• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karam sağol cnm :1::1::1::1::1::1:

yok anam yok kilo yok allah seni ne etmesin ben diyorum 1.63 boya 65 olsam yeter :16::16::16:: sıfır bedenmi olmak istiyon:37:

Benimki uzun kollu body ustune kisa kollu body ustune uzun kol pijama altina kilotlu corap ustune pijama ve bi corap daha k.valide bi de bunun ustune yelek giydiriyo yuz kere soyledim giydirme diye evin sicakligi da 23-24 derece

obbaaa çok fazla bence yaa
hepinizz çok kalın geldi bana stressle aynıyız hemen hemen :53:

sağol canım
cidden o kadar işe yarıyormu iyleşeyim başlayayım hemen:46:

bide kaban giydir:52: kız mertoş terlemiyormu terlemiyorsa sorun yok gerçi:44:

sağol canım sen tartı yazmıycanmı:18:

bunada şükür sebos nelerle uğraşanlar var canım böyle diyip teselli buluyorum:43:

kız ne odası alet salonun baş köşesinde tv manzaralı :52:ama eşim dahil yüzüne bakan yok

çok terliyor valla elektrik sobası hep açık ev fırın gibi bazen üstünede battaniye örtüyorum:30:

eylüle maşallah çok kokoş:nazar::nazar::nazar::nazar:
ah onun anasida bir zamanlar kokosduu :9: tsk ederiz teyzesii bütün bebislerimiz cok tatlii

Benimki uzun kollu body ustune kisa kollu body ustune uzun kol pijama altina kilotlu corap ustune pijama ve bi corap daha k.valide bi de bunun ustune yelek giydiriyo yuz kere soyledim giydirme diye evin sicakligi da 23-24 derece

Baya giyiniyormusunuz canim bende acepp eylülü cokmu gidiriyorum diye düsünmiyor degilim bazen :44:

sağol canım

bunada şükür sebos nelerle uğraşanlar var canım böyle diyip teselli buluyorum:43:

kız ne odası alet salonun baş köşesinde tv manzaralı :52:ama eşim dahil yüzüne bakan yok

Yazdim da cikmamis cnm
Evde degilim konyadayim butun gun piknikteydim vermedim kilo aldim hatta
Her zamanki gibi rezillerdeyim

çok giydiryor cnm ben şuan kısa kolu çıtçıtlı badi üstüne uzun kolu üst altına eşofman bazende penye yelek ama onu giydirince hemen terliyor ateşli benimki
sağol canım

ben çok faydasını görmüştüm ilk başta et kesiyor bacaklar ama zamanla alışıyor tüm vücudu çalıştırıyor zaten 20 dakka b
inince kan ter içinde kalıyor insan:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Karamm cok sik olmussunn maasallah bende eylüsün fotografini koydum bakmak isteyen baka bilirrr cekeceeeem ( karam ) :34:
bu ne beeaa slogan haline geldi bakın çekecem:9::9::9:
sağol canım

müzelik mi oldu şimdiden benim gücüm olsa yaparım da senin de benden kalır yanın yokk :32:
karam sağol cnm :1::1::1::1::1::1:

yok anam yok kilo yok allah seni ne etmesin ben diyorum 1.63 boya 65 olsam yeter :16::16::16:: sıfır bedenmi olmak istiyon:37:
sagol canım o senin gözünün güzelligi:16::16::16:
benim 67 olsun 36 beden hedefim:8:
kullandı attı haaa:1::1::1::1:
:5::5::5:hala yok ortada :5:
çok terliyor valla elektrik sobası hep açık ev fırın gibi bazen üstünede battaniye örtüyorum:30:

marji yazık çocuga yaa kurdeşan dökmese iyi:5:

müzelik mi oldu şimdiden benim gücüm olsa yaparım da senin de benden kalır yanın yokk :32:

öylede üşür diye canım ne yapayım:17:

hemde nasıl terliyor canım.
ne çektin be gülistan:1:ne çektin be arzu:1:ne çektin be marjinal gibi oldu:1:aynen öyle oldu :) her cocukta var o zaman

yelegi uyanınca giydirip yarım saat tutyorum canım ama hava sogukken ew 20 dereceydi kombiyi kapattım 20 derece yavas yavas cıkarmak lazım cok ince giydikleri pamulku atlet cıtcıtlı bir badi 2 tane penye pijama altı cok mu yani siz tek pijama mı?
tabi evin ısısı önemli

belki foto çekmeye gitmiştir kız:10:
bencede sence

mooncum kabguru kilo kısıtlı en fazla 9-10 kiloya kadar kullanılabiliyo

karam ne kadar zayıf cıkmıssın kız yoksa zayıfsında 70 küsür kilodayım diye bizimi kandırıyon sen

bills bende merak ettim bi gördüm sactan baska bişi yok rengindede gelince önceden nasıldı bilemediğim için bişi diyemiycem.canım oglusunu Allah bagıslasın masallah :nazar::nazar:
ya kanguru nydi beynim şu an çalışmıyo:17:

Karamm cok sik olmussunn maasallah bende eylüsün fotografini koydum bakmak isteyen baka bilirrr cekeceeeem ( karam ) :34:
ay ay:nazar: :nazar: :nazar:
:nazar:tam ısırmalık anacım o ne kokoşluk öyle ya:9:
kız bebem isilik olmuyomu ya bu nasıl bi giyim tarzı:27:

yok kız kandırdı beni valla kullandı attı:19:

yok beaa her şey ortada :9::9:
blissin oyununa geldim :20:
günah alıyon karam bence hazırlık yapıyo kız:31:

obbaaa çok fazla bence yaa
hepinizz çok kalın geldi bana stressle aynıyız hemen hemen :53:
aynıyız bacım:23: benim ev malum fırın bana kalsa kısa kollu giydiricemde vijdanım dur diyo:22:

marji canım iyimisin hayırdır canım senin üstüne kıllı kar yağıyoda mertimi koruyosun:33:

tabi evin ısısı önemli

bencede sence

ya kanguru nydi beynim şu an çalışmıyo:17:

ay ay:nazar: :nazar: :nazar:
:nazar:tam ısırmalık anacım o ne kokoşluk öyle ya:9:

kız bebem isilik olmuyomu ya bu nasıl bi giyim tarzı:27:

günah alıyon karam bence hazırlık yapıyo kız:31:

aynıyız bacım:23: benim ev malum fırın bana kalsa kısa kollu giydiricemde vijdanım dur diyo:22:

marji canım iyimisin hayırdır canım senin üstüne kıllı kar yağıyoda mertimi koruyosun:33:

strescim sen benim doğum yaptığım günün fotosunu gördün mü sen yokken koymuştum en kilolu halimdi.görmediysen bir bak

mooncum kabguru kilo kısıtlı en fazla 9-10 kiloya kadar kullanılabiliyo

karam ne kadar zayıf cıkmıssın kız yoksa zayıfsında 70 küsür kilodayım diye bizimi kandırıyon sen

bills bende merak ettim bigördüm sactan baska bişi yok rengindede gelince önceden nasıldı bilemediğim için bişi diyemiycem.canım oglusunu Allakih bagıslasın masallah :nazar::nazar:
benimki çok kilolu değil 9kilo ama 10 kiloya kadarsa mantıklı değilmiş :( tatlım

karam attım ben seni zayıflamak isteyen tontiş anneler grubundan:1::1::1::1::1::1: sen zayıfsın kız bence iyisin böyle zayıflama acık ele avuca gelmen lazım:1::1::1::1::1::1:töbe töbe

kızınıza talibizz:17::17::17:
çok güzel hakkatten öyle böyle degil:16::16::16:
taytına gözlügüne şapkasına gül yüzüne her şeyine talibiz :17:

Hepnize cok tsklerr teyzelerrrii hepimizin bebisleri ayri tatli rabbim esirgesin cümlemizinkini
karammm teyzesii babamizz kizimizi yedirip yedirip sisko yapicskmis sonradaa kimse begenip almiyacakmiss eylülde ynaimizda kalicakmiss:9: yoksaaa cukunuzu ciceginiz alin gelinderdiim :1:

Back
X