• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aman bendede öle üç kişi olunca deli oluyorum sorma amcamın hnımlrı neymiş ben nişanlım patronummuş kç sene onla çlışıyomuşum alakası yok boğacağım geliyo bu insanlarıı:47::47::47::47::47::47::47::47::47: sizene ya kendi kızınıza bkınn

aman salla böylelerini tıka laflarını ağızlarına bende ilk zamanlar hep susuyordum baktım bunlar iyicene cııvıttılar şimdi kapak ediyorum hepsini yakındada mavi kapak diye bağışlayacağım sağa sola allahın salakoları

KIZLAR..Evin temizlenmesi yerleşmesi ve ceyizin gelmesi bunları düşünmek bile beni yoruyor.. Nasıl olup bitecek 1 ay içinde offffffffffff offffff

olur olur canım hepsi hallolur. sıkma canını:34::34:
düşündükçe daha çok yorulursun:34:

Bayılırım ben retro tasarımlaraaaa. :27:

url

url

url

Çok ciciler yaa :9:

waowwww süper tasarım kesin benim mutfağım böyle olmalı:16::16::16:

valla aynen yetişemiyorum...daha yeniler...heyecandan böyle oluyor :9::9::9::9: biz herşeyi patylaştık ne kaldıki konuşmadığımız :9::9::9::9:

doğru valla halen konuşuyoruz ama, biz bayanlar bu kadar konuşulacak konu yokken gene bir yol bulup daha çok konuşuruz kuzum:1::1::1::1:

Bu işler çok zormuş çok paran varsa çk güzel şeyler yapılabilir.Ama yoksa çoğu şey kursağında kalıyor:)yoksa eminim hepimiz gayet zevkli bütün incelikleri bilen bayanlarız :)

canım hoşgeldin aramıza. libertem bak 8 eylül miş arkadaşın:32::32::32::32:

waowwwwwwww aşçı demek eşin çok şanslısın canım yaaaa brawo eşine benimki ancak balık yapsın mangal yaksın tavuk pişirsin :1: zaten evde allah muhafaza bir yangın çıksa gece vakti ilk mangalını kurtarır:1:

Benimki sadece domatesli yumurta yapabilir :50: Onu da 1 tek kendi yiyebilir zaten :)... good-heart çok şanslısın

Son düzenleme:
bende çok sıkıldım yaaaa, bitse de gitsek:31:

tuti, souvvenir, egumus,zuzu88 kız gevezeler sizi ne çok konuşmuşsunuz yaaaa:9::9::9::9::9: yetişemiyorum size:52::52::52::52:
libertem ,good_heartım ,foreverim, my_everything, cilt ,cgdm16 bu kızlar bizden geveze çıktı yafff:1::1::1::1:

valla aynen yetişemiyorum...daha yeniler...heyecandan böyle oluyor :9::9::9::9: biz herşeyi patylaştık ne kaldıki konuşmadığımız :9::9::9::9:

valla bu aralar topık uctu gıttı cnm ya. bı saat ugramasam kopuyorum konulardan :)))

ayy aynen 5 dk çıkıyorum sayfalar doldu
biz birbirimizin herşeyini biliyoruz
Hergeçen gün yeni kişiler gelyor kalabalık oluyoruz
hep yeni nickler görüyorum:1::1::1::1::1:

olur olur canım hepsi hallolur. sıkma canını:34::34:
düşündükçe daha çok yorulursun:34:

waowwww süper tasarım kesin benim mutfağım böyle olmalı:16::16::16:

doğru valla halen konuşuyoruz ama, biz bayanlar bu kadar konuşulacak konu yokken gene bir yol bulup daha çok konuşuruz kuzum:1::1::1::1:

canım hoşgeldin aramıza. libertem bak 8 eylül miş arkadaşın:32::32::32::32:

en çok Eylül gelini var galibaaa :46::46::46::46: özelliklede 8-9 eylül :46::46::46::46: buarada eylül ayında hergün kına partisi var anlaşılan :9::9::9::9::32::32::32:

benimki neler yapabiliyor mutfakta göremedim henüz walla...ama ben servis yaparken yemek hazırlarken bana hep yardım ediyor elide çok yatkın maşallah:nazar::32:

Benimki sadece domatesli yumurta yapabilir :50: Onu da 1 tek kendi yiyebilir zaten :)... good-heart çok şanslısın

teşekkür ederim tatlım ama benim fazla balıkla,etle,tavukla aram yok o adanalı olduğu için hep bunları tüketiyor bense istanbulluyum sebzeciyim sen otlan diyor bana ben senide avlarım diyor :52: utanmasa benide koyucak mangala

Son düzenleme:
teşekkür ederim tatlım ama benim fazla balıkla,etle,tavukla aram yok o adanalı olduğu için hep bunları tüketiyor bense istanbulluyum sebzeciyim sen otlan diyor bana ben senide avlarım diyor :52: utanmasa benide koyucak mangala

Erkeklerin çoğu etci.. Benimki de öyle dışarda salata yemez :( ota para vermem Et ye diyor :(

Erkeklerin çoğu etci.. Benimki de öyle dışarda salata yemez :( ota para vermem Et ye diyor :(

bizde kendimize göre alırız otlarımızı boşver ben mesela zeytinyağlı yemekleri çok severim benimki zeytinyağlı sadece pırasa yer oda zawallım askerde her gün pırasa çıktığı için sevmiş zamanla...

Back
X