haklısın canım sonuna kadarteşekkür ederim kızlar,
gerekirse işi mahkemeye kadar götürmek lazım ama o durumda uğraşacak gücü bulmak zor tabi...
ama hakkımız olan bi şeyi böyle saçma sebeplerden almaları çok acı sonrada rapor peşinde dr lara yalvarıyor insanlar bebeğine 2-3 ay daha fazla süt verebilmek için. verdikleri 3,5 ay doğum izninden utanmıyorlarda sonra tr deki öğretmenler avrupa da en çok rapor alanlarmış utanıyormuş ömer dinçer bey. avrupa da doğum izinleri ne kadar bir de bunu söylesinler bakalım
umarım burada işler yolunda gider
6 ay anne sütü diyorlar bir de
rapor alamazsan ücretsiz izine çıkacak durumun yoksa ne olacak düşünen yok
gaz deme yaahmette bu aralar sert gazlı dönemselmi acaba ama ben bu ek gıda saatlerini tutturamıyorum biraz gece kalıyor onlarda yapıyor heralde
benim 8 kilosenin 5 kilon var hedefine canım ya hiç bişeycik ya biz ne yapalım en son 17 kilo idi![]()
pipiyi de eşim dedicanım bizimde öyle hala kabuk tutup atıyor
ayyy pipide gidecek erkek olacak efemiz
kız kurtulamıyacak yoksa bu adamdan adama uğraş olsun bariii
ayak el toto hatta yarına kadar pipininde alın bari
stress kısırlar hüpletilmiş afiyet bal şeker olsun canımcım
kızlar bu gaz olayı dönemsel herhalde bizimkinin de gaz sorunu yoktu ama bu ara geceleri ağlıyor bacakları karnına çekip duruyor
bu aralar moralim çok bozuk bir yandan mertin hastalığı, bir yandan bu kpnin saçma sorunları,bir yandan kardeşimin düğünü sinirlerim alt üst oldu
ne güzel o ilaçı kullandığımızda mertin ishali kesilmişti bıraktık bugün yine 4 kere yaptı ne yapacağımı şaşırdım![]()
ah canım benim üzme kendini demek kolay tabi oturdugun yerde dersin ama sütün çekilmesin