merhaba hanimlarrr keyfler nasil ????

biz iyiiz cok sükür geldik sag salim tatilden cuma gecesi geldik dünde butun gun camasir yikadim alisveris vs derken bugun ancak girebildimm umarim herkezde keyfler yerindedirr biz iyiiiz yolculugumuz ilk geldigimizdekiki gibi yine cok rahat gecti elülüm bizi hic üzmedi onca saat yolda olmamiza ragmen hic giremedim ordayken evde net yoktu disardanda hic firsat olmadi kv yle gidilcek yerlere gittim

esimde gezdi 2 3 defa sanirim esimle gezdim hic ailecek bir tatil degil di esim tek gitseydi daha iyidi

her neyse evim evim güzel evimm cok sükür evdeyim 2 bucuk haftayi böyle atlattik benim icin pek iyi bir tatil degildi daha dogrusu tatil degildi esim mersine gezmeye gitti biz kizimla memlekette kaldik
40 dereceden geldik yineee kasfet memlekete 15 derece burasi eylul kisa kisa elbiselerden iki kat coraba cikti yine bu tatil bir eylulun isine yaradi sallanan besik olmasina ragmen tamamen salllanmaktan vazgectii artik yan yana uyuyuoruz sonra kalkip gidiyorum maasallah deyimm insaallah degismez geri
salincagi kaldirdik eve gelince orda haliyle kucakci oldu kuzucuk herkezin kucaginda istedigi simarikligi yaptii bakalim biz ne yapacagiz öyle gezmek idolasmak istiyor disarida ordayken sicakdan olsa gerek cok isteksizdi hem mamaya karsi hem genel olarak sicaktan bunalip cok uyandigi oluyordu hic su icmeyen eylul gun boyu 100 ml su veya daha cok icmeye basladi buda bizim icin iyi oldu
bizde emekleme gibi birsey hala yok yürüyoruz el ele yoruluncada kendini hemen atiyor iki disimiz var hala 2 bucuk ay oldu cikali öbürleri hala yok piyasada kopek disi alttan bas vermis gibi üstte bir icat yok bu arada memelekete gelmisken firsat bu firsat dis hedigimiz icin dis mignatis hediyeliklerimizi yaptirdim

birde kapi süsü vardi ama onu almaya gidemedim

annemler daha orda belki onlar getire biliri
bizden bukadar baya yazmisim umarim sizlerdede keyfler yerinde ben bir gecmis yapayim bakalim beni neler bekliyecek yapa bilirsem tabi baya sayfa ilerlemisss

optüm hepinizi