2012 Eylül Bebekleri kaç kilo,kaç cm ve siz kaç kilo aldınız

28.08.2012son yapılan ölçümlerimiz...

35+2 iken yani..kilomuz 2711gr boyumuz (fl:7.31 yani 7.31*7 = 51,17 :52: ) ben hala +7 ...

Son düzenleme:
34+4 3300 gr. 49 cm boy galiba bebeğim biraz büyük...:44::44::44:

canım sana özel msj yollayamıyorum, saçma bişiy çıkıyor 100 tane yorum ne lazımmış. bebeğin maşallah gerçekten tosun olmuş ya :)
haftanı tamamladığında kaç kilo bilemiyorum :) benimki geçen hafta 2400 GR dı

canım sana özel msj yollayamıyorum, saçma bişiy çıkıyor 100 tane yorum ne lazımmış. bebeğin maşallah gerçekten tosun olmuş ya :)
haftanı tamamladığında kaç kilo bilemiyorum :) benimki geçen hafta 2400 GR dı

gerçekten maaşallah bebeğime.bende merak ediyodum canım seni ayy niye yollayamıyosun ki neyse canım kaldı 23 gün haftaya cumartesi tekrar gidecem kontrole...

Son düzenleme:
gerçekten maaşallah bebeğime.bende merak ediyodum canım seni ayy niye yollayamıyosun ki neyse canım kaldı 23 gün haftaya cumartesi tekrar gidecem kontrole...

sağol canım merak ettiğin için . bende anlayamadım . yorum yapmak için zorluyor galiba site yönetimi :D öyle böle derken bitiriyoruz günlerimiz .. artık saat itibariyle 35 haftaya girdiler. 36 ve üstünü düşündükçe iyice geriliyorum bir yandan da biran önce günler geçse diyorum . artık herşey güçleşti . çorap giymek çamaşır değiştirmek vs.. yere bir şey düştüğünde çok sinirleniyorum almak o kadar zor oluyor ki.. kilolar da aldı başını gidiyor +20 nin üzerine çıktım. artık hem tartılmaya hem aynaya bakmaya çekniyorum... benim de cuma günü kontrolüm. her ne kadar seninkini yakalaymayız , ne güzel tosun gibi bebeğin olacak maşallah, çok severim ben tombişleri inş benimki de doğduğun da 3000 GR ın üzürin de doğar da elime alırken korkmam bişiy olursa diye. tabi kilodan önemlisi sağlıklı olması.

sağol canım merak ettiğin için . bende anlayamadım . yorum yapmak için zorluyor galiba site yönetimi :D öyle böle derken bitiriyoruz günlerimiz .. artık saat itibariyle 35 haftaya girdiler. 36 ve üstünü düşündükçe iyice geriliyorum bir yandan da biran önce günler geçse diyorum . artık herşey güçleşti . çorap giymek çamaşır değiştirmek vs.. yere bir şey düştüğünde çok sinirleniyorum almak o kadar zor oluyor ki.. kilolar da aldı başını gidiyor +20 nin üzerine çıktım. artık hem tartılmaya hem aynaya bakmaya çekniyorum... benim de cuma günü kontrolüm. her ne kadar seninkini yakalaymayız , ne güzel tosun gibi bebeğin olacak maşallah, çok severim ben tombişleri inş benimki de doğduğun da 3000 GR ın üzürin de doğar da elime alırken korkmam bişiy olursa diye. tabi kilodan önemlisi sağlıklı olması.

aynen canım yaa bende çok zorlanıyorum artık yürüyemiyorum çok belim arıyo eğilemiyorum yataktan çok zor kalkıyorum yanlarım ağrıyo...allah yardımcımız olsun.. sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi..çok az kaldı artık..rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bebekler...

27agust 2345gr....... dendi devlet hastanesinde

1hafta 2gün sonra
37+6 oğluşum 3320gr....... bu benim özel doktorumun söylediği

uyumsuz verilen bilgiler,, karmaşık bir durum bende anlamış değilim :))

37+2 de gittim 3000 gr dedi. önceleri büyük bir bebek olacak diyordu doktor ama çok şükür normale döndük, nasıl doğurcam diye düşünüyordum kara kara. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin :)

Back
X