2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kapora bırakmadınz mı ? eğer bıraktıysanız öyle bi hakkı yok
Ayın 1inde bırakıcaz diye anlaşmışlardı maas günü diye,adam cenazedeyken vermişler,hata onlarda olmasa 3000 i 2500 e ındırmezlerdi pazarlık yaparken 50 tl daha inmemişdi adam[/QUOTE]

GİT SÖYLE hakkını ara sende canım neden kabul ediyorsun ki 2 kişi çalışıyor ise haberleri olacak birbirinden

aslında nişanlımda da hata 50 tl dahi bıraksa adam faturayı hazırlardı vermezlerdi baskasına,neyse arkadasımın düğünü o gün malesef onun düğününe de gidemiycem artık,balayı odamız da gittinişanlıma kızdım ama olan olmuş çoktan

Yalan söylemişler gibi geldi :26:
Bunların kayıt edildiği bi defter, dosya herhangi bişey vardır illaki.
Daha yüksek fiyat verene vermiş olmasınlar sizin kapora vermeyişinizden faydalanıp. :26:

canım olsun o zaman üzülme, her şerde vardır bir hayır

hayırlısı olsun canım yaa

kötü olmuşş sıkma canını zor bir durum

kızlar bugün electrolux buzdolabı baktım 900 tl kombi modeli.çok hoşuma gitti görüntüsü boyutu özellikleri ama electroluxu hiç bilmiyorum etrafımda kimse kullanmadı heryerde iyi diye duydum sizden bilen var mı ya kafam çok karışık resmini de ekliyim buraya

canım iyi araştır derim..
Electrolux için genellikle iyi değildir diye duymuştum..Nişanlım elektronikçidir o bu markadan için bu markayı alacaksan çalıştırma raf diye kullan derdi.

Ama yinede fikir sizin..

bende duydum bu markayı ama kullanan görmedim hiç etrafımda... iyi araştır canım. benim sana tavsiyem arçelik yada beko al
yalnız buzluk kısmı altta olan buzdolaplarına bayılıyorum

Tatlım ya çok kötü olmuş...Bende siz kapora vermeyince sizden daha yüksek fiyat veren birine vermişler tatlım..Bizede öyle dediler çünkü kapora almazsak sizden sonra gelen ilk yüksek fiyata veririz dediler...Bence bunu araştırın derin canım..

Liberte canim, ben cihazin markasini bilmiyorum, sadece IPL isikla calisiyodu, onu biliyorum. Simdi de bi cilt doktorunun ozel klinigine gidiyorum. Fiyat olarak farkli tabi ama, her kurusuna deger bence. Tabi IPLde de sonuc alanlar olmustur belki, benimki fiyaskoydu!

Kina Elbisemin uzerine uzun kirmizi duvagimi kayinvalidem yapicak :) cok becerikli ve zevklidir. Ayin 21'inde istanbula geliyolar, kendi annem de geliyo, nisanlim da geliyo :)) hep birlikte eminonu falan gezicez :)

artık kötüde olsa mecburum tatlım,balayı olmasa üzülmezdim bu kadar balayı odamız değişecek 1 gün kalabilcez ona üzüldüm zaten

her şerde vardır hayır diye düşün tatlım

evet haklısın balayı özeldir bir kez olacak birşey içimize nasıl siniyorsa öle olmalı ama elde olmayan sebeplerden bazen işler ters gidebiliyor.Bunun için sıkma canını Allah huzurlu mutlu bir şekilde balayınızı yapmayı nasip etsin..

Darısıda bizlere........

Aminn

bence hoş zarıf bi elbise kırmızı kına gecesinin özel rengi ama kabarık modellerden yanayım ben bu tur gıyenler olabılır gelın daha gösterişli olmalı tabı bu benim görüşüm canım

Ya canım gelinlik dünya para bide kabarık için verirsek baya masraflı olucak zaten gelinlik ve düğün salonu mobilya parası kadar ediyo ne bilim ay bugun felaketim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…