- 1 Kasım 2011
- 1.838
- 243
- 163
ağlamış mızmızlanmış azcık babası kucağına almış öyle kesmişler uzuyor hemen şimdi uzadı bayağı rahatlıyorlar iyi oluyor.
anladım canım bizimkide kucağına alır o zaman.biziminin rahatsız edecek kadar saçı yokta işte düzgün uzasın heryeri eşit olsun diye istiyorum kestirmek.yaza kadarda baya uzasa mert gibi uzun olsa saçları ne güzel olur.
canlar nasılsınız..direk muhabbete giriyorum geçmiş yapmadan.annem gittiahh ahh yerleştim ama anneme çok alışmıştım.yemeğim falan ohh ne güzel yapılıyordu
neysem sağlık olsun artık...bu arada adet oldum nihayet..7 ay sonra gelen adet
ayy uzundur olmuyordum ya tuaf oldum...
geçen kadın doğuma gitmiştim kızlar dikişlerimi göstermeye..sızlıyordu çok...ağır kaldırdım falan die galiba dikişlerde zedelenme olmuş benim.fitil verdi...çok şükür geçti şimdi...ya birde ne sorucam bebişlere çorba yaparken et suyu tavuk suyu kullanıyor musunuz?birde ceviz falan vereniniz oldumu?
iyiyiz canım bebelerle uğraşıp duruyoruz işte.yeni evin hayırlı olsun canım adetinde.
ben koyuyorum canım küçük küçük poşetledim kıymayı koyuyorum çorbalarını robottan çekiyoırum sonra.tavuk suyunuda etinide denedim.et suyu daha denemedim.cevizide hiç vermedim daha onuda deneyeceğim