• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

efe minik adam olcekk heeee:nazar:

konuşmuşsunuz da gece şöyle bi baktıım da aklıma geldi eskiden uyuşturma falan var mıydı ki alırlar, keserlerdi, bi aile dostu da elini tutar hıhhh hadi oldu da bitti maşallahh:52:

şimdi ne güzel acı yok ohh mis gibi:16:

doğum günleri aynıymış paşaların. aşısına geç gittiniz o zaman. ben de bugün 6 aylık olduysa diye sordum

evet cnm geçen aşıda biraz geç olmuştu o yüzden sağlık ocağından böle çağırdılar bizi...hadi ya senin paşada mı 21 eylül.. :-) kaç kilo doğmuştu?benim oğlan 3250 doğdu ama 2900 e düştü..

inş temiz çıkar canım,ultrasyonalabaktı mı
gaz sanki canım ya:5:
bizim düzenimiz 4 saatte bir anne sütü emzirip çıkacagım saate getiriyorum
düz gece benim sütte sıkıntılıydı gece 1 kere emerdi dün üç kere emdi:27:

bilmiyorum ki bilemediğim için anlamadığım için delirdim dün gece. hala da gerginimmmm, uykusuzum

evet canm alttan baktı
zaten smear testinin yılda bir kez yapılması gerekiyor ben de gitmişken yaptırdık iyi oldu

drdan sonra da avm ye gittik ctesi de gideceğizz ama dedim eşime ben gitmem sen arkadaşlarla bensiz takıl bi kere de:50: kızım için herşeyyy:emir_bebek:
:5::5:
efe minik adam olcekk heeee:nazar:

konuşmuşsunuz da gece şöyle bi baktıım da aklıma geldi eskiden uyuşturma falan var mıydı ki alırlar, keserlerdi, bi aile dostu da elini tutar hıhhh hadi oldu da bitti maşallahh:52:

şimdi ne güzel acı yok ohh mis gibi:16:
evet ya keserlerdi kasap gib çok şükür bir sorun yok :1:
biraz daha iyi canım kusması durdu gibi öksürükte azaldı ama daha tam iyileşmedi sen neyapyn efe nasıl sünnet olacakmış şimdiden hayırlı olsun efemiz erkek olacak
iyi olsun tez zamanda iyileşsin inş :16::16:
he kız erkek oluyor os...lu erkek :ssz:
:16::16::16::16::16::16:hivdam tammm 7 aylıkkkkkk:16::16::16::16::16::16::16::16:

:124::124::124: allah niye yıllara girmenizi nasip eylesinn :16::16:

doğum günleri aynıymış paşaların. aşısına geç gittiniz o zaman. ben de bugün 6 aylık olduysa diye sordum

evet cnm geçen aşıda biraz geç olmuştu o yüzden sağlık ocağından böle çağırdılar bizi...hadi ya senin paşada mı 21 eylül.. :-) kaç kilo doğmuştu?benim oğlan 3250 doğdu ama 2900 e düştü..
benim kız da 3200 doğdu 2900 e düşmüştü

evet aynı gün doğurmuşuz
3160 gr doğdu. hem aynı gün hem de aynı kiloda doğurmuşuz:52:

herkese günaydın kızlar:16:

:5::5:

evet ya keserlerdi kasap gib çok şükür bir sorun yok :1:

iyi olsun tez zamanda iyileşsin inş :16::16:
he kız erkek oluyor os...lu erkek :ssz:

:124::124::124: allah niye yıllara girmenizi nasip eylesinn :16::16:

oysaki benim de çook ihtiyacım vardı merkeze gidip şööyle bi haava almaya:50:

sıkıldım artık bu yerden şu tayin dönemi bi gelseydi arkama bile bakmadan giderdikkkkkk merkeze ooffffff

sağol canım tüm bebekler için inş. sağolasınnn

evet aynı gün doğurmuşuz
3160 gr doğdu. hem aynı gün hem de aynı kiloda doğurmuşuz:52:

herkese günaydın kızlar:16:
:16::16::16::16: günaydın canım
oysaki benim de çook ihtiyacım vardı merkeze gidip şööyle bi haava almaya:50:

sıkıldım artık bu yerden şu tayin dönemi bi gelseydi arkama bile bakmadan giderdikkkkkk merkeze ooffffff

sağol canım tüm bebekler için inş. sağolasınnn

prime mall e mi gitcekler:ssz:
inş canım ya uzun çarsı,saray caddesi az gezersiniz ben de çok özledim memleketimi:5:
annem bu ayın sonunda gelecek inş :16::16:

günaydınnnlarrr

nasılsınız? bebeşler uyudu mu gece?
biz dün gittik dışarı hatta dr ye biliyorsunuz hemen söyleyeyim:ssz:

şaşırdı söyleyince, baktı, smaer testi aldı bir hafta sonra çıkacak sonuç inş. bir şey çıkmaz:50:

mantar için krem ve fitil verdi, bir de düzenleyici

ama kızlar yaa kızım dün çook kötüydü doymuyordu, süreli mızmız gece uyumadı muhallebi yaptım 9 da verdim yok yemedi zor uyudu aç olsa yer ama ağlıyor sıkıyordu kendini sürekli bi ıııııı yapıp duruyordu 2 saatte bir kalktı kuzucummm

sizler nasıl yapıyorsunuz dışarıya çıktığınızda ? süt malum artık yetiyor :44:

canım dişlerinden huzursuz olabilir prensesin....bu arada niçin doktora gittin?geçmiş yapamıyorum her zaman.kusura bakma..geçmiş olsun..

Günaydın cnm..nasılsın?pipinin ucu gidecek demek :1:asında biz de yağızı sünnet ettirmek istiyoruz ama biraz da korkuyorum.genek anestezi mi olacak?nasıl oluyormuş?

Günaydın cnm..nasılsın?pipinin ucu gidecek demek :1:asında biz de yağızı sünnet ettirmek istiyoruz ama biraz da korkuyorum.genek anestezi mi olacak?nasıl oluyormuş?

he gidecek :5:
anestezi degil sedasyonla canım hafif uyku hortum falan degilmiş:44:
vucüda zararı yokmuş kendi doktorumuza da sormuştum:46::46:

he gidecek :5:
anestezi degil sedasyonla canım hafif uyku hortum falan degilmiş:44:
vucüda zararı yokmuş kendi doktorumuza da sormuştum:46::46:

Anladım cnm..biz bir kaç hastaneyi araştırmıştık.lokal ya da genel anestezi yapıyorlar.lokalide doktorlar pek istemiyormuş bebek durmaz eli kolu oynar diye..bende tam bayıltılmasını istemem..öle kaldı..inşallah sorunsuz hallolur efenin ..

Anladım cnm..biz bir kaç hastaneyi araştırmıştık.lokal ya da genel anestezi yapıyorlar.lokalide doktorlar pek istemiyormuş bebek durmaz eli kolu oynar diye..bende tam bayıltılmasını istemem..öle kaldı..inşallah sorunsuz hallolur efenin ..

fazla düşünmemeye çalışıyorum yoksa çok kasıyorum üzülüyorum :5:
inş sorunsuz sıkıntısız atlatırız :ssz:

:16::16::16::16: günaydın canım

prime mall e mi gitcekler:ssz:
inş canım ya uzun çarsı,saray caddesi az gezersiniz ben de çok özledim memleketimi:5:
annem bu ayın sonunda gelecek inş :16::16:

evet prime mall e gitttik ve yarın da gidecez kızıma bücürükten bi üst almıştım değişim yapacam eşimin gömleğinde kusur çıktı onu değiştirecez
merkezze gidip gezecezzzzzz ama bennn :50::50: eşim de bensiz gitmez biliyorum bakalım nasıl olacaksa

canım dişlerinden huzursuz olabilir prensesin....bu arada niçin doktora gittin?geçmiş yapamıyorum her zaman.kusura bakma..geçmiş olsun..

evet damağı şişmiş baktık dün, zaten her şeye diş diyoruz ya bu dönemde bi çıksaydı da kesin o deseydikk:14:

kadın doğumcuya canım, bir şey gelmişti ne olduğunu ben de bilmyorum hoşş dr da bilmedi yaa:52: numuneliyim ben numunelikkk:52:

günaydın kızlarrr

bizden haberler :23:

ürologla görüştük ctesi sabah 9 da pipi azcık ucundan:5:
kan verdik elden ve de topuktan pıhtılaşma süresi için:14:
tabi ben giremedim eşim girdi tuttu :5:
en geç 1 haftada iyileşir dedi :5:
hafif sedasyonla yapacakmış ve bebege hiçbir zararı yokmuş
yöntem dedim genel cerrahi dedi :14::14:
gitmişken böbreklerine de bakayım dedi baktı güzel dedi
bagırsaklarına da bakalım dedim abartma dedi :9:
karşıda da efenin doktoru vardı hemen gittim ama yerinde yoktu kilosunu boyunu ölçtürttüm kızlara :52:
büyümüş kilo almış yine tosunum:46::46::46::nazar:

maşallah efe büyümüş c.tesi de sünnet olacakmış hayırlısı olsun canım umarım çok zorlanmadan atlatırsınız bir haftayı

cnm bugün biraz daha iyiym bu cumartesiyi atlattık haftaya gelin dedim.salı günü dr gidicem dedim bozuldular biraz ne yapayım cnm insan halinden anlasınlar azıcık hep onların dediğmi olcak:16::16:

cnm nerden aklınıza geldi kalıp işi süper beğendimmmmmmmmmmmmmmm:7::7::7::7::7::7::7::7:hadi hayırlısı olsun hemencik iyleşsin pipişiniz.:nazar::emir_bebek::nazar:

marjinalim acayip kızdım şu kayınpederine huysuz insan çok zor:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

gelelim bana ben bugün ne yedim :::: tontiş anne olarak sabah iki dilim ekmek.biraz zeytin peynir 1 tane yumurta.domates ,nutella yemedim kendime şaştım:)açık çay
öğlen kısır ama az
akşam da pazı sarma 8-9 tane ekmek yok yoğurtla ama heralde 3 litre su içtim bugün he bide sütlü türk kahvesi içtim

he birde bugün kaynanam geldi diyor milletin çocuları 5 aylık yürüyor fatih niye yürümüyor acayip sinir etti beni gene :20:dedim bebek bu mucize bekleme ben yaşımı geçerek yürümüşüm bana çekmiş.sabrımı zorluyorrrrrrrrrr:19::19::kkk:

ayyy al birtane daha kaynana benimkide gelip tembel tembel diyip duruyor neymiş küçük görümcem 3 aylıkken sehpaya tutunup ayakta duruyormuş büyük görümcem 9 aylıkken konuşuyormuş ama oğlu bir yaşından sonra yürümüş demiyorki normaldir babasına çekmiş anca tembel tembel pazar günü de k.peder diyor bunun kadarkiler yürüyor bunun emeklemesi lazım artık 7 aylık oldu ayyy sinir oldum yine yaaa ne insanlar

günaydınnnlarrr

nasılsınız? bebeşler uyudu mu gece?
biz dün gittik dışarı hatta dr ye biliyorsunuz hemen söyleyeyim:ssz:

şaşırdı söyleyince, baktı, smaer testi aldı bir hafta sonra çıkacak sonuç inş. bir şey çıkmaz:50:

mantar için krem ve fitil verdi, bir de düzenleyici

ama kızlar yaa kızım dün çook kötüydü doymuyordu, süreli mızmız gece uyumadı muhallebi yaptım 9 da verdim yok yemedi zor uyudu aç olsa yer ama ağlıyor sıkıyordu kendini sürekli bi ıııııı yapıp duruyordu 2 saatte bir kalktı kuzucummm

sizler nasıl yapıyorsunuz dışarıya çıktığınızda ? süt malum artık yetiyor :44:

canım umarım test sonucunda temiz çıkar bu ara bebelerde var bir durum benim kızımda bu aralar geceleri çok uyanıyor gazı oluyor halbuki sabah kadar deliksiz uyurdu önceleri

günaydın kızlarrr

maşallah efe büyümüş c.tesi de sünnet olacakmış hayırlısı olsun canım umarım çok zorlanmadan atlatırsınız bir haftayı

ayyy al birtane daha kaynana benimkide gelip tembel tembel diyip duruyor neymiş küçük görümcem 3 aylıkken sehpaya tutunup ayakta duruyormuş büyük görümcem 9 aylıkken konuşuyormuş ama oğlu bir yaşından sonra yürümüş demiyorki normaldir babasına çekmiş anca tembel tembel pazar günü de k.peder diyor bunun kadarkiler yürüyor bunun emeklemesi lazım artık 7 aylık oldu ayyy sinir oldum yine yaaa ne insanlar

canım umarım test sonucunda temiz çıkar bu ara bebelerde var bir durum benim kızımda bu aralar geceleri çok uyanıyor gazı oluyor halbuki sabah kadar deliksiz uyurdu önceleri
günaydın canım evet ara ara oluyor:55:

Back
X