• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Çok kötü şeyler oldu tatlım...babamlar öğrendi ne yazıkki..aha sadece bu değil birçok olay oldu şu son günlerde...bizde bu arada nişanlıma resmen koptuk gibi oldu...telde görüşüyoruz ama sesinden anlıyorum isteksiz...bende de değişmeler var...bilemiyorum...zamana bıraktım...kayınvalide ile oturdk konuştuk guya ama hiçbirşeyin değişeceğine inanmıyorum :19::19::19:
ailem üstüme titiryor...çok üzüldüler onlarda...kimseyi üzmek değil amacım ama resmen yüzümdeki mimikler yok oldu...bir hüzün yerleşti gitmiyor :25::25::25:

canını bukadar sıkma canım oluyor biliyoruz bu zamanlarda böyle şeyler..
kıyamam ailenede nasıl üzülmüşler yüzümüzden gülücükler eksilmesin hep gülelim mutlu olalın inşAllah..

günaydın kızlarrr
nasılsınız? dün doktor ve ilaç işimide hallettim tamamdır içim rahatladı şimdi:52:

canını bukadar sıkma canım oluyor biliyoruz bu zamanlarda böyle şeyler..
kıyamam ailenede nasıl üzülmüşler yüzümüzden gülücükler eksilmesin hep gülelim mutlu olalın inşAllah..

İnşallah canım...
kalplerarası tatlım öncelikle eviniz hayırlı olsun çok sevindim...şükürki çok büyük sorunlarınız yok..nişanlında anlamıştır hatasını...bence düzelir..sende çok uzatma derim bence canım...erkekler böyle çocuk gibi heran eğitilmeleri lazım...kaç yaşlarına gelirlerse gelsinler çocuk gibiler :34::34:

günaydın kızlar dün boyunca tavır yaptım oda anladı ne olduğunu yandı tutuştu aradı açmadım ama sert bişi demedim kontroldeyim dedim müdürün yanındayım dedim akşam misafir var dedim oda sevgi olu mesajalr falan yazdı sabahta 4 mesaj yazmış aradı bi kaç defa açmadım epey kötü halde dün ablamla konuşmuş ablam anlatıyo psikolojisi çok bzuk hiç bir işe yaramıyorum hiç bişiyi başaramıyorum diyormuş ama mevzuyuda anlatmamış ablama bi sınava girmişti geçmeyi çok istediği meğer 2 gün önce onun sonuçlarını kontrol etmiş pek iyi değilmiş onada morali bozulmuş falan fistan işte ...........bugünde biraz aklı başına gelsin diye dünki durumu devam ettirecem ama çokta katı olmasam iyi çünkü morali çok bozukmuş .......bu arada evi tuttuk......

şimdi aradı açtım sesi çok kötüydü ama taviz vermedim çok kısa kesip kontrole çıkıyorum ben bye bye dedim ama içim burkuldu ....

böylesi daha iyi olmuş anlar oda hatalarını ama fazla uzatma bu kırgınlığı bak oda çok üzgünmüş inşş herşey yoluna girer tatlımmm:16::16::16::16:
eviniz hayırlı uğurlu olur kuzum inşş:16::16:

Çok kötü şeyler oldu tatlım...babamlar öğrendi ne yazıkki..aha sadece bu değil birçok olay oldu şu son günlerde...bizde bu arada nişanlıma resmen koptuk gibi oldu...telde görüşüyoruz ama sesinden anlıyorum isteksiz...bende de değişmeler var...bilemiyorum...zamana bıraktım...kayınvalide ile oturdk konuştuk guya ama hiçbirşeyin değişeceğine inanmıyorum :19::19::19:
ailem üstüme titiryor...çok üzüldüler onlarda...kimseyi üzmek değil amacım ama resmen yüzümdeki mimikler yok oldu...bir hüzün yerleşti gitmiyor :25::25::25:

tatlım üzme kendini inşş herşey hayırlısıyla çözülür sıkma o tatlı canını

evet canım biraz kırıldığını belli et ama uzatma dediğin gibi canını sıkma zaman herşeyin ilacı

eviniz hayırlı olsun canın senin binadakinimi tuttunuz iyi günler geçirin inşAllah

günaydın canım, nasılsın?

günaydın canım;

çokta katı olma ama fazlada yapma bence yazık nişanlına, zaten yapamadığını farkeder iyice bunalıma girer, bu sefer sen üzülürsün yine.

eviniz hayırlı olsun canım:46::46:

çok teşekkürler hem annemler kışın ankaraya gelirse onlara komşu olurum bakalım hayırlısı olsun evet ona acıdım ama hakediyorda hani ona dedim geçen hafta bak ben çok doluyum lüzümsuz fazla tepki veriyorum çünkü senle konuşabilip boşalamıyorum ufacık birşeyde patlıyoryum dedim tabiri caizse yalvardım geçen oda sıkıntıda aile desteği yok evlilik zorşey ablama çok korkuyorum faalan demiş içim cızladı o zaman o da benimle konuşsun hiçbirşey umrunda değil bigi bi imaj çizmekten vazgeçsin bıktırdı beni hep aynı sözlerle oyalıyor...

günaydın canlar

dün baya bir iş yaptım.
önce ev temzilendi camlar,perdeler yıkandı falan,
sonra birkaç komşu geldi yardıma sağolsunlar çeyizlerimi ütüledik, çok zevkli yaaa, Allah'ım herkese nasip etsin :16:
bir an inanamadım evlendiğime:52::52::52:
biraz daha işimiz kaldı sonra hepsini hurçlayacaz:8::8::8::8:

oh oh telaşlar başladı desene maşallah maşallah:1::1::1:

:9::9::9::9::9: hayırlısıyla evleneceksin kuzum

canım çok sevindim sorunların çözülmesine rabbim gönlüne göre versin:16::16:

ohhh maşallahhh canım benim dün gözlerim seni aradı nasılsın kuzum:16::16::16:

güzelll gelinler günaydınnnnn:3::3::3::3:

Günaydın kızlar :3::3::3:
SEHKER ne güzel oturup konuşmuşunuz...büyük bir yol katetmişiniz..çok sevindim kuzum.
CHNHN Ayy ne güzel tatlım...büyük bir işi daha bitirdiniz siz...dün hep bakındım sana yoktun :44::44:
Good-heart Tatlım sabah sabah aklıma ilk gelen patatesli yumurta oldu :9::9:

günaydın kızlarrr:1::1::1::16::16::16::16:

Elimde değil tatlım..insanın bir kırılma noktası varmış sanırım...ben şu anda o noktadayım...bir karar verme süreci içerisindeyim.. :19::19:
Artık kendimi sakinleştiremiyorum..sinir sistemim mahvolmuş durumda..istemsiz halde birşeyler yapıyorum farkında bile değilim...Klasik bir söz ama çok doğru... BEN BÖYLE DEĞİLDİM, BENİ BU HALE GETİRDİLER...:19::19:

leylacım çok üzdün sen kendini ya biraz olayları zamana bıraksan inan hepimiz sorunlar yaşıyoruz üzme kendini dilerim herşey yoluna girer

günaydın kızlar dün boyunca tavır yaptım oda anladı ne olduğunu yandı tutuştu aradı açmadım ama sert bişi demedim kontroldeyim dedim müdürün yanındayım dedim akşam misafir var dedim oda sevgi olu mesajalr falan yazdı sabahta 4 mesaj yazmış aradı bi kaç defa açmadım epey kötü halde dün ablamla konuşmuş ablam anlatıyo psikolojisi çok bzuk hiç bir işe yaramıyorum hiç bişiyi başaramıyorum diyormuş ama mevzuyuda anlatmamış ablama bi sınava girmişti geçmeyi çok istediği meğer 2 gün önce onun sonuçlarını kontrol etmiş pek iyi değilmiş onada morali bozulmuş falan fistan işte ...........bugünde biraz aklı başına gelsin diye dünki durumu devam ettirecem ama çokta katı olmasam iyi çünkü morali çok bozukmuş .......bu arada evi tuttuk......

şimdi aradı açtım sesi çok kötüydü ama taviz vermedim çok kısa kesip kontrole çıkıyorum ben bye bye dedim ama içim burkuldu ....

çünkü onlar problem yaşadığında biz hep altdan alıcaz hep destek olucaz olmak zorundayız ya buna deli oluyorum
:47::47::47::47::47::47::47:

İnşallah canım...
kalplerarası tatlım öncelikle eviniz hayırlı olsun çok sevindim...şükürki çok büyük sorunlarınız yok..nişanlında anlamıştır hatasını...bence düzelir..sende çok uzatma derim bence canım...erkekler böyle çocuk gibi heran eğitilmeleri lazım...kaç yaşlarına gelirlerse gelsinler çocuk gibiler :34::34:

belki böyle olmalarıda iyi aslında iyi tarafından bakarsak düşünsek ya ya çok bilmiş herşeyi ben bilirim havasında alttan almayan sinirli sabit fikirli olsalar ne yapardık ooowww Allah korusun..

iyi tarafından bakalım iyi olsun.....

İnşallah canım...

canım benim senin sorun ne yaaa kafam bozuldu yaaa :( ben sizlerde mutlu olun çok istiyorum birinizin sıkıntısı kendi sıkıntım gibi çok üzüyor beni:(

canım benim , nişanlında çok üzülüyor bak yapmayın böyle, tam destek olmanız gerekirken birbirinizi üzmeyin iyice strese gireceksiniz.:31:

senin kafanı dağıtmaya ihtiyacın var bence, şöyle bir iki gün yıllık izin falan kullansan , dinlenirdin :34::34::34:

günaydın kızlarrr
nasılsınız? dün doktor ve ilaç işimide hallettim tamamdır içim rahatladı şimdi:52:

günaydın canım,
evlenmeye hazırım artık diyorsun yani:1::1:

oh oh telaşlar başladı desene maşallah maşallah:1::1::1:

günaydın kızlarrr:1::1::1::16::16::16::16:

leylacım çok üzdün sen kendini ya biraz olayları zamana bıraksan inan hepimiz sorunlar yaşıyoruz üzme kendini dilerim herşey yoluna girer

çünkü onlar problem yaşadığında biz hep altdan alıcaz hep destek olucaz olmak zorundayız ya buna deli oluyorum
:47::47::47::47::47::47::47:

öyle canım ama bende pek alttan alamıyorum zaten sıkıntılarım var.....of 40 yılda bi etek giydim yine şantiye çıktı yaaaa offf ben gdiyorum geldiğimde inş. güzel gelişmeler yaşanmış olur...

kızlar pazar günükü kahvaltı menüm

paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri

sizce nasıl? çokmu uyumsuz bilemedim:44::44:

günaydın kızlarrr

öyle canım ama bende pek alttan alamıyorum zaten sıkıntılarım var.....of 40 yılda bi etek giydim yine şantiye çıktı yaaaa offf ben gdiyorum geldiğimde inş. güzel gelişmeler yaşanmış olur...

sıkma canını umarım çok güzel gelişmeler olur

paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri

valla bence çok güzel bir menü

paçanga böreği
menemen
patates kızartması
kahvaltılık çeşitleri

Bence gayet güzelll....ayy canım çekti şimdi böyle bir kahvaltıyır...annecime söyleyimde c.tesi böyle mükellef bir kahvaltı yapalım ana-kız....ihtiyacımız var ikimizinde buna :34::34::34:

Back
X