- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.401
güne güzel başladın yani harikaa
kızlar bugünde cuma
herkese hayırlı cumalarr
iki güzel gün ardı ardına geldii kızlarr boş durmak yokk dua ediyoruzzzz
inanmiyorum yaaa::)))))))))))))))))) saka gibiii evlilik safak cizelgem azalmiss:) haftaya dusmus hhahahah saka gibi yaaaa
kimsenin olmadığı şu akşam saatlerinde yine yalnız başıma burdayım :)) hepinizin kandili mübarek olsun kızlar, Allah dualarınızı kabul etsin.
size son aldıklarımın / yaptıklarımın fotoğraflarını eklemek için geldim :)) önce tatlı reçellerim:
Eki Görüntüle 427382
o kadar çok sevdik ki reçellerimizi, dağıtmaya kıyamıycaz nerdeysebunlar gelinlik için aldığım takılar, set takmak istemedim:
Eki Görüntüle 427383 Eki Görüntüle 427384
bunlar kendi dizaynım bağcıklara sahip gelinlik ayakkabım ve araya taraya helak olduğum kurdeleli dantel soket çorabım :)) jartiyer martiyer hak getire bendeneyse ki nişanlım da kafa çocuk, benim böyle abuk subuk isteklerime canla başla destek veriyo :))
Eki Görüntüle 427385 Eki Görüntüle 427386
bunlar kına gecesinde takmak üzere aldığım takılar:
Eki Görüntüle 427388
bunlar da, bekarlığa veda partim için özel siparişle yaptırdığım nedime duvaklarım :) beyaz olan benim için, pembe olan nedimelerime
Eki Görüntüle 427389 Eki Görüntüle 427390
Eki Görüntüle 427391 Eki Görüntüle 427392
hmm, bakayım başka ne kaldı... he evet, kına gecesinde dağıtacağım parfüm şişelerine basacağım etiket:
Eki Görüntüle 427393
gelin buketimi de şöyle bi şey yaptırıcam, aynen bu renklerde:
Eki Görüntüle 427394 Eki Görüntüle 427395
düğünümde saçımı düz bi topuz yaptırmak istediğim için, kınada şöyle bi şey istiyorum. hürrem taçlarına benzer bi taçla kullanıcam: saçım ancak omuzlarıma değiyor, umarım bu boy saçla istediğim topuzları yapabilirler :)
Eki Görüntüle 427400 Eki Görüntüle 427401
ekleyeceğim son fotoğraf da, eylül için geliyor :) facebooktaki gelin buketi yapan kadının "çok doğal" diye satmaya çalıştığı ortancalar. ben numune görmeden yaptırmak istemedim, iyi ki de öyle yapmışım, pişmanlıktan ölürdüm. işte doğal(!) görünümlü ortancalar:
Eki Görüntüle 427405
şimdilik bu kadar kızlar. ben yarın gidiyorum, 1 hafta yokum. hepinizi kocaman öpüyorum, kolaylıklar diliyorum
Benimde 6 ekimde insallah :)))))
Aynen kuzum...gayet güzel başladım inş bozulmaz
yarında nöbetim var...nöbet sonrasıda annemle alışveriş yapıcaz...3 haftadır ara vermiştik...artık tam gaz devam
şaka gibi değil mi gerçekten.
çok heyecanlı kuzum
miskaaa planlı hatungene herşeyi planladın valla
bayıldım a dan z'ye süper olmuş herşey.taçlar, reçeller,herşey
yalnız ayakkabılarını nereden aldın merak ediyorum
canım aramıza hoşgeldin
günaydın canlarımmmmm uykulu uykuluu geldik yine işee:26::26:
veee burda yağmur başladııı hava kapalı soğuk
dün akşam eşimle bir güzel kur-an okudukk
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşş
bak kuzum bakk
günaydın canlarımmmm nasılsınız bakalım benim çok uykum varrr
canımm libertem rabbim hayırlı dualarımızı kabul eyler inşşşşşş
güne güzel başladın yani harikaa
kızlar bugünde cuma
herkese hayırlı cumalarr
iki güzel gün ardı ardına geldii kızlarr boş durmak yokk dua ediyoruzzzz
Kuzucum akşam annenle konuşmuşundur büyük ihtimalle
kayınvalidende kendi hatalarını nasıl anlatabilmiş anlayamadım gitti.... sonuçta ben olsan böyle bir durumda utanırım yaniii... mahcup olurum...
ama yinede bence kötü niyetli değil kayınvaliden anneni arayıp anlatmış..durumu sölemiş ve ellerinden gelnei yapacaklarını dile getirmeye çalışmış...ama işte annenin kayınvalidenden duyması kötü olmuş olanları..
bu zor günlerde geçecek canım ve inş bizlerde mutlu olacağız...bu dünyadaki sınavımız bu galiba kuzucum
bende azcık uykuluyum yaaa
kuzum Allah kabul etsin , bizede eşimizle birlikte ibadetler yapıp kur'anlarımızı okumayı nasip etsin
hayılrı cumalar kuzum
libertem ve foreverim kızlar geçecek sıkıntılarınız inşallah bu mübarek aylarda, bu güzel cum'a gününde bol bol dua ediyorum hepimiz için, Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün.sıkıntılarımızı sonlandırsın inşallah.
bizlere mutlu bir yuva; evlenen arkadaşlarımızın dostlarımızın da yuvasındaki mutluluğu daim etsin inşallah
günaydın güzellerrrrrr..... hayırlı cumalarrrr
GÜNAYDIN ŞEKERLERİMMMMM
dün akşam gittik...kandil kutlamasına kayınvalidem, annem, ben...inanılmayacak şekilde iyiydi...kayınvalidem anneme çok ama çok saygılı davrandı...demekki herşeyin düzelebilmesi için kötü günleri atlatmamız gerekiyormuş...o bizim bir sınavımızmış...Rabbim inş herşeyi yoluna koyacak...
Dün akşam hoca dua okurken bende bizler için dua etttimmm....Kadınlar kulübündeki tüm arkadaşlarımın evlilikleri hayırlı olsun rabbim...sen bizi utandırma diye dualar ettim...rabbim kabul etsin inş :26::26::26::26:
Kuzucum akşam annenle konuşmuşundur büyük ihtimalle
kayınvalidende kendi hatalarını nasıl anlatabilmiş anlayamadım gitti.... sonuçta ben olsan böyle bir durumda utanırım yaniii... mahcup olurum...
ama yinede bence kötü niyetli değil kayınvaliden anneni arayıp anlatmış..durumu sölemiş ve ellerinden gelnei yapacaklarını dile getirmeye çalışmış...ama işte annenin kayınvalidenden duyması kötü olmuş olanları..
bu zor günlerde geçecek canım ve inş bizlerde mutlu olacağız...bu dünyadaki sınavımız bu galiba kuzucum
bende azcık uykuluyum yaaa
kuzum Allah kabul etsin , bizede eşimizle birlikte ibadetler yapıp kur'anlarımızı okumayı nasip etsin
hayılrı cumalar kuzum
libertem ve foreverim kızlar geçecek sıkıntılarınız inşallah bu mübarek aylarda, bu güzel cum'a gününde bol bol dua ediyorum hepimiz için, Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün.sıkıntılarımızı sonlandırsın inşallah.
bizlere mutlu bir yuva; evlenen arkadaşlarımızın dostlarımızın da yuvasındaki mutluluğu daim etsin inşallah
Günaydın şekerim...aminnn inş :26::26::26:
ben bugün iyiyim şükür...uykum falan yok...gece abul subuk rüyalar gördüm...film olur yanii gördüğüm rüyalardan...sabah 5'te uyandım ama tık uyku yok bendehatta bayada enerjiğim
Aynen kuzum...gayet güzel başladım inş bozulmaz
yarında nöbetim var...nöbet sonrasıda annemle alışveriş yapıcaz...3 haftadır ara vermiştik...artık tam gaz devam
libertem formumdayım diyorsun yani süper
enerjikliğin hep devam etsin kuzum , bir daha hiç üzülme inşallah
iyi alışverişler kuzum
bende yarın gelinlik bakıcam kızlar dua edin kafama göre bulum inşallah hemencecik
Günaydınnn datlummmmm
Aminnn dualrımız kabul olur inşallahh
Kayınvalidenle aranızısn düzeldiğine çoookkk sevindim
Dün akşam babamda öğrendi
Nişanlımı aldı karşısına konuştu baya bi
Çok üzüldü nişanlım yaa tek kelime söylemedi dinledi sadece
İçim cız etti
Sus işareti yapıyorum babama anlamıyor
Çok üzüldüm gece uzun saatler uyuyamadım
Babam olumlu konuştu ne muhtaç olcaksın ben varım hallederiz bir şekilde dedi
Antre-Hol-Küçük oda-mutfa-yatak odası halılarımı babam alcak
Su ve Elek tesisatcısınıda o halletcek
Parkeyide babam yaptırcak
Ben bunları hallederim dedi
Üstümüzden nerden baksam 4-5 bin masrafı aldı
Dün akşam nişanlımın abisi kandil msjı attı
Bende ona msj attım
Aramadım kimseyi
Amiiinnn canım inşallah
Çok saol dualarınızı eksik etmeyin ballarım
Günaydınnn datlummmmm
Aminnn dualrımız kabul olur inşallahh
Kayınvalidenle aranızısn düzeldiğine çoookkk sevindim
Dün akşam babamda öğrendi
Nişanlımı aldı karşısına konuştu baya bi
Çok üzüldü nişanlım yaa tek kelime söylemedi dinledi sadece
İçim cız etti
Sus işareti yapıyorum babama anlamıyor
Çok üzüldüm gece uzun saatler uyuyamadım
Babam olumlu konuştu ne muhtaç olcaksın ben varım hallederiz bir şekilde dedi
Antre-Hol-Küçük oda-mutfa-yatak odası halılarımı babam alcak
Su ve Elek tesisatcısınıda o halletcek
Parkeyide babam yaptırcak
Ben bunları hallederim dedi
Üstümüzden nerden baksam 4-5 bin masrafı aldı
Dün akşam nişanlımın abisi kandil msjı attı
Bende ona msj attım
Aramadım kimseyi
Amiiinnn canım inşallah
Çok saol dualarınızı eksik etmeyin ballarım
libertem formumdayım diyorsun yani süper
enerjikliğin hep devam etsin kuzum , bir daha hiç üzülme inşallah
iyi alışverişler kuzum
bende yarın gelinlik bakıcam kızlar dua edin kafama göre bulum inşallah hemencecik
sanırım elle den aldı ayakkabıyıı ebn çok beğeniyorum bu modeli trendyolda indirime girdiğinde almayı düşünüyorum
günaydın güzellerrrrrr..... hayırlı cumalarrrr
dün kayınvalidemdeydik...çok güzel geçti çay içtik sohbet ettik sonra aşkmla babası namaza gitti ben kahve yaptm kahve içtikaysss mutluyum ne güzellll
canım görürsen bana da haber ver bu ayakkabı için çok beğendim
günaydın canım, hayırlı cumalar.
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Ayy kuzum hadi hayırlısı...inş istediğini bulursun şekerimmmm
oyy kuzum beenim inşş inşşş gönlüne göre içine sinen gelinlik bulursun
bende yarın gelinlik bakıcammmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiii ilk defa denicemmmm
Son 28
günaydın gelinciklerrrr
canım görürsen bana da haber ver bu ayakkabı için çok beğendim
günaydın canım, hayırlı cumalar.
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
inşallah kızlar
bende çok heyecanlıyım yarın deneyeceğim
canım çok heyecanlısındır şimdi sen
Allah hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin , yuvanda mutlu ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?