 1 ay gider bıkar :) bıkmasa tapusu bende :)))))))))))) şakabir yana akıllıdır benim kocam yapmaz öle şeyler :))))))))

bende dikkat etmeye başladım şu nutellayı yemesem vercem o kilolarııı:))))))))))):34::34::34::34::34::34::34::34:

ah çuku ah onları baklavaları yemeseydim 5 ay dönerdim eski halime
tapumuza sahip çıkalım:kkk::52::52::52:

he kız geçmişe gittim:5:
sen naptın spor yaparken aklıma geldin dedim alt komşu gelmesin bana da :47:

kız demin bi sürü şey yazdım bi cümle çıkmış:43:
cadı gelmeden koştum 40 dk ben de
ama şimdi cnm aşırı derecede abur cubur istiyo:17:
moon geçmiş olsun cnm üç aile de neymş ya :53:
eliföykü lahmacunu ben bile vermemiştim kocan aşmış
stresim ben de gece bazen sinirleniyorum şeboşuma bi iki kere yatağına attım sertçe içli içili ağladı bebüşüm
kendimi çok kötü hissettim o zaman

kız demin bi sürü şey yazdım bi cümle çıkmış:43:
cadı gelmeden koştum 40 dk ben de
ama şimdi cnm aşırı derecede abur cubur istiyo:17:
moon geçmiş olsun cnm üç aile de neymş ya :53:
eliföykü lahmacunu ben bile vermemiştim kocan aşmış
stresim ben de gece bazen sinirleniyorum şeboşuma bi iki kere yatağına attım sertçe içli içili ağladı bebüşüm
kendimi çok kötü hissettim o zaman

ohh iyi yaptın :8::8:
benim bişi istemiyor :50:
reglimden beri ye babam dur oldum bir süre yemesem yeter :46::46:
sen de meyve ye yazık o kadar yürüdük sen kaç hızla gidiyorsun:32:

zahmet dertli anacım tuhaf şeyler yapıyo
efe tam olarak ne zaman doğdu çizelgen yok hatırlamıyorum
bugün full temizlik anacım sırtım kamburlaşmış doğrulamıyom
kakılmış mı ayol:21:
bayanstress marjinal bakın şu saat olmuş yemegim hazır :56::56::56: hem de dolma yaptım,pişti bile ekşili acılı ohh :21: siz daha uyanamamışsınız bile bakk etrafa bakıyorum kimsecikler yookk :99::99::99: dün eşim hep nöber tuttu garibim sürünerek işe gidiyordu :27::27::27: ben de 10 saat uyumuşum :111: yemek yaptım yoruldum ya eşim kıyamadı :38: dünyam o benim dünyam :48: enerji patlaması yaşıyorum bugün efe gibi 10 bebege bakarım haahayyytt :118:
:52::52::52::52:
Kızlar gelin yiyelim ohh stresim marjinalime özellikle bu foto :60::60::60:

:36::36::36::36:

gelin artık da kendi kendime alıntı yapar oldum :23:

ah çuku ah onları baklavaları yemeseydim 5 ay dönerdim eski halime
tapumuza sahip çıkalım:kkk::52::52::52:

ekmek makarna :56: falan yemem aslında çok yiyen bir insan da değilim ama o çikolatalar yok mu :56:

sebostosum ya sorma karı koca gelmiyorlar birde başkalarını da getiryorlarmış zaten hastayım uğraşamam birde yemeklerinden tatlılarına çayına kdar yapmak zorundasın yüzüne bişi demiyorlar ama arkadan söylerler:20:

maşallah sende iyi yürüyorsun darısı başıma ya el verin banada bulaşsın azıcık şu spor aşkı:54:

ekmek makarna :56: falan yemem aslında çok yiyen bir insan da değilim ama o çikolatalar yok mu :56:
Bende bütün alışkanlıklar var makarna ekmek
Hamurişleri çuku tatlı hele tatlı kıtlıktan çıkar
Gibi yiyordum dogumdan sonra ama bıraktım :1:
saol bacım
daha bi saat koşuyodum da baktım yamuluyorum 40 dk ya indirdim
formda şişmanım yani:37:

Ben yarım saat dedim beş dk beş dk dedim 40 ı zor buldum
67 kiloyken en az bir saat nefes nefese bile kalmazdım
Şimdi :37:

sebostosum ya sorma karı koca gelmiyorlar birde başkalarını da getiryorlarmış zaten hastayım uğraşamam birde yemeklerinden tatlılarına çayına kdar yapmak zorundasın yüzüne bişi demiyorlar ama arkadan söylerler:20:

maşallah sende iyi yürüyorsun darısı başıma ya el verin banada bulaşsın azıcık şu spor aşkı:54:
Yok canım hem senin küçük bebegin var ya anlayışlı olsunlar
Azcık bir işin ucundan tutsunlar be:22: yapma kız bebeginle ilgilen yorgunum
Gece uyutmadı falan de
Gel kız sen de kampa biraz motive oluyor kampta olunca ctesileri
Yüz karası olmamak için zayıflıyoz :8:

Back
X