• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım gride alabilirsin gönül rahatlığıyla hemde çünkü oda sararma yapmaz iz bile yapmaz ben mutfağımı siyah-beyaz düşündüğüm için hepsi uyumlu olsun dedim:16:
aman tatlım bırak erkekleri hiç bulaştırma benimkine kalsa şu eski model kırmızı olan, açma yeri vites gibi olan buzdolabından alalım dedi evi rengarenk yapacak ona kalsa kreş gibi boşver sen kendi istediklerini aldır :1::16:

Bayılırım ben retro tasarımlaraaaa. :27:

url

url

url

Çok ciciler yaa :9:

kızlaarr ben geledim yazdım sandım bide baktımki atmış beniiii:9::9::9::1::1::1::1: hayydii tekrardan yaz bu seferde kaçırıyorum gevezelerrrr siziiii:9::9::9::9::9:

Offfff akşam olsun artıkkkkkkkk....çok sıkıldım bugün :52::52::52::52::52:

bende çok sıkıldım yaaaa, bitse de gitsek:31:

tuti, souvvenir, egumus,zuzu88 kız gevezeler sizi ne çok konuşmuşsunuz yaaaa:9::9::9::9::9: yetişemiyorum size:52::52::52::52:
libertem ,good_heartım ,foreverim, my_everything, cilt ,cgdm16 bu kızlar bizden geveze çıktı yafff:1::1::1::1:

tuti, souvvenir, egumus,zuzu88 kız gevezeler sizi ne çok konuşmuşsunuz yaaaa:9::9::9::9::9: yetişemiyorum size:52::52::52::52:
libertem ,good_heartım ,foreverim, my_everything, cilt ,cgdm16 bu kızlar bizden geveze çıktı yafff:1::1::1::1:

valla aynen yetişemiyorum...daha yeniler...heyecandan böyle oluyor :9::9::9::9: biz herşeyi patylaştık ne kaldıki konuşmadığımız :9::9::9::9:

Bu işler çok zormuş çok paran varsa çk güzel şeyler yapılabilir.Ama yoksa çoğu şey kursağında kalıyor:)yoksa eminim hepimiz gayet zevkli bütün incelikleri bilen bayanlarız :)

Anladım canım, valla Allah kolaylık versin o zaman sana.
Mantıklı olan aslında size yeni bir buzdolabı alınması ama, keşke bizim dememizle bazı şeyler olsa değil mi?
Hayırlısı olsun be güzelim, Allah herkesin gönlüne göre verir zaten, sıkma sen canını... :16:

Senin beğendiğin model de güzel.

İşte mevzu teklif etmesi değil zaten, sağolsun teklif edip teklifini unutabiliyor...
Hayret nasıl evlenme teklifi etti de sonradan unutmadı bak şimdi aklıma takıldı... :52:

Şaka bir yana haklısın o konuda, kesinlikle bir haftasonunu mobilya bakmaya ayırıyoruz demektir! :23:

valla bu aralar topık uctu gıttı cnm ya. bı saat ugramasam kopuyorum konulardan :)))

:52::52::52::52::52:
ya tatlım ya bakma bugün acaip sinirliyim iskiden sularım gelmedi agresifim ,sözlümle ayrı şehirdeyiz,foto çekimi için rendevu almam lazım 3.şahıs kişiler abuk subuk yorum yaptılar herşeyi saldım çeneme vurdu tüm sinirim dolayısı ilede buraya sardım

:1::1::1::1: hiçç boşdurmuyalar ohhh ama ne güzell kızlarr herkes heyecanlarını paylaşıyor ne kadar güzellll :16::16::16::16::16:

:52::52::52::52::52:
ya tatlım ya bakma bugün acaip sinirliyim iskiden sularım gelmedi agresifim ,sözlümle ayrı şehirdeyiz,foto çekimi için rendevu almam lazım 3.şahıs kişiler abuk subuk yorum yaptılar herşeyi saldım çeneme vurdu tüm sinirim dolayısı ilede buraya sardım

aman bendede öle üç kişi olunca deli oluyorum sorma amcamın hnımlrı neymiş ben nişanlım patronummuş kç sene onla çlışıyomuşum alakası yok boğacağım geliyo bu insanlarıı:47::47::47::47::47::47::47::47::47: sizene ya kendi kızınıza bkınn halbuki alakası yok ayrı yerlerdeyizzz asla aybnı yerde çalışmam

Son düzenleme:
ne güzel ya...

bizdede ben grafikerim sürekli kafamda tasarlar üretir onu yaparım,
sözlümde avukat paso çır çır konuşur :1:

bizdede ben konusurum muhasebecilerde konuskn olur ama benmki konusmaz soru sor öle cevaplarrrr benm yanımda düşer çenesii

Back
X