- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.001
Ayın 1inde bırakıcaz diye anlaşmışlardı maas günü diye,adam cenazedeyken vermişler,hata onlarda olmasa 3000 i 2500 e ındırmezlerdi pazarlık yaparken 50 tl daha inmemişdi adam[/QUOTE]kapora bırakmadınz mı ? eğer bıraktıysanız öyle bi hakkı yok
ben de evlncm ama tarh daha belli değil
aslında nişanlımda da hata 50 tl dahi bıraksa adam faturayı hazırlardı vermezlerdi baskasına,neyse arkadasımın düğünü o gün malesef onun düğününe de gidemiycem artık,balayı odamız da gittinişanlıma kızdım ama olan olmuş çoktan
Yaa kızlar dün çok kötü bişey oldu düğün salonunu bizden sonra baskasına vermişler adam cenazedeyken patronu vermiş,10 hazirana 500 tl indirimli verelim hata bizde dmişler,çok üzüldüm ağladım dün balayı odamız dolu otarihte mecburen baska odada kalıcaz ıstediğim odada 1 gece kalabilicem sonra baska odaya gecicez
kızlar bugün electrolux buzdolabı baktım 900 tl kombi modeli.çok hoşuma gitti görüntüsü boyutu özellikleri ama electroluxu hiç bilmiyorum etrafımda kimse kullanmadı heryerde iyi diye duydum sizden bilen var mı ya kafam çok karışık resmini de ekliyim buraya
Eki Görüntüle 381835
sağol canım hayırlısı dediğin gibi üzülmemeye çalışıyorum,canım olsun o zaman üzülme, her şerde vardır bir hayır
kızlar bugün electrolux buzdolabı baktım 900 tl kombi modeli.çok hoşuma gitti görüntüsü boyutu özellikleri ama electroluxu hiç bilmiyorum etrafımda kimse kullanmadı heryerde iyi diye duydum sizden bilen var mı ya kafam çok karışık resmini de ekliyim buraya
Eki Görüntüle 381835
kızlar dans müziğimi saçmaya başladım başladım. Chnhn önerdiğin şarkılardan bakıyorum
hayırlısı olsun canım yaa
kötü olmuşş sıkma canını zor bir durum
Kızlar kına gecesi için nasıl sizceEki Görüntüle 381849
Yaa kızlar dün çok kötü bişey oldu düğün salonunu bizden sonra baskasına vermişler adam cenazedeyken patronu vermiş,10 hazirana 500 tl indirimli verelim hata bizde dmişler,çok üzüldüm ağladım dün balayı odamız dolu otarihte mecburen baska odada kalıcaz ıstediğim odada 1 gece kalabilicem sonra baska odaya gecicez
artık kötüde olsa mecburum tatlım,balayı olmasa üzülmezdim bu kadar balayı odamız değişecek 1 gün kalabilcez ona üzüldüm zaten
bence hoş zarıf bi elbise kırmızı kına gecesinin özel rengi ama kabarık modellerden yanayım ben bu tur gıyenler olabılır gelın daha gösterişli olmalı tabı bu benim görüşüm canım
umarım sevdiğin bişiler bulursunbizimle de paylaş seçimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?