2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Bende az önce bir merkezle görüştüm canım...Alexandra kullanıyorlarmış...Tüyler zayıfladıktan sonrada nd-yag kullanıyorlarmış canım.. Bikini bölgesi seansı 150'miş ama 2 seans yaptırana 2 seans hediye olarak veriliyormuş kampanya varmış..İş çıkışı oraya gidicem daha iyi bilgi almak için.

Günaydın kızlar,ben geldim..
Resmen elim ayağım titriyor hala,bugün kötü bir gün geçirdim..
Yeni nesil artık ne kadar saygısız,terbiyesiz olmuş ya Ben ki her türlü okulda çalışabilirim,her tip öğrenciye katlanabilirdim diyordum-ki kısa meslek hayatımda çeşit çeşit okulda çalıştım,her tipten öğrenciyle baş ettim-ama bu kez,bu gün..
Günlerdir nişanlımla küstük..sinirlerim yıpranmıştı zaten..bir okulda görevlendirme olarak haftanın 2 günü çalışıyorum,çalıştığım ilçenin en belalı,en kötü okulu..aylardır sabrediyorum..sinirlerim yıprandı ondan mı,yoksa kişilik itibariyle saygısızlığa hiç gelemiyorum ondan mı bilmiyorum,geçen seneden sınıf tekrarı olan,kocaman adam sanacağın tipte ve boyutlarda öğrencilerden biri sınıfı resmen provoke etti,neymiş şarkı da söylese ben ders anlatırken,gürültü de yapsa her türlü şeyi de yapsalar ben onlara kızamazmışım,sınıfı bi karıştırdı ki sormayın..sinirden üzerine saldıracaktım nerdeyse..sonra çıkışta beni idareye şikayet etti,Allah'tan beni tanıyolar,biliyolar..üzerine ben de dilekçe yazdım şikayet ettim..ama sağolsunlar artık meb öyle bi hale geldi ki,öğrenci canımıza da okusa başımızın üstünde yeri ayarlanmış durumda,öğretmenlik bitirilmiş..ben de dedim madem bunlara birşey yapılmıyor,ben artık burda çalışmicam..yarın kendi müdürümle ve ilçe milli eğitim müdürlüğüyle görüşmeyi düşünüyorum,o okula bir daha gitmek istemiyorum..bu kurallar yüzünden meb insanda ne heves bırakıyor ne idealistlik!!! Aile ne kadar önemli,terbiye,ahlak ne kadar önemli,eğitim ne kadar önemli insan daha iyi anlıyor böyle zamanlarda..

geçmişe bakamadım henüz,biraz kendime geleyim,bakıp yazıcam..

Ya canım gelinlik dünya para bide kabarık için verirsek baya masraflı olucak zaten gelinlik ve düğün salonu mobilya parası kadar ediyo ne bilim ay bugun felaketim

haklısın tatlım da bu elbise de vardır en az 200 tl,ben 250 ye kiraladım elbisemi 350 dediler nişanlım pazarlık yaptı,bildiğin nişanlık benimki hevesim var içime sindi yani,sen de hangisini beğeniyorsan onu al canım tabi bütçeye göre

kızlar ya bişey sorcam sizlere,

ben gelinliğimin altına ğembe tonlarında bı ayakkabı giymek istiyorum,bi tane buldum 90 tl ye ,bugun trendyolda neredeyse aynısını 59,90 a gördüm sizde bi baksanız acaba hangisini alsam 59,90 olan diğerinden farklı değil sanki, bu 90 tl olan, buda 59,90 kızlar

Tatlım sıkma canını..Şimdiki çocuklar böyle ne yazıkki..Biraz dinlen ve uyu tatlım kendine gel..Şu anda çok sinirlisin biraz dşün karar ver canım.

Son düzenleme:

bende öğretmenim seni çok iyi anlıorum üzülme sıkma canını

işte nerden bulcam senin gibi ki ben

ben esenlerdeyim canım,valla hiç gezmediğim ye kalmadı,fiyatı uygun bulamadım begenmediğim kıytıtık bi gelinlikçinin vitrininde görüp irdik denedim cok begendim yani küçük semtlere bak arastır bıraz,bu arda ayakkabılara yorum yapmamış kimse

canım ben ayakkabılarını çok beğendim hatta bende düşünmedim değil

Kızlar kına gecesi için nasıl sizceEki Görüntüle 381849

bu elbise harika bence

tamam tatlım bikaç tane beğendim

hangileri bakalım

hoşgeldin canım eylül., takma kafana sakin o boşver, zamane çocukları hep böyleler işte, ukala,şımarık , Allah akıl fikir versin. Ailelerine ve siz öğretmenlerine sabır versin

bunların ikisinde aynı canım, hiçbir fark yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…