• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de son zamanlarda dikkat etmedim ama uzun zamandır dediğin gibi kabuk vardı. banyoda düşüp düşüp tekrar bağlıyodu. ben aile hk. ne sormuştum, normal tuttugu için öyle olur demişti. aklına takma bence.

:

sen sorduysan benim sormama gerek yok o zaman canım iyice rahatladım şimdi ordada normal dedilerse

bacım senin oğlanda başladı demek muzurluklara bu yürüteç bunlara cesaret veriyo ama koymasakta iş yaptırmıyolar adama.dikkat etmek lazım valla prizlere meraklı senin Ahmet efendi demek.

benimkide dün ayakkabılığın çekmecesine parmağını sıkıştırdı hemde gözümün nünde ben gidip onu ordan uzaklaştırana kadar yaptı yapacağını sonrada cızık cızık tabi.
çekmecelere falan senin bi önlemin varmı canım deneyimlerinden yararlanayım dedim.

bu arada kısırda götürümüş mideye yarasın Ahmet kuzuya süt olsun inşallah.bende çok severim ekşi eki nasıl canım çekti.

benim de canım çektii
işteyim ben
1 paket bisküvi yedim ama hala açııım aç :56:
yiyecek demeyin banaaa, canımı çektirmeyiiinnnn :30:

bence aklı ermeden en iyisi :43:
erkek olacak ogluşum hayırlısıyla inş daha gaz çıkaramıyor o ayrı :27:

bencede en iyisi erken yaptırmak uzmanlarda bunu savunuyo zaten bende diretiyim kocişe erkek olsun oğlumuz deyim.

ya şu gaz ne zman bitecek acaba dün gece kıvrandı yavrum gözleri kapalıyken ağlıyodu artık çok uykusu var ama uyuyamıyor sert sert gaz çıkarıyo ıkınırsa sürekli lkaldırıp pışpışlıyorum gaz çıkarıyo sabaha karşı ezan okunmuştu artık biz uyuduk tam anlamıyla.
dün yoğurt çorba yada muhallebide vermedim sadece kahvaltı etti o kadar.anlamıyorum artık.

sadece uykuya geçerken veriyorum emzik. yoksa dediğin gibi napacağı belli olmuyo ama uyurken de sabit durmuyo artık. park yatağın bi ucuna sırt üstü yatırıyorum diğer ucunda yüzüstü uyuyo oluyo bi zaman sonra. bu sırada emzik ağzında olabiliyo, nefesine falan engel olucak diye korkuyorum

yaza geldiği için izinli olan memura tekrar izin verilmez dedi burdaki meb. öğretmen olan bazı arkadaşlar aktardı o 5 haftayı bazıları aktaramadı. il meb in tavrına göre değişiyo. evet eylülde doğurmak bizim seçimimiz değil ama böyle yapan meb ler var. hele bazılarının aktarması en kötüsü, ne yaptığını meb de bilmiyo yani.
açıkcası ben o 5 haftayı raporla geçirdim sonra ücretsiz izne ayrıldım. baya araştırdım haklıyız, dava açsak da kazanacağımız büyük ihtimaldi ama uğraşmak istemedim. daha doğrusu uğraşamadım küçük bebekle.
bahtına bu işler umarım yaşadığın şehirde aktarıyolardır.

Canım o bulundugun memle alakalı bir durum
Ben de kullanamadım iznimi aktaramadım tam okulun açıldıgı gün
Dogum yapmıştım.. İnş baglı bulundugun mem bir sorun çıkarmaz
Saglıkla bebişini kucagına alırsın:emir_bebek:

teşekkür ederim kızlar,
gerekirse işi mahkemeye kadar götürmek lazım ama o durumda uğraşacak gücü bulmak zor tabi...
ama hakkımız olan bi şeyi böyle saçma sebeplerden almaları çok acı sonrada rapor peşinde dr lara yalvarıyor insanlar bebeğine 2-3 ay daha fazla süt verebilmek için. verdikleri 3,5 ay doğum izninden utanmıyorlarda sonra tr deki öğretmenler avrupa da en çok rapor alanlarmış utanıyormuş ömer dinçer bey. avrupa da doğum izinleri ne kadar bir de bunu söylesinler bakalım

umarım burada işler yolunda gider

benim de canım çektii
işteyim ben

5 kilo varmış canım verilkecek öyle böyle gider o kilo hem kısır kilo yapmazzki ye gitsin akşam yapta sütte olur bulgurunu az yağınıda zeytinyağı koyarsın olur biter :52::52:

canım gitti gidiyorda minik hatıralar var ordan aldık kit halinde satılıyor
ablamış bebekleri büyük onlar yapmış sadece ayak çerçeveletmiş falan çok güzel olmuş aşmışlar odaya

mattika kim yaptı sünneti ürolog mu genel cerrah mı neler bekliyor beni biraz bilgilendirir misin
çok tırsıyorum:18:
büyük oğlan 1 yaşında mecburiyetten oldu urolog yapmıştı genel anesteziyle ben de oda çok çektik oyüzden ben ahmette sorun çıkmazsa düşünmüyorum erkenden:50:

bacım senin oğlanda başladı demek muzurluklara bu yürüteç bunlara cesaret veriyo ama koymasakta iş yaptırmıyolar adama.dikkat etmek lazım valla prizlere meraklı senin Ahmet efendi demek.

benimkide dün ayakkabılığın çekmecesine parmağını sıkıştırdı hemde gözümün nünde ben gidip onu ordan uzaklaştırana kadar yaptı yapacağını sonrada cızık cızık tabi.
çekmecelere falan senin bi önlemin varmı canım deneyimlerinden yararlanayım dedim.

bu arada kısırda götürümüş mideye yarasın Ahmet kuzuya süt olsun inşallah.bende çok severim ekşi eki nasıl canım çekti.

benim de canım çektii
işteyim ben
ayyyy canınız cidden çektimi ya:14:

ben canım istediğinden değil arkadaşa ikramlık olsun diye yaptım yapıncada yedim işte bende bulgur süt yapmıyo sadece kilo olarak cumartesiye yansır kesin:14:

elif ahmet efendi:1: zıpır valla perdeleri çekiyo prize parmak atıyo çekmecelere gidiyorda ben önlem almadım henüz başını beklemeye çalışıyorum ama çocuk marketleri veya yapı marketlerinde güvenlik aparatları satılıyor oralara baksan iyi olur faydalı şeyler var:34:

bencede en iyisi erken yaptırmak uzmanlarda bunu savunuyo zaten bende diretiyim kocişe erkek olsun oğlumuz deyim.

ya şu gaz ne zman bitecek acaba dün gece kıvrandı yavrum gözleri kapalıyken ağlıyodu artık çok uykusu var ama uyuyamıyor sert sert gaz çıkarıyo ıkınırsa sürekli lkaldırıp pışpışlıyorum gaz çıkarıyo sabaha karşı ezan okunmuştu artık biz uyuduk tam anlamıyla.
dün yoğurt çorba yada muhallebide vermedim sadece kahvaltı etti o kadar.anlamıyorum artık.

emerken gaz yutuyo olabilir mi acabaa??

5 kilo varmış canım verilkecek öyle böyle gider o kilo hem kısır kilo yapmazzki ye gitsin akşam yapta sütte olur bulgurunu az yağınıda zeytinyağı koyarsın olur biter :52::52:

ama akşama, eve gitmeye çok var
zaten 18:30 gibi evde oluyorum, oğlum üstüme atlıyo resmen son zamanlarda :) kısır yapmamı beklersek gece yarısını buluruz aç aç :37:
annem yemeklerimizi hazırlamıştır, onun mis yemeklerınden yerim artıkın :56:

ahmette bu aralar sert gazlı dönemselmi acaba ama ben bu ek gıda saatlerini tutturamıyorum biraz gece kalıyor onlarda yapıyor heralde

ayyyy canınız cidden çektimi ya:14:

ben canım istediğinden değil arkadaşa ikramlık olsun diye yaptım yapıncada yedim işte bende bulgur süt yapmıyo sadece kilo olarak cumartesiye yansır kesin:14:

takılıyorum canım sen bakma bana :34:
bulgur bende de süt yapmıyo aynen, ama içinde bol yeşillik olursa onların hatrına olabilir

zaten 18:30 gibi evde oluyorum, oğlum üstüme atlıyo resmen son zamanlarda :) kısır yapmamı beklersek gece yarısını buluruz aç aç :37:
senin 5 kilon var hedefine canım ya hiç bişeycik ya biz ne yapalım en son 17 kilo idi:24:

selamlar eylül anneleri

geçmiş yapmadım daha bişey sorucam bu verem aşısı oldularya koldan benim oğlanın kolundaki yara hal duruyo kabuk bağlıyo düşüyo tekrar kabuk bağlıyo e hala baya kabarık yarası.siiznkiler ne durumda geçmesimi lazımdı şimdiye doktor olucak dedi diye önemsememiştim ama dün banyoda gene düşünce kabuğu artık korkmaya başladım.doktora götürmelimiyim sizce.:50:

canım bizimde öyle hala kabuk tutup atıyor

kızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:
inş bir aksilik olmaz :50:

ayyy pipide gidecek erkek olacak efemiz :nazar::nazar:

:1::1: kp evlendirin ha çok güldüm :52::52::52:
görgüsüzlük işte komple sokacakmışız neredeyse :52::52:
totosunun kalıbını da alalım demiştim eşime çok gülmüştük :1::1::1:

of kısır süt yapar bacım afiyet olsun :48:
sürekli sallananlar kervanına katıldı desene ahmet de:46::46:
inş uzun sürmez :46:

kız kurtulamıyacak yoksa bu adamdan adama uğraş olsun bariii
ayak el toto hatta yarına kadar pipininde alın bari :9::9:

stress kısırlar hüpletilmiş afiyet bal şeker olsun canımcım
kızlar bu gaz olayı dönemsel herhalde bizimkinin de gaz sorunu yoktu ama bu ara geceleri ağlıyor bacakları karnına çekip duruyor

Foto yine yamuk strsten bir fırça yeriz arık:56:
Kızlar bu efenin 4 aylık ayagının şekli:1:
İlk denememiz oldugu için neredeyse komple bacagının
Kalıbını alacakmışız :1: sadece ayak kalıbı daha güzel oluyor
Tabi biraz büyüyünce el ayak büst:1:yapacaz işte:21:

çok şeker olmuş.

kızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:

hayırlı olsun efe erkek oluyor haa:nazar:

acil tabi gidecez biz:10:

efenin ilk dogdugu günden bugüne diye 104 resim çıkarttık eşim getirmiş çok duygulandım:5:
minikmiş ya nasıl da büyüdüler :5:
ve çok çirkinmiş ama bana çokk datlu geliyordu :48:

bizimkide ilk doğdunda şimdiki haline göre çirkindi ama bana dünyanın en tatlı bebeği geliyordu:16::16::16:

şekerim ben nasıl evlendireyim yaa koskoca adamı:1::1::1::1:
esra erola mı başvursak:31:
kayınvalidem başkasıyla evlendi bile.
bu adamı kimse çekmez ki hasta sorunlu biri çok sinirli bir onun dediği doğru herkes yanlış ona göre 30 yıllık karısı bile dayanamadı kimse dayanamaz buna,kendi evlatları çekemiyor ben ne yapayım yaa benim ne suçum var

bu aralar moralim çok bozuk bir yandan mertin hastalığı, bir yandan bu kpnin saçma sorunları,bir yandan kardeşimin düğünü sinirlerim alt üst oldu:14::14::14:
ne güzel o ilaçı kullandığımızda mertin ishali kesilmişti bıraktık bugün yine 4 kere yaptı ne yapacağımı şaşırdım:50::14:

bu aralar moralim çok bozuk bir yandan mertin hastalığı, bir yandan bu kpnin saçma sorunları,bir yandan kardeşimin düğünü sinirlerim alt üst oldu:14::14::14:
ne güzel o ilaçı kullandığımızda mertin ishali kesilmişti bıraktık bugün yine 4 kere yaptı ne yapacağımı şaşırdım:50::14:

Cnm benim bozma moralini hic sutun gitmesin bacim
Benim iyice azaldi bitecek yakinda:18:
Gecmif olsun yavruma disten oluyo biraz heralde
Bu kp nerden cikti yine ya:47:

senin 5 kilon var hedefine canım ya hiç bişeycik ya biz ne yapalım en son 17 kilo idi:24:

hedefe yaklaştıkça daha zor oluyo ama strescim, ilk fazlalıkları atmak daha kolay
benim hamilelik başlangıcı 62 kiloydu, ona baya yaklaştım da daha da iyi olmak istiyorum :34:

canım benim sıkma canını
bu tür sıkıntılar hiç bitmiyor ki Allah daha büyüklerinden korusun
demesi kolay biliyorum ama kp hiç takma aklına, madem öyle zor bi insan onu yok say bence kendi zihnnide. katlanman gerektiğinde de sadece eşimin hatrı için diye düşün. bana eşim kv ye kızdıgımda "benim için katlan" demişti, ben de hep onu aklıma getiririm. sevgili kocacıgımın hatrı ve yuvamızın huzuru için görmezden gelmeliyim diye telkin ederim kendime. sizinle yaşama fikrini de aklına bile getirme, insan kendi annesiyle bile rahat edemiyor, düzen değişiyor, kp ile Allah muhtaç etmesin..

mertcanım niye öyle olmuş yaa
mikrop mu kapmıştı, ishalin sebebi neydi?
çocuktur, olur o kadar. şimdi her şeyin teşhisi tedavisi daha kolay. biz küçükken geçer der akışına bırakırlarmış her türlü çocuk hastalığını :) gönlünü ferah tut canım, tekrar bi doktora gidersiniz anlarsınız durumu

olumsuzluklar üstüste gelince insanın gücü iyice azalıyo ama bugun gelir yarın geçer
ben de diyorum ama kendim yapamıyorum
ben hep aklıma takacak bir şey bulurum, senden beterim yani :31:
ama şu yazı iyi geldi bana bak mutlulugun formülünü bulmuşlar :12::21:

"Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.

Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan hatta ardından bir tane daha olduktan sonra hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi...

Sonra çocuklar yeterince büyük olmadıkları için kızar, onlar büyü yünce daha mutlu olacağımıza inanırız. Bundan sonra, ergenlik dönemlerinde çocuklarla uğraşmamız gerektiği için öfkeleniriz.

Kendimize, çocuklarımız bu dönemden çıkınca daha mutlu olacağımızı, yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, yaşantımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.

Gerçek ise şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır. Eğer şimdi değil ise ne zaman?... Hayatınız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. En sevdiğim sözlerden biri Alfred D. Souza' ya aittir. Der ki;

-"Uzun zamandan beridir gerçek hayatın başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken birşey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı."

Bu görüş acısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anın kıymetını bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. "

Son düzenleme:
şekerim ben nasıl evlendireyim yaa koskoca adamı:1::1::1::1:
esra erola mı başvursak:31:
kayınvalidem başkasıyla evlendi bile.
bu adamı kimse çekmez ki hasta sorunlu biri çok sinirli bir onun dediği doğru herkes yanlış ona göre 30 yıllık karısı bile dayanamadı kimse dayanamaz buna,kendi evlatları çekemiyor ben ne yapayım yaa benim ne suçum var
Canım esra erol mu olur su gibi mi olur hepsine çıkaralım anca buluruz birini
Kıvamı nasıl kakanın canım belki ishal degildir sen yinede bol su muz falan ver umarım normale döner en kısa zamanda

olabilir belki canım bide her emdikten sonra gaz çıkarır normalde ama bazen çıkarmyo oda birkiyo sanrım 2-3 günde 1 böyle gecelerimiz oluyo.

ohh mis gibi anne yemekleri ben daha akşama ne yapsam karar vermedim

ahmette bu aralar sert gazlı dönemselmi acaba ama ben bu ek gıda saatlerini tutturamıyorum biraz gece kalıyor onlarda yapıyor heralde

bazen gece 10 da bile ek gıda versem rahat uyuyor dün ek gıda hiç vermedim kahvaltı hariç sabaha kadar uykusunda kıvrandı.anlamıyorum ki arada böyle gecelerimiz oluyo acaba birikiyomu bazen de böyle oluyo diyorum.inşallah dönemselidr strescimm bi düzelse şu uykular ahh ahh

senin şu kp den çektiğn nedri marjicim ya kendi karısı bebeleri çekememiş sen ekmek zorunda kalıyorsun.eşin babasına biraz düşkün sanırım canım diğer çocukları konuşmuyosa.ama sakın yanınızda kalmasını falan kabul etme huzurun kalmaz iyice uzaktayken böyleyse yanınızda napar kimbilir.canını sıkma oda döner evine sabah birgün sen duymamaya görmemeye çalış yapıcak başka bişey yok.oğlun için sütün azalmasın

hadi bakalım efen erkek oluyo insallah bi aksilik cıkmazda cabucak atlatırsınız

selamlar eylül anneleri

geçmiş yapmadım daha bişey sorucam bu verem aşısı oldularya koldan benim oğlanın kolundaki yara hal duruyo kabuk bağlıyo düşüyo tekrar kabuk bağlıyo e hala baya kabarık yarası.siiznkiler ne durumda geçmesimi lazımdı şimdiye doktor olucak dedi diye önemsememiştim ama dün banyoda gene düşünce kabuğu artık korkmaya başladım.doktora götürmelimiyim sizce.:50:

evet canım durum benimkindede öyle biraz dahazamanı var heralde

Back
X