- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
- Konu Sahibi selinselinn
35+4 kızım 2650 kg 48 cm .. bense +16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
34+4 3300 gr. 49 cm boy galiba bebeğim biraz büyük...:44::44::44:
canım sana özel msj yollayamıyorum, saçma bişiy çıkıyor 100 tane yorum ne lazımmış. bebeğin maşallah gerçekten tosun olmuş ya :)
haftanı tamamladığında kaç kilo bilemiyorum :) benimki geçen hafta 2400 GR dı
gerçekten maaşallah bebeğime.bende merak ediyodum canım seni ayy niye yollayamıyosun ki neyse canım kaldı 23 gün haftaya cumartesi tekrar gidecem kontrole...
sağol canım merak ettiğin için . bende anlayamadım . yorum yapmak için zorluyor galiba site yönetimiöyle böle derken bitiriyoruz günlerimiz .. artık saat itibariyle 35 haftaya girdiler. 36 ve üstünü düşündükçe iyice geriliyorum bir yandan da biran önce günler geçse diyorum . artık herşey güçleşti . çorap giymek çamaşır değiştirmek vs.. yere bir şey düştüğünde çok sinirleniyorum almak o kadar zor oluyor ki.. kilolar da aldı başını gidiyor +20 nin üzerine çıktım. artık hem tartılmaya hem aynaya bakmaya çekniyorum... benim de cuma günü kontrolüm. her ne kadar seninkini yakalaymayız , ne güzel tosun gibi bebeğin olacak maşallah, çok severim ben tombişleri inş benimki de doğduğun da 3000 GR ın üzürin de doğar da elime alırken korkmam bişiy olursa diye. tabi kilodan önemlisi sağlıklı olması.