- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.741
aaaa çok güzelmiş, tam olarak bizim aradığımız bu bence kızlar ,benim gibi kirli sepeti almayanlar
nereden aldın canım?
bu arada biraz çıkmam lazım,yiyecek birşeyler hazırlayayım,siz yazın ben cvp yazarım.geçmişi de okuyup yazıcam yorumları,şaşırmayın bu kız 15 gün öncenin konularına niye yazıyo diye,yarına da sarksa cevap istiyorum herkesten,öperim çok
senin falın fallanmış şekercim inanma öle şeylere
Canım bence sen bu uykudan uyan
Ayyy gelinsin sen yaa biraz heyecanlı olman lazım
Ev dizceksin bir araştır nerde ne var
Hiç korkmuyormusun yetişemeyeceğim diye
nerdesin sen yahu en son gelinlik bakıyordun orda kaldın sanırım
Ooooo hatırlıyorum tabiki de
Ben burdayım cnmcımm nbrrrr
Kızlar çeyizime bugün kirli sepetimi de aldım
Nasıl sizce??Eki Görüntüle 399630
ay çok sıkıldım bu aralr iş yerindede iyi değilim iş yeri beni çok huzursuz ediyooo:2::2::2:artık çalışmakta istemyorummm
selam kızlar,
hiç keyfim yok okuyorum yazmak gelmiyo içimden ev bulamadık yıne,dün gittiğimiz yerden biri yeni daireydi oda küçük esa sıgmaz salonuna öyle kaldık
Ayyyy bugün lazerde rutuş varmışşşş..Unutmuştum bennn..çarşı yolu gözüktü bana şimdi kesin bişeyler alırım yine
ya ankaradan kimse yokmu yaaaa böle hevesli olanlardan onunla takılayımda hevesim gelsin yaaaa walla ciddi ciddi soruyorum şaka algılamayın
bennnnn
İyiii ben sana takılim yaaa walla heveslenirim belki şöle çarşıda ruh gibi gezmem belkiminan kendimden gıcık kapıyorum
canım o kadar çok şey aldık ki net hatırlamıyorum herşeyi ama sanırım 200 davetiye 160 tl hallettik,ben öğretmen olduğum için adam baskı ücreti almadı,davetiye ücretleri boş davetiye için oluyormuş,üzerine yazı yazılınca ekstra 30-40 tl alıyorlar,eğlenceli geldi sözleri filan,biz de aldık,sonradan dedim aslında ben hemen karar verince içimde acabalar oluyor,daha da gezmek isterdim de napim,ztn birkaç ayda anca birkaç günlüğüne görüşüyoruz,onda da biraz çabuk hareket etmezsek hiçbi işi yapamayız,açıkçası atılmayacak bişey istiyordum,ama çok pahalılar ya,sırf atılmasın diye dünya para da veremem sonuçta herşeyi ikimiz ödüyoruz,eğlenceli oldu,darısı başına,şekerimizi magnetli aldık,atma niyeti olmayan onu atmasın napim ya insanlara kalıcı bişi bırakıcam diye belimi bükemem o kadarnişanlıma da söylüyorum ben çok cimri oldum evlilik kararımızdan beri diyorum ama napim,1,5 senelik evli ark.ım var,muhteşem bi düğün yaptı ama kız borçlarımız yeni bitti diye,ki düğününde gözümle gördüm üstleri başları kesesi altınlarla doldu taştı ama demek yetmemiş borç ödemeye..ben aileden alışkının,öyle yetiştirildim,babam hep der borç harçla güzel yaşayacağımıza kuru ekmeğimiz olsun,rahatımız yerinde olsun,alacaklımız olmasın diye..öyle işte canım..bu arada eminönünden aldık,fotosunu bulursam eklerim,düşünürsen ismini de yazarım nişanlımdan öğrenip..
Bu arada nişanlısı başka uzak şehirde olan arkadaşlar nişanlınızla ne sıklıkta görüşüyosunuz yaaa:26:
Biz 2buçuk ay oldu hala gelemedi nişanlım buraya:44:
Garibimin parası da yok uçak biletlerinin de maşallahı var ama gelmesi de lazım yani dimi:26:
iyi olmaya çalışıyorum canım..bugün eve boyacı gelecekti gelmemiş hala(
haftasonu yatağı ve köşe koltuğumuzu aldık...tüller kaldı bir kaç tül baktım ama nasıl model seçeceğime karar veremedim ya(
çok beğendim ama benim benim dolabima sığmazzz
ayy beğenmene çok sevindim şekerparem :))
Boyner de gelip geçerken hep görüyordum 75 tl idi orada
Bugün evmanya da geziniyorken gördüm 49 TL ye kaçırmayayım dedim aklımda kalacağına çeyizimde kalsın
selam kızlar,
hiç keyfim yok okuyorum yazmak gelmiyo içimden ev bulamadık yıne,dün gittiğimiz yerden biri yeni daireydi oda küçük esa sıgmaz salonuna öyle kaldık
:) nedir bu ev belası yaaa bizde bi ev bğendik ilk çıkışımızda hemen tutacaktık annemler bekle biz gelince daha sıkı ilgileniris daha uygunda bulabiliris dedi ordan abim bizim binada bi yer var kiracı çıkacak sorayım dedi üfffffffff :) hoş ben illa tutacam desem annemler karışmaz ama bende arada kaldım hiç sevmiyorum öyle dolanmayı 3. baktığım evi direk tutacaktım normalde çok sıkıcı işler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?