• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karam hani bize kısırrrrrrrrrrrrrr :56:

merhaba kızlar moralim çok bozuk.eşim oğlanı berbere götürdü dedimki çok kısaltmasın makasla alsın olmassa 2 numaraya vursun dedim.oda tamam dedi.aman allahım bi geldiler oğlum kel baya baya dazlak gibi 0 a vurdurmuş.neymiş berber öyle demiş saçları daha sağlıklı çıkar demiş böyle yazık olurmuş falan filan.çok sinirlendim oğlumu öyle görünce kavga ettik konuşmuyorum şuan onunla.oğlanı gördükçe ağlayasım geliyor.moralim çok bozuk ya sürekli özür diliyorum oğlumdan.
berberde gayet sain durmuş aynadan izlemiş bizimki evde kudurup dışarda süt dökmüş kedi olanlardandır zaten ama belki korkar dedim hiç korkmamış babasının uçağında kesmişler.
ama sanırım benim pisikolojim bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum oğluma haksızlık yapmışım gibi onu öyle gördükçe çok kötü oluyorum ya inşallah hemen uzar.
üzülme elif neden öyle düşünüyosun ki:5: oğluna neden haksızlık yapasın
kaan rahatlamıştır ama senin gözünün alışması biraz zaman alır ama eşine bende kızdım:41: niye kafasına göre takılıyoki ortak karar alınmalıydı bide ilk defa 0 numara saç bi bebekte duydum:53: kuaförün öyle canı istemiş belli senin eşinde hemen kabul etmiş ama boşver canını sıkma 2 haftaya biraz uzamış olur forma girer yani
ha bu arada bi foto yüklede keltoşumuzu sevelim:46:

Back
X