- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.021
Liberte canim, ben cihazin markasini bilmiyorum, sadece IPL isikla calisiyodu, onu biliyorum. Simdi de bi cilt doktorunun ozel klinigine gidiyorum. Fiyat olarak farkli tabi ama, her kurusuna deger bence. Tabi IPLde de sonuc alanlar olmustur belki, benimki fiyaskoydu!
Kina Elbisemin uzerine uzun kirmizi duvagimi kayinvalidem yapicak :) cok becerikli ve zevklidir. Ayin 21'inde istanbula geliyolar, kendi annem de geliyo, nisanlim da geliyo :)) hep birlikte eminonu falan gezicez :)
Kızlar kına gecesi için nasıl sizceEki Görüntüle 381849
işte bu!!!! düğününe 25 gün kaldığı halde kına elbisesini almamış birine baya faydanız dokundu
istersen mağaza linkini atıyım mı canım
Ya canım gelinlik dünya para bide kabarık için verirsek baya masraflı olucak zaten gelinlik ve düğün salonu mobilya parası kadar ediyo ne bilim ay bugun felaketim
Günaydın kızlar,ben geldim..
Resmen elim ayağım titriyor hala,bugün kötü bir gün geçirdim..
Yeni nesil artık ne kadar saygısız,terbiyesiz olmuş yaBen ki her türlü okulda çalışabilirim,her tip öğrenciye katlanabilirdim diyordum-ki kısa meslek hayatımda çeşit çeşit okulda çalıştım,her tipten öğrenciyle baş ettim-ama bu kez,bu gün..
Günlerdir nişanlımla küstük..sinirlerim yıpranmıştı zaten..bir okulda görevlendirme olarak haftanın 2 günü çalışıyorum,çalıştığım ilçenin en belalı,en kötü okulu..aylardır sabrediyorum..sinirlerim yıprandı ondan mı,yoksa kişilik itibariyle saygısızlığa hiç gelemiyorum ondan mı bilmiyorum,geçen seneden sınıf tekrarı olan,kocaman adam sanacağın tipte ve boyutlarda öğrencilerden biri sınıfı resmen provoke etti,neymiş şarkı da söylese ben ders anlatırken,gürültü de yapsa her türlü şeyi de yapsalar ben onlara kızamazmışım,sınıfı bi karıştırdı ki sormayın..sinirden üzerine saldıracaktım nerdeyse..sonra çıkışta beni idareye şikayet etti,Allah'tan beni tanıyolar,biliyolar..üzerine ben de dilekçe yazdım şikayet ettim..ama sağolsunlar artık meb öyle bi hale geldi ki,öğrenci canımıza da okusa başımızın üstünde yeri ayarlanmış durumda,öğretmenlik bitirilmiş..ben de dedim madem bunlara birşey yapılmıyor,ben artık burda çalışmicam..yarın kendi müdürümle ve ilçe milli eğitim müdürlüğüyle görüşmeyi düşünüyorum,o okula bir daha gitmek istemiyorum..bu kurallar yüzünden meb insanda ne heves bırakıyor ne idealistlik!!!Aile ne kadar önemli,terbiye,ahlak ne kadar önemli,eğitim ne kadar önemli insan daha iyi anlıyor böyle zamanlarda..
geçmişe bakamadım henüz,biraz kendime geleyim,bakıp yazıcam..
işte bu!!!! düğününe 25 gün kaldığı halde kına elbisesini almamış birine baya faydanız dokundu
Yeni nesil artık ne kadar saygısız,terbiyesiz olmuş yaBen ki her türlü okulda çalışabilirim,her tip öğrenciye katlanabilirdim diyordum-ki kısa meslek hayatımda çeşit çeşit okulda çalıştım,her tipten öğrenciyle baş ettim-ama bu kez,bu gün..
Günlerdir nişanlımla küstük..sinirlerim yıpranmıştı zaten..bir okulda görevlendirme olarak haftanın 2 günü çalışıyorum,çalıştığım ilçenin en belalı,en kötü okulu..aylardır sabrediyorum..sinirlerim yıprandı ondan mı,yoksa kişilik itibariyle saygısızlığa hiç gelemiyorum ondan mı bilmiyorum,geçen seneden sınıf tekrarı olan,kocaman adam sanacağın tipte ve boyutlarda öğrencilerden biri sınıfı resmen provoke etti,neymiş şarkı da söylese ben ders anlatırken,gürültü de yapsa her türlü şeyi de yapsalar ben onlara kızamazmışım,sınıfı bi karıştırdı ki sormayın..sinirden üzerine saldıracaktım nerdeyse..sonra çıkışta beni idareye şikayet etti,Allah'tan beni tanıyolar,biliyolar..üzerine ben de dilekçe yazdım şikayet ettim..ama sağolsunlar artık meb öyle bi hale geldi ki,öğrenci canımıza da okusa başımızın üstünde yeri ayarlanmış durumda,öğretmenlik bitirilmiş..ben de dedim madem bunlara birşey yapılmıyor,ben artık burda çalışmicam..yarın kendi müdürümle ve ilçe milli eğitim müdürlüğüyle görüşmeyi düşünüyorum,o okula bir daha gitmek istemiyorum..bu kurallar yüzünden meb insanda ne heves bırakıyor ne idealistlik!!!Aile ne kadar önemli,terbiye,ahlak ne kadar önemli,eğitim ne kadar önemli insan daha iyi anlıyor böyle zamanlarda..
haklısın tatlım da bu elbise de vardır en az 200 tl,ben 250 ye kiraladım elbisemi 350 dediler nişanlım pazarlık yaptı,bildiğin nişanlık benimki hevesim var içime sindi yani,sen de hangisini beğeniyorsan onu al canım tabi bütçeye göre
ben esenlerdeyim canım,valla hiç gezmediğim ye kalmadı,fiyatı uygun bulamadım begenmediğim kıytıtık bi gelinlikçinin vitrininde görüp irdik denedim cok begendim yani küçük semtlere bak arastır bıraz,bu arda ayakkabılara yorum yapmamış kimse
beğendin ama hangisini canım ikisi farklı yerlerde satılıyo biri 90 diğeri 60 fark varmı sence 60 olanı alsammı?
beğendin ama hangisini canım ikisi farklı yerlerde satılıyo biri 90 diğeri 60 fark varmı sence 60 olanı alsammı?
Kızlar kına gecesi için nasıl sizceEki Görüntüle 381849
tamam tatlım bikaç tane beğendim
bunların ikisinde aynı canım, hiçbir fark yokkızlar ya bişey sorcam sizlere,
ben gelinliğimin altına ğembe tonlarında bı ayakkabı giymek istiyorum,bi tane buldum 90 tl ye ,bugun trendyolda neredeyse aynısını 59,90 a gördüm sizde bi baksanız acaba hangisini alsam 59,90 olan diğerinden farklı değil sanki,Eki Görüntüle 381876 bu 90 tl olan,Eki Görüntüle 381877 Eki Görüntüle 381878 buda 59,90 kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?