- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.021
niye almıyosun kayın validene
pakizee Bernardo trendyolda indirimde ekmek kutusu ve cuplar için bakabilirsin..
Kızlar dün burda günlük yemek takımı konuşulmuştu. akşam metro gross bültenine baktım 6 kişilik yemek takımları 49-55 lira arasında.
düğün bohçalarını halleden var mı?
Valla düğüne 4 ay kalmış..bir kuruş yardım ettiği yok bize..ben 3 yıldız sözlüyüm daha bana hediye bile almış değildir...her yıl alıyordum ama artık almıcam...çok dargınım yani...bizi böyle zor durumlara düşürdüğünü bile bile hediye falan almak gelmiyor içimden.
annem alsam kızacak düğün üstü niye masraf yapıyorsun diye ama kayınvalideme de hiç anneler günü hediyeside almadım ikisinede almak istiyorum bu sene ama şartlar ne olur bilmem
Ben günlük kullanım çin güral poresleenin yada kütahyanın 6 kişilik takımlarından düşünüyorum ama bu da aynı fiyat zaten hemen hemen...Acaba kaliteli midir ki??
Sonuçta evde kullanılacak ama iki vurmayla çarpmayla da kırılmasa bari
Kızlar ben bohça işine bakmaıdm hiç
Ne konacak içine yaaaaa:44:
Valla düğüne 4 ay kalmış..bir kuruş yardım ettiği yok bize..ben 3 yıldız sözlüyüm daha bana hediye bile almış değildir...her yıl alıyordum ama artık almıcam...çok dargınım yani...bizi böyle zor durumlara düşürdüğünü bile bile hediye falan almak gelmiyor içimden.
dantelli pike takımları , havlu, seccade, çamaşır takımları ....
Ben günlük kullanım çin güral poresleenin yada kütahyanın 6 kişilik takımlarından düşünüyorum ama bu da aynı fiyat zaten hemen hemen...Acaba kaliteli midir ki??
Sonuçta evde kullanılacak ama iki vurmayla çarpmayla da kırılmasa bari
Kızlar ben bohça işine bakmaıdm hiç
Ne konacak içine yaaaaa:44:
Bence al o utansın ufakda olsa
Verirkende bütcemiz buna yetti k.bakmayın malum düğün yapıyoruz filan dersin
Geçen gün kayınvalide aradı benide düğüne çağırıyor bende dedim düğün yapıyoruz borcumuz çok gelemem dedim
Hiç birşey demedi
aman kızım biz varız filan diye
Gitceğime değilde laf olsun diye söyledim denemek için
Ben anneme aldım
Kayınvalideyede çiçek gönderelim dedim ama çiçek fiyatlarıda maşallah
En ucuz 50 Tl
Nişanlım önümüzdeki hafta gitcek konyaya bi anne bluzu diyorlar ya öyle birşey alırım
Olsun canım ufakda olsa birşey almak lazım
Bilmiyorum tatlım...ama almak gelmiyor içimdenBende isterdim zevkle almayı..alsam bile aynı senin dediğin gibi yaparım..
Al sen yinede yeni gelinsin
Giydiği tarz bi bluz al derim ben
Damat Bohçası
Saten veya pamuklu Rob ve pijama takımı
Çorap
Terlik
Parfüm-Deodorant
Özel kutuda Tıraş seti
Tıraş makinesi
Askılı Tıraş seti
İç çamaşır seti (atlet, Boxer, Fanila)
Bohça ve Havlu
Gömlek
Damatlık Papyon & Kuşak
Kravat
Manşet takımı
Kemer - Cüzdan - Anahtarlık Seti (3lü)
Mendil
Ayakkabı
Bluz değilde belki senin annene aldığın tarzda kahvaltılık alabilirim..daha ucuzundan tabiki amakahvaltığı yoktu.
Off tuğçe aklıma giriyorsun yaaa...almak istemiyorum...off off
Ben de valla hiç kıyamıyorum aynen sen gibi bu olmasın bu da olmasın sen züzülme yeter ki diye aşkım da yazık mutlu oluyo onu düşünüyorum diye
Ben bulamadım demetin bindallısını ya??
Hayırlı olsun canım da cami sorun olmaz bence ya o kadar da değilYani bu benim görüşüm
Ben bişey almıycam kayinvalideye
Bence al o utansın ufakda olsa
Verirkende bütcemiz buna yetti k.bakmayın malum düğün yapıyoruz filan dersin
Geçen gün kayınvalide aradı benide düğüne çağırıyor bende dedim düğün yapıyoruz borcumuz çok gelemem dedim
Hiç birşey demedi
aman kızım biz varız filan diye
Gitceğime değilde laf olsun diye söyledim denemek için
Ben anneme aldım
Kayınvalideyede çiçek gönderelim dedim ama çiçek fiyatlarıda maşallah
En ucuz 50 Tl
Nişanlım önümüzdeki hafta gitcek konyaya bi anne bluzu diyorlar ya öyle birşey alırım
Olsun canım ufakda olsa birşey almak lazım
Alma o zaman sonra havaya girer.....Annene al gitsin......
Ayyy birde bunlar var değilmii..bunlar için babam kredi kartını vericek..nişanlımla çıkıp düğüne yakın bir gün alıp gelicez inş...burası tutar yaklaşık bir 2000 belki daha fazla
Canım Kayınvaliden nasıl biri bilmiyorum ama şuan gayet uygun indirimler var kıyafet tarzımy_everything
Canım yaa bende çok gönüllü almıyorum
Ama benim teyzemin gelini var kız kaç yıllık gelini hiç bir mendille adımı anmadı diyor
Geçen gün bana al kızım olsun filan dedi
Düşündüm de en azından bana yaptıkları karşılığında benim ona böyle cevap dönmem daha iyi olcak
Düğün arifesi iyice ters düşmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?