• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlaaar bizim nikahımız kıyıldııı bugün kimliğimde yenilendi:16:
yalnız herkes nikahımızı konuşurken nazar degdi heralde 1.5 yaşndaki komşumuzun oglu parmagını gözüme soktu yırtılmış şuan kapalı 1 hafta sonra görme bozuklugu varmı diye bakılcak:31:
olsun ben yinede çok mutluyummmm:nazar::nazar:

3 buçuk ay bunlar için çok az dimi?
Aynı zamanlarda evlenicez kızlarla ama ortada bişey yok. Stres yüklenmesi yaşıyorum düşündükçe. :31:

En sevmediğim şey o ama sabah olunca bırak gel diyemezsin. :50:

Ya canım ruslar çokmuş e rahatlar biraz biliyosun.:9: Dans gösterileri falan varmış vs. Bunları okumuştum. :31:

Aaa evet onu söölemeyi unuttum böle striptiz gösterileri falan varmış ne alaka yani balayı otelinde ne işi var bu gösterilerinn:19:
Rus deyince insanın aklında iyi bi intiba kalmıyo nedense:27:

yalnız herkes nikahımızı konuşurken nazar degdi heralde 1.5 yaşndaki komşumuzun oglu parmagını gözüme soktu yırtılmış şuan kapalı 1 hafta sonra görme bozuklugu varmı diye bakılcak:31:
Ayyy kötü olmuş cnm ya çok geçmiş olsun oku üfle kendine nişanlına aman nazar değmesin......:nazar:

öncelikle tebrik ederim canım :46::46::46: hayırlı uğurlu olsun
dikkat edin kuzum kendinize okuyun kedinize :30::30:

günaydınnnnnnnnnn güzellllll gelinlerrrrrr :3::3::3::3::3:

günaydın kuzularım bugün 99 günüm kaldı ıslatın beniii :16::16::16::16::16:

Günaydınnnnn mutluuu günlerrr

günaydın gelincikler herkese.:3::3::3:

dün yine beyaz caddeye gittim gelinlik bakmaya benim çok yakın bir arkadaşımda evlenecek onunla birlikte. çok güzel gelinlikler var mağazalara girdikçe inceledikçe bayıldık hepisne.

fiyatlar aldık 2000-3500 arasında değişen fiyatlar var, ama pazarlı payı yapıyorlar.
1500 a ineriz diyenler bile oldu. hatta çoğu istediğiniz gelinliği dikeriz dediler:34:
ben daha çok gidip bakıcam oraya:1::1::1::1::1:
.

günaydın kuzularım bugün 99 günüm kaldı ıslatın beniii :16::16::16::16::16:

Beautiful_Life1907 KUZUCUM GÜNAYDINN elfmmmm 99 GÜNÜ KALMIŞ HERZAMANKİ GİBİ BU GÖREV SANA AİT :46::46::46::46:

elfmmmmm ıslatıyorum kuzum hazır mısın?

$4.webp $2.webp $5.webp

dün yine beyaz caddeye gittim gelinlik bakmaya benim çok yakın bir arkadaşımda evlenecek onunla birlikte. çok güzel gelinlikler var mağazalara girdikçe inceledikçe bayıldık hepisne.

fiyatlar aldık 2000-3500 arasında değişen fiyatlar var, ama pazarlı payı yapıyorlar.
1500 a ineriz diyenler bile oldu. hatta çoğu istediğiniz gelinliği dikeriz dediler:34:
.

:16::16::16: canım inşş istediğin gibi bir gelinlik bulursun:16:
diktirmeni tavsiye ederim kuzucuğummm:34::34:

.

Tatlım ne güzel...gez gez...çok eğlenceli oluyor...bu c.tesi çalışcam ben forumda ol tamammı kuzum yanlız bırakma beni :34::34::34:
inş en güzel gelinliği bulacaksın şekerim :46::46::46:

kizlar bu benim cikis sarkim

Leonard Cohen Dance Me To The End Of Love - YouTube

bu ilk dans sarkimiz bizim sarkimizz yillardan beri o yuzden bu dans muzigimiz olcak bu tarz muzikleri seviyeuz:) sozleri cok guzel

The Temptations-earth angel - YouTube

bu tarzları çok severim bende, canım güzel seçim olmuş:34::34:

evettt eşim aşçıı yardımcısıı elide maşallah pek bi lezzetlii:56::56:

ayy canım benim yaa kader ortağıymışızz ama ben o kadar beklemedim yani evlenmek için:1::1::1: çıkmaya başladık 3 ay sonra askere yolladım:5::5: geldi 2 ay sonra yüzükleri taktık:132::132::132:

canım benimki askerden geldikten 2 yıl sonra nişan yaptık, nişandan sonrada 1 yıl bekleme sürem olcaktı, ama şu an 3,5 ay kaldı:34::34:

hayırlı olsun canım, mutluluğun daim olsun ,darısı başımıza inşallah:16::16::16:
çok geçmişler olsun, naza değmiş size:nazar:

:16::16::16: canım inşş istediğin gibi bir gelinlik bulursun:16:
diktirmeni tavsiye ederim kuzucuğummm:34::34:

inşallah bulurum kuzum. daha fatihe bakamadım bakım bi c.tesi gidicez. ondan sonra karar vericem artık:32::32::32:

Tatlım ne güzel...gez gez...çok eğlenceli oluyor...bu c.tesi çalışcam ben forumda ol tamammı kuzum yanlız bırakma beni :34::34::34:

çok eğlenceliymiş gerçekten :8::8::8::8::8:
ama ben daha üzerime hiç giymedim, arkadaşıma baktık önce bende fiyat aldım.:34:

kuzum c.tesi ben yokum:31:
fatihe gidicem gelinlik bakmaya cepten girebilirsem arada yazarım size gelinlik havadislerini:34:

bende cumartesi 1e kadar burdayımm :16:

bu tarzları çok severim bende, canım güzel seçim olmuş:34::34:

canım benimki askerden geldikten 2 yıl sonra nişan yaptık, nişandan sonrada 1 yıl bekleme sürem olcaktı, ama şu an 3,5 ay kaldı:34::34:

hayırlı olsun canım, mutluluğun daim olsun ,darısı başımıza inşallah:16::16::16:
çok geçmişler olsun, naza değmiş size:nazar:

inşallah bulurum kuzum. daha fatihe bakamadım bakım bi c.tesi gidicez. ondan sonra karar vericem artık:32::32::32:

hımm baya beklemişsiniz nişan içinn
ben hemencik taktırdım yüzüklerii :1::1::1::1::1::9::9::9::9: 9 ay nişanlı durduk şimciktee evliyizzz:16::16::16:

Son düzenleme:

.

:46::46::46::46:
gönlüne göre bulursun inşallh canımmm

çok eğlenceliymiş gerçekten :8::8::8::8::8:
ama ben daha üzerime hiç giymedim, arkadaşıma baktık önce bende fiyat aldım.:34:

kuzum c.tesi ben yokum:31:
fatihe gidicem gelinlik bakmaya cepten girebilirsem arada yazarım size gelinlik havadislerini:34:

Yaaa senin adına çok sevindim kendi adıma üzüldüm....sen c.tesi çalışıosun diye aklıma kalmış benim :46::46::46: merakla senden haber beklicem kuzum :32::32::32:

bende cumartesi 1e kadar burdayımm :16:

hımm baya beklemişsiniz nişan içinn
ben hemencik taktırdım yüzüklerii :1::1::1::1::1::9::9::9::9: 9 ay nişanlı durduk şimciktee evliyizzz:16::16::16:

İyi bari c.tesi seninle dedikodu yaparız :9::9::9::9: kızları çekiştiririz :9::9::9::9:

Back
X