• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bir kıza 1000 kişi talip olur 1 kişi alır demişler önce ben talip olucaktımda içimden birşey dur dedi demek ki sizin gözünüz varmış ondan:1:
ben dedim dur:22: marji :22:
gelmezzzzz sen beni dinle :1::1::1::1::1::1:güzel böyle :16:

:52::52::52::52::52::52:
kız öldüm gülmekten kızz:52::52:

siyah saç yakışmıyor degil mi az açtırsam rengini daha güzel olur sizce:31:
o renk kendi saçım buarada :41:

merhaba eylül anneleri bu akşam topik kalabalıkmış ben geç geldim misafirllerim vardı sonra emir kaanı uyut gel bu saat oldu.

biz bugün gezdik yine çok sıcaktı nasıl giydiriyoruz muhabbeti açılmış çocukları.bugün dışarı çıkarken içine sıfır kol zıbın üstüne tişört ve şort giydirdim.kollarını bacaklarını çıplak bıraktım bugün ilk defa.ona rağmen çok terledi dışarda.ankara yanıyodu bugün resmen.
evde bugüne kadar uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu penye altına da 2 kat penye giydiriyordum.bugün tek kata düştük ev şuan kombiyi kapatmamıza rağmen 26 derece

oğluma bugün yazlık şapkalar aldım iyice büyüdü gözümde o şapalarla.:16::16:

ooo siz sezonu açmışsınız hayırlı olsun biz hala kışlık takılıyoruz:8:

kızınıza talibizz:17::17::17:
çok güzel hakkatten öyle böyle degil:16::16::16:
taytına gözlügüne şapkasına gül yüzüne her şeyine talibiz :17:
Tuh benden once yazmis..

canım çok güzelsiniz ana oğul:nazar::nazar::nazar::nazar:
Canim o senin guzel bakisindan, cok sagol
ne o öyle dedektif gibi mont gözlük koymuşsun birinde gördüm ama yüzünü :16::16

kız bir foto da yüzü gözüküyor zaten nasıl çıkardık maaşallahh :9::9:

:119::119::119::119:

Marji valla tam ustune bastin! Sen karadenizin neresi oldugunu bile bilirsin, sende o isigi goruyorum ben :-) :28:

konya ne iş seboş ne yapıyosun orda

gördüm fıstığım dudaklar şiş karın kibar şiş yanların hiç yokmuş :23:aceleyle bi baktım sonra ayrıntı yapıcam kaldırmazsan tabi:1:

evet ya doğru gerçekten bazen kafam duruyor
kıyafet konusu bölgeye ve eve dahada önemlisi bebeğe göre değişiyo demekki benim çocuklar terloş anacım:31:

niye kaldırayım ben karammıyım:1:koyup hemen çekeyim

chicco nun ergonomik var anacım 200 tl pahalı bence.bide zaten 9 kiloya kadarmış geçti yani.nasıl taşıcaz bu bebeleri benimki bana çekytiyse ayvayı yedik 13 aylık yürür:13:

Hanimlar cok tskederiz yorumlariniz icin hepinizi öpüyormus eylülll arzural gördümm cok tatli tam isirmalikkk rabbim esirgesiiin karam tamam canim sakin oll eylüss anlasirsakk olur diyorr :9: ben cikmaliyimmm hepinize iyi sohbetlerr belki ugrayada bilirim bakalim bi eylülün uykusuna bagli herkeze iyi geceler

Tuh benden once yazmis..

Canim o senin guzel bakisindan, cok sagol

Marji valla tam ustune bastin! Sen karadenizin neresi oldugunu bile bilirsin, sende o isigi goruyorum ben :-) :28:

6.hissim kuvettlidirde bir tahminde bulunayım rize veya trabzon mu 3.şıkkımda giresun.

şişşttt eylüle karışmayınn :22:

bence alma moonn gerek yok kaç kiloya kadarmış bu bir ara biz de düşündük ama bebek düşecek gibi olmuştu takınca:27:

karamcım eylülümüzün gönlü kimi isterse onu seçer karışmayalım şimdiden çocuklara.

şaka bi yana topiğimizin bütün kızları çok güzel maşallah.
erkeklerimizde çok yakışıklı allah kaderlerini güzel yazsın inşallah.

efenin fotosunu atayım da gör teyzesi :52:
aldım gitti o zaman prensesini:1:
oh be kurtuldum senden :49:
merhaba eylül anneleri bu akşam topik kalabalıkmış ben geç geldim misafirllerim vardı sonra emir kaanı uyut gel bu saat oldu.

biz bugün gezdik yine çok sıcaktı nasıl giydiriyoruz muhabbeti açılmış çocukları.bugün dışarı çıkarken içine sıfır kol zıbın üstüne tişört ve şort giydirdim.kollarını bacaklarını çıplak bıraktım bugün ilk defa.ona rağmen çok terledi dışarda.ankara yanıyodu bugün resmen.
evde bugüne kadar uzun kollu zıbın üstüne uzun kollu penye altına da 2 kat penye giydiriyordum.bugün tek kata düştük ev şuan kombiyi kapatmamıza rağmen 26 derece

şapkalarınız hayırlı olsun da taktırır mı emir benimki çekip duruyor :32:

efenin fotosunu atacam bakın çekecem :52::52::52:

aldım gitti o zaman prensesini:1:
bende verdim gitti o zaman:1:

walla yaz gelmiş size ev nasıl 26 derece olmus sizin ya cokmu güneş görüyo kombi yanmayınca o kadar olurmu..bende sort giyidrmeyi cok istiyorum ama duramam ısırırım o bacaklardan:16::16::16:bende alıcam sapka vs canım artık yaz geliyoooo

canım bir kıza 1000 kişi talip olur 1 kişi alır demişler önce ben talip olucaktımda içimden birşey dur dedi demek ki sizin gözünüz varmış ondan:1:

ben dedim dur:22: marji :22:

:52::52::52::52::52::52:
kız öldüm gülmekten kızz:52::52:

siyah saç yakışmıyor degil mi az açtırsam rengini daha güzel olur sizce:31:
o renk kendi saçım buarada :41:
amanınnnnn topikte kız kavgası çıktı:22: :22: :22: :22:

açtır dedim ya sen beni dinle:23:

strescim sen benim doğum yaptığım günün fotosunu gördün mü sen yokken koymuştum en kilolu halimdi.görmediysen bir bak
Ben gordum bayildim o fotoya
konya ne iş seboş ne yapıyosun orda
Esimin memleketi
Ben kizimi mehmete vericem
Stresle dunur olalim
gördüm fıstığım dudaklar şiş karın kibar şiş yanların hiç yokmuş :23:aceleyle bi baktım sonra ayrıntı yapıcam kaldırmazsan tabi:1:

evet ya doğru gerçekten bazen kafam duruyor
kıyafet konusu bölgeye ve eve dahada önemlisi bebeğe göre değişiyo demekki benim çocuklar terloş anacım:31:

chicco nun ergonomik var anacım 200 tl pahalı bence.bide zaten 9 kiloya kadarmış geçti yani.nasıl taşıcaz bu bebeleri benimki bana çekytiyse ayvayı yedik 13 aylık yürür:13:
canım hem pahalı hem gereksiz bu saatten sonra artık kendi kucagında kollarına omuzlarına kuvvet belli olmaz ne zaman yürüyecegi artık:))

Hanimlar cok tskederiz yorumlariniz icin hepinizi öpüyormus eylülll arzural gördümm cok tatli tam isirmalikkk rabbim esirgesiiin karam tamam canim sakin oll eylüss anlasirsakk olur diyorr :9: ben cikmaliyimmm hepinize iyi sohbetlerr belki ugrayada bilirim bakalim bi eylülün uykusuna bagli herkeze iyi geceler
canım seninkide cok tatlı bittim bi ara topiğe koymustun resmini heralde leoparlı bi taytı vardı sevdim sevdim durdum o resmi Allah hepimizin bebeklerini bizlere bagıslasın

karamcım eylülümüzün gönlü kimi isterse onu seçer karışmayalım şimdiden çocuklara.

şaka bi yana topiğimizin bütün kızları çok güzel maşallah.
erkeklerimizde çok yakışıklı allah kaderlerini güzel yazsın inşallah.
AMİN canımmmm

ooo siz sezonu açmışsınız hayırlı olsun biz hala kışlık takılıyoruz:8:

canım ankara çok sıcak biz sezonu açmasak oğlan pişik olur o derece

ewet canım doktorlar öyle diyo kendinizden 1 kat fazla 1 yasına kadar

marjicim bende kızımı mertosa verirdim ondan yakısıklısını mı bulucaz

ewet eylülnaz senden alıntılamamısım demekki var albümüm kızımın adasıı
benim doktor siz ne giyerseniz onada onu giydirin diyo ben tabi hep endimden 1 kat fazla giydirdim internetten öyle okumuştum.

kız karam senın efede kız güzeli masallah ne güzel bi cocuk öyle:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar hepinize iyi geceler bebişlerinize iyi uykular:16::16::16:

:54::54::54:

Back
X