- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.401
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmm nasılsınızzzz
benn süperimmmmmmmmmmmm
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmm nasılsınızzzz
benn süperimmmmmmmmmmmm
yani bence bende detay isterim resim isterim anlat çabukOoo kimler gelmiiiş, hoşgeldiin
bizde iyiyiz de haberler sende nasıl geçti anlat bakalım bekliyoruz..
Belli çok güzel geçmiş ama detay isteriz dimi kızlaaarr
Hayırlı olsun balım böcüğüm, Allah tamamına erdirsin...
gunaydin kizlar.
nisanima sadece 9 gun kaldi ve bi hayli heyecanliyim galiba ben, zaman daraldikca "kesin bi seyler eksik kaldi" dusuncesi sariyo her yanimi ve ben buna engel olamiyorum. sebebi, nisan ankarada olacagi icin, butun hazirliklarin ankarada ilerliyo olmasi, benim istanbulda olmam ve benim bi turlu kendimi olaya hakim hissedememem.
pasta mesela, babam oyle bi sey yaptircak kafasina gore, bana da surpriz olcak dusunsenize... telde biraz tarif ettim ne istedigimi ama babam onu teli kapattigimiz an unutmustur, eminim. neyse, annecim el atti gerci duruma, ben bakiniyim biraz da dedi. (annem babam ayri oldugu icin, hazirlik isleri ekstra zorlasiyo)
ya da soz tepsisi.. ben bilmiyodum oyle yuzuklerin kondugu tepsinin suslendigin cahil bi insanim bu konularda.. neyse, dun annemle konustuk bunu, tamam ben hallederim dedi. evet annem zevkli kadindir ama, insan istiyo ki bu hazirliklar sirasinda ben de orda olsaydim.. secebilseydim, kosturabilseydim... ne biliyim ya.. belki de sacma seylere takiliyorum, baskasi anlatsa bos seyler bunlar derim ama insanin basina gelince farkli oluyomus.
hala ayakkabim yok, hala kuafor bulamadim, hala fotograf olayini ne yapcaz bilmiyorum. studyoya gidip foto cektirmek istemiyorum, bende bi profesyonel makina var, onu kardesime vereyim, o ceksin diyorum ama, ayni gun hem tanisma, hem isteme, hem soz, hem nisan olunca; araya da kuafor muafor sıkışınca, foto cekmek icin soyle guzel bi mekana gitmeye vakit kalir mi bilmiyorum.
ozeti: ne yapacagimi hic bilmiyorum...
canım canını bu kadar sıkma çok fazla da düşünme çünkü ne kadar inciğine cinciiğine kadar düşünürsen o kadar daha kötü oluyor herşey bu yüzden herşeyi oluruna bırak eminim herşey çok güzel olucak
önceliikle tepsi veya yastık kullanabilirsin internette bile makul fiyatlara satılıyor istersen adres verebilirim özelden çok uygun fiyata ve çok güzel gerçekten
sonra ayakkabı bende çookk fazla aramıştım hemde istanbulun hem anadolu hem avrupa yakasında iki yaka aarası gezmedeğim yer kalmamıştı ama sonunda istediğimi buldum emin ol ayakkabın seni bir yerlerde bekliyor
giyeceğim elbisede aynı şekilde
fotoğraf olayında bende profesyonel makinesiyle fotoğraflarımı çektim studyoya gitmedim
saçımı ve makyajımı kendim yaptım çünkü yakınlarda böle iyi diye bilceğim bir kuaför yoktu ve biliyorsun ki istemediğim modelle karşıaşmamak içi kendim hazırlandım
zaten heyecandan eksik birşeylr olsa bile gözün birşey görmüyorki...:97::97::97:
miskacım sende çok heycan yapmışsın herşey kontrolünde olsun istiyosun doğal olarak ama bu mümkün değilse çıkabilcek ufak tefek eksikliklere de bahanen var nasılsa dimi :) Benimde isteme söz nişan bir arada olmuştu, 2 gün önceden belirlendi alışveriş yapılmadı kuzenin düğününe aldığım elbiseyi giydim, kuaförle hiç konuşmamıştım 2-3 saat önceden gittim son dakkada yetiştim eveayakabı filan ne varsa onu giydim, fotolarda normal dijitalle çekildi bunlara rağmen gayet güzel geçti sakin ol keyfine bak, düğününde bol bol koşturursun, bıkarsın bile..
günaydın kızlarrr nasılsınız
bugün kardeşimi gönderiyoruz(
ünv okuyo bizim memlekette.
önceki gün aşkım bugün kardeşim offf yalnız kaldım(
allah kavuştrsn cnm.nişanlınla olan yeni gelişmelere çoookkk sevindm ayrıca
fotograf olayina cok onem veriyorum, ani olarak sadece onlar kalacak. o yuzden fotograflarina baktigimda mutlu olacagim seyler olsun istiyorum, o yuzden son anda aklima takildi bu pasta-sac makyaj-ayakkabiu gibi seyler.
umarim ben de sizin gibi kazasiz belasiz atlatirim :)
bi de boyle ufak hosluklar yapmakj istiyorum, neler yapabilirim? mesela sevgilim bana asik oldugu ilk zamanlar, ben cok seviyorum diye jelibon alirdi hep :) o yuzden, bizde anisi var diye jelibonlardan nikah sekeri gibi, nisan sekerleri yaptik, cok guzel oldu :)
baska neler yapabilirim o gun? evde isteme ve yuzuk takilma olcak, minik ikramliklar falan. aksam yemekli eglenceye gidicez.
günaydın kızlarrr nasılsınız
bugün kardeşimi gönderiyoruz(
ünv okuyo bizim memlekette.
önceki gün aşkım bugün kardeşim offf yalnız kaldım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?