• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen az mı yiyorsun canım günlük ne yiyorsun yazsana merak ettim:27:

sabah değişiyor ama genelde 1 kibrit kutusu peynir:1:,6-7 zeytin,kuşburnu marmelatı,yarım ekmek bide hergün olmasada yumurta
öğlen geçiştiriyorum bir sandeviçle yada 1 tabak sebze yemeği
akşam hep değişiyor 1 tabak sebze yemeği yanına salata veya et yiyorum yanına salata mantı filan yersem yanında birşey yemiyorum
çorba yanına pilav salata filan akşam yemeklerim hep değişken

konuşuyom konuşuyom kilo bildirimi yapmadım bea :52::52:
73.1 200 gram vermişim ama hiç beklemiyordum aldım bile diyordum deliş gibi
tatlı yemek yedim bu hafta hele dün gece mezeler,yemekler,çerezler,meyveler
gelip gidiyordu:10: ucuz atlatmışım:32:

200 de iyidir karam hem de annen yanındayken :46::46:

sabah değişiyor ama genelde 1 kibrit kutusu peynir:1:,6-7 zeytin,kuşburnu marmelatı,yarım ekmek bide hergün olmasada yumurta
akşam hep değişiyor 1 tabak sebze yemeği yanına salata veya et yiyorum yanına salata mantı filan yersem yanında birşey yemiyorum

canım sabah ki yarım ekmeği görmesem diyet mi yapıyorsun dicem abur cubur yiyor musun

Eve gelen sürprizim bu da

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 41
kız sen erime artıkın kalmıcan yakında

otelin kalıntılarını atamadın mı canım gerçi bu aralar çok yoğunsun dikkat edememiş olabilirsin

ohhhh sefam olsun modundaydın yani
canım benim bildiğimde adetliyken boya tutmaz derler gerçi bu konuda uzman eylül

ahhh ah o 21 kilo benden gitse ne güze olurdu beaaa :14::14:
sen çok yavaş gidiyorsun ama lamamma :19:
az daha gayret canım:8:eriyelim hepberaber :8:

ideal yiyorsun ben felaket yiyorum :5:
bir de sen gençsin tabi:21::21:

doğumdan bu yana bayağı değiştim doğum yaptığım ilk 2 hafta filan herkes daha doğum yapmamış gibisin sanki karnında diyordu:1:
halbuki o zamanda çok kilolu değildim doğum yaptığım resmi görmüşsünüzdür albümde:1:
şimdi herkes hiç çoçuk doğurmuş gibi değilsin diyor hem mutluyum hem şaşkın umarım dahada vermem böylesi iyi fazla vermekte iyi durmuyor.

doğumdan bu yana bayağı değiştim doğum yaptığım ilk 2 hafta filan herkes daha doğum yapmamış gibisin sanki karnında diyordu:1:
halbuki o zamanda çok kilolu değildim doğum yaptığım resmi görmüşsünüzdür albümde:1:
şimdi herkes hiç çoçuk doğurmuş gibi değilsin diyor hem mutluyum hem şaşkın umarım dahada vermem böylesi iyi fazla vermekte iyi durmuyor.

gördüm canım yüzün gözün şiş karnın davul
ama şidi dal gibisin:21::21:
helal sana :46:ben hala davulum hele de göbegim:5:

onunda etkisi vardır tabi 17-18 yaşlarındayken 44 ün üstüne çıkamıyordum 20 den sonra almaya başladım kiloyu.
10 yıl sonra ne halde olurum kim bilir:1:

kızlar ben bir merti doyurayım altını değiştireyim yine görüşürüz:54:

canım farkındayım ama ben kolay veremiyorum yaş ilerledikçe zor oluyor vermesi bir de su içmiyorum ya fazla belki de ondandır
ben adadan önce kimyasal gebelik yaşadım ondan önce hamile kalıcam diye diyet yaptım 1.5 ayda 4 kilocuk verebildim sadece delirmek üzereydim yani

canım doğumdan sonra şişlik oluyor ya gerçekten hamileymişsin gibi duruyor bu halin iyi bencede yakışıyor sana şuan ki kilon

ohh yarasın cips kokusu geliyor benim burnuma şuan çok özledim
ama hiç yemedim bayadır:5:

:9::9::9::9:

annemle ablam dayanamadı yedi ailedden geliyor çuku sevdası:9::9:

hımmm bende dedim karam faresi mi hüpletti :34::34:

Back
X