- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.441
Esmaam üzüLmee yaa biraz düşüncesiz hareket ediyoLar sanırım...
Benim nişanLım sürekLi arar bizimkiLeri ama her hafta ben onLara gideyim istiyo..SizinkiLeri seviyorum ama çekinerek oturuorum haLa rahat deiLim bi pazarım var onu da snnLe geçirmek istiorum dıo bi yandan hakLı ama bi yandan da bızımkıLer bekLıo yanii geLsin die..En son bayramda geLdi..Babası yok ztn annesi de bayramdan hemen snrakı gün geLdi annemLerLe oturmusLar ben işteydim...Annemler sorar nie aramıoLar kayınvaLidem ayrı sorar sızınkıLer nıe aramıo fLn..ben ıkı tarafı da ite kaka arattırırım...Bu sorunLar geneLde oLuo yaniii ortada bi neden oLmasa da aramaLar gitmeLer geLmeLer bekLediğimiz gibi sık oLmuo..Düğünden snra rahatLiicazz inşş...
Bizimkiler öle çok arayıp sorma beklemezler ama ayda bir seferde olsa ele güne karşı görüşelim akraba oluyoruz diyolar.benim nişanlımda sürekli bizdedir ben ne zaman çağırsam gelir ama hiç rahat edemiyor çekiniyor..sıkılıyorum esma ya diyor sürekli şikayetleniyor ama sürekli annemle babamla iletişimde..o da dediğin gibi yol problemi olmasa her pazar beni onlara götürür. bende onlarda sıkılıyorum ama bi şey diyemiyorum. bende ita kaka olmasın kendi kendilerine arkadaş olsunlar istiyorum ama boşunaaa