2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aaaa çok güzelmiş, tam olarak bizim aradığımız bu bence kızlar ,benim gibi kirli sepeti almayanlar
nereden aldın canım?

çok beğendim ama benim benim dolabima sığmazzz

tamam canım yazarız arada bende kaçırıyorum tekrardan geçmişi okuyup yazıyorum

konular çok hızlı ilerliyorr yetişemedimmm size

hoş bulduk kızlarrrr

hehe evett fatihe gittim ayarladım gelinlik kuzum prenses model kapalı dikecekler ilk provam 5 mayıs ülkü pasajında 1.400 liraya anlaştıkk

Ben burdayım cnmcımm nbrrrr

iyiyim çok şükür böcüğüm eski günlerimizi çok özledimm

artık düğün vakti geldi çattı kuzumm

bende evimi tuttum 450 lira kira vereceğim yarı bodrum anne evine çok yakınn

hemde ilk kiramı düğünden sonra vereceğimmm

5 mayısta ev boşalıyorr

Kızlar çeyizime bugün kirli sepetimi de aldım
Nasıl sizce??Eki Görüntüle 399630

gayet güzel güle güle kullannn

ay çok sıkıldım bu aralr iş yerindede iyi değilim iş yeri beni çok huzursuz ediyooo:2::2::2:artık çalışmakta istemyorummm

Benim içinde aynı müdürümün yüzünü görmek istemiyorum ama öfkeyle kaRAR VERMEKTE İSTEMİYORUM heyet raporu almayı düşünüyorum 1 ay çok kötüyüm bunaldım müdür bana ters gidiyo ben müdüre ama birimde benim alternatifim yok elleride bana mahkum ya kafayı yiycem yeminle umarım heyet raporu alabilirim yoksa bunlar düğün öncesi izin hakkımı bile bana kullandırmazlar

selam kızlar,

hiç keyfim yok okuyorum yazmak gelmiyo içimden ev bulamadık yıne,dün gittiğimiz yerden biri yeni daireydi oda küçük esa sıgmaz salonuna öyle kaldık

selam kızlar,

hiç keyfim yok okuyorum yazmak gelmiyo içimden ev bulamadık yıne,dün gittiğimiz yerden biri yeni daireydi oda küçük esa sıgmaz salonuna öyle kaldık

:) nedir bu ev belası yaaa bizde bi ev bğendik ilk çıkışımızda hemen tutacaktık annemler bekle biz gelince daha sıkı ilgileniris daha uygunda bulabiliris dedi ordan abim bizim binada bi yer var kiracı çıkacak sorayım dedi üfffffffff :) hoş ben illa tutacam desem annemler karışmaz ama bende arada kaldım hiç sevmiyorum öyle dolanmayı 3. baktığım evi direk tutacaktım normalde çok sıkıcı işler ya

Ayyyy bugün lazerde rutuş varmışşşş..Unutmuştum bennn..çarşı yolu gözüktü bana şimdi kesin bişeyler alırım yine

Ayyyy bugün lazerde rutuş varmışşşş..Unutmuştum bennn..çarşı yolu gözüktü bana şimdi kesin bişeyler alırım yine

ya ankaradan kimse yokmu yaaaa böle hevesli olanlardan onunla takılayımda hevesim gelsin yaaaa walla ciddi ciddi soruyorum şaka algılamayın

kızlar bindallım

buda gelinliğimin bi kısmı

buda kalan diğer kısmı

alıntı yapmadan cevap yazarsanız sevinirim çünkü kaldırabilirim resimleri teşekkürler canlarım
siz bu msj okurken bende ayakkabılarımın resmini cekiyor olucam

bunlarda ayakkabılarım ama değiştirmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
sehker çok güzel olmuşsun ebn begndim cnmmm kalpler arası ankarada olmak güzel bi aykından biri çıktı nerdesin şuan

sağol canım bilgiler için .bende bu davetiyelerden düşünüyorum .çok hoşlar. ben şöyle yapacağım davetiyemi saklayabileceğini bildiğim kişilere ayrı yaptıracağım , çoğunu biliyorum diğerlerine daha farklı bir şey yaptıracağım, nasolsa atacaklar. hemde boşuna fazla para vermemiş oluruz. fotosunu eklersen memnun olurum. bir de yerini :9

1,5 senede tüm borçları bitmişse valla çok iyi ben 3-4 sene ödeyenler tanıyorum, Allah hepimize yardım etsin

benimde uzakta çok zor çok az kaldı neyseki

hayırlı olsun canım.

çok beğendim ama benim benim dolabima sığmazzz
ayy beğenmene çok sevindim şekerparem :))
Boyner de gelip geçerken hep görüyordum 75 tl idi orada
Bugün evmanya da geziniyorken gördüm 49 TL ye kaçırmayayım dedim aklımda kalacağına çeyizimde kalsın

kızlar evmanyaya baktım hemen o kumaş sepetlerden de var bundan yani 18 tl :)bilginize.

Kızlar ben şu modelleri bulabılırsem aynılarını istiyorum ya :)

Eki Görüntüle 399683

gelinlik ve damatlık güzeller canım umarım istediklerini bir an önce bulabilirsin. Allah gönlüne göre, hepimizin gönlüne göre versin

selam kızlar,

saliha bozma canım moralini. bulacaksınız inşallah sende kalplerasi de sıkmayın kendinizi. Allah yardım edecektir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…