• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
daha secmedik canım yaa nısanda ıstedık tuttugumuz salonda o muzık yokmus çala çala Mustafa cecelı den hahtalıkta sağlıkta yı caldılar,bunu da ayarlamadık kı yıne uzulmeyelım bu salon daha organızsyonlu gıbı ınsallah her muzik vardır da istediğimizi seceriz,ben türkçe anlamı olan bı şey olsun ıstıyorum varmı tavsıye edeceğiniz,giriş ve dans müziği

Ben de ilk dans için Mustafa cecelı den hahtalıkta sağlıkta düşünüyordum hatta karar verdik :)

canlarım bugün çok yoğunumm:126::126::126::126: aranıza katılamıyorum kaçırıyorum :31::31:
ara ara girip bakarım sonra toplu cvp yazarım kuzucuklarımm fazla kaynatmayın ama olurmuu:24::24::24:

KUZUMMM ELLERİNE SAĞLIKKK :16::16::16::16::16:

1. bal_bocegine 2. sana teşekkürler kuzumm:16::16::16::16:

rica ederim şeker :16::16::16:

prenses_84 canım benim de 2 düğünüm olucak.biri samsunda biri elazığda.eşim elazığlı.ordaki düğün yemekli olacak.geçen hafta düğün yerine falan gittik.bi de ne öğreneyim bizim düğünde soğuk,ara sıcak diye bi kavram olmayacakmış.direk yemek verilcekmiş.yemeğin üstüne de meyve ya da dondurma.oranın adetinde bu varmış ben direnince (belki nişanlımın ailesi deseydi inanmazdım:) )sahibi 'hanfendi burası elazığ,burda kimse o penir tabağıyla ezmelere bakmaz' dedi:)))ben tabii şoklarda...sonra akşamına öğrendim ki, pasta kesimi var ama pasta davetlilere servis edilmiyor...pasta kola düğünler kuru pasta ile oluyormuş...kendim bizim salonda olacak bi düğüne de bakamk için gittiğimde gördüm.kesilen pasta gelin damada veriliomuş evlerine götürüyormuş:)
evet komik bir durum...2 ayrı kültür...2ayrı düzen...orada biraz şok olsam da.benim tarafımın ne diyeceğini ne kadar ayıplayacağını düşünüp düşünüp yemeklere saldırsam da ben kendi tontiş kocamı çok seviyorum...:)

canım her yörenin adeti farklı olur tabi, pasta kesilip sadece gelin damada verilmesi biraz saçma olmuş ama orada adet öyleyse çok aldırma boşver, hiçbirimiz kendi adetlerimizde evlenmiyoruz sonuçta , sen keyfine bak boşver,:34:

günaydınnnnnnnnnn güzellllll gelinlerrrrrr :3::3::3::3::3:

Günaydınnnnn mutluuu günlerrr

Günaydın canlarım :3::3::3::3:
bulbabur tatlım hayırlı olsun :16::16:

hazırımmmmmmmmmmmmm ıslatınnnnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16::16::16::16::16:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?

SON : 30 Gün:10::10::10:

günaydın güzellerrrrrrrrrrrrr:16: :16: :16: :16: :16:

kabuslarla dolu bir geceden sonra güzel bi gün olması dileğiyle.:nazar:

günaydın herkese elfmmmm my_everything çok az kaldı kızlar sizin :nazar::nazar::nazar::nazar:

GÜNAYDIN BALLI KAYMAKLARIM nasılsınızzzzzz

sen ne yaptın bakalım hiç konuşmadık herşey yolunda inşallah:16::16::16:

Tamam arabanın ön kısmına '' KEM GÖZLERE ŞİŞŞ''
arka kısmına '' SONUNDA'' yazdıralım :1::1::1::1:

ay hakkaten süper yaa:52::52::52::52:

daha secmedik canım yaa nısanda ıstedık tuttugumuz salonda o muzık yokmus çala çala Mustafa cecelı den hahtalıkta sağlıkta yı caldılar,bunu da ayarlamadık kı yıne uzulmeyelım bu salon daha organızsyonlu gıbı ınsallah her muzik vardır da istediğimizi seceriz,ben türkçe anlamı olan bı şey olsun ıstıyorum varmı tavsıye edeceğiniz,giriş ve dans müziği

Ben selami şahin/burcu güneş ben bir tek kadın/adam sevdim şarkısına bitiyorum onu yapıcam ilk dans müziği kısmetse

aynen canım ilk ıslatma my_everythingte aklımıza geldi, ondan öyle oldu ama sıraya koydum iyi oldu:34:

bu listede en fazla bal_boceğinin emeği var, onun yaptığı liste:34:
önce ona teşekkürler:46::46::46::46:

ben sadece ufak düzenlemeler yaptım:8::8::8:

sağol canım bu haliylede çok güzel oldu evlenenler üst evlilerin olduğu listeye çıkar böylelikle sıra diğerlerine doğru gelir alttakilerde ıslananlar listesine kayar:27:

günaydın herkese elfmmmm my_everything çok az kaldı kızlar sizin :nazar::nazar::nazar::nazar:

sen ne yaptın bakalım hiç konuşmadık herşey yolunda inşallah:16::16::16:

ay hakkaten süper yaa:52::52::52::52:

günaydın canımmm eveeeet çok azaldıııı şükürrrr:64::64::64:

kızlar bal böceğinin konunun ilk başındaki listesine göre ıslatma sırası uyarladım:8::8::8::8:

şu zamana kadar ıslatılanlar;

Eki Görüntüle 425605 Eki Görüntüle 425606 Eki Görüntüle 425607 Eki Görüntüle 425608 Eki Görüntüle 425609

ESMERSİRİNE ---------------------EVLENDİ :123:
23 Nisan 2012

trianka -------------------------EVLENDİ :123:
05 Mayıs 2012

good_heart -------------------EVLENDİ :123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 ---------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

duckling -----------------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM ----------------------EVLENDİ :123:
19 Mayıs 2012

Pink_love
31 Mayıs 2012

SehKer
2 Haziran 2012

saliha_25
10 Haziran 2012

lovelylady
22 Haziran 2012

bal_bocegi
23 Haziran 2012

my_everything
23 Haziran 2012

egumus
23 Haziran 2012

ebrummM
23 Haziran 2012

kalplerasi
29 Haziran 2012

cgdm16
30 Haziran 2012

eylul.
30 Haziran 2012

miska
7 Temmuz 2012

citl
7 Temmuz 2012

SssMmm
7 Temmuz 2012

pakizee
14 Temmuz 2012

yclozl
16 Temmuz 2012

prenses_84
21 Ağustos 2012

ıslanacaklar:8::8::8::8::8::8:

butterfly_01
25 Ağustos 2012

forever1212
26 Ağustos 2012

elfmmmm
30 Ağustos 2012

turkuaz5538
07 Eylül 2012

beautiful_life1907
09 Eylül 2012

liberte11
09 Eylül 2012

kardelen3434
27 Eylül 2012

karamel0741
30 Eylül 2012

mimare
14 Ekim 2012

Troubledoll357357
28 Ekim 2012

abcde_123
12 Aralık 2012
[/B]

Son düzenleme:
kızlar bal böceğinin konunun ilk başındaki listesine göre ıslatma sırası uyarladım:8::8::8::8:

şu zamana kadar ıslatılanlar;

Eki Görüntüle 425605 Eki Görüntüle 425606 Eki Görüntüle 425607 Eki Görüntüle 425608 Eki Görüntüle 425609

ESMERSİRİNE ---------------------EVLENDİ :123:
23 Nisan 2012

trianka -------------------------EVLENDİ :123:
05 Mayıs 2012

good_heart -------------------EVLENDİ :123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 ---------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

duckling -----------------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM ----------------------EVLENDİ :123:
19 Mayıs 2012

Pink_love
31 Mayıs 2012

SehKer
2 Haziran 2012

saliha_25
10 Haziran 2012

lovelylady
22 Haziran 2012

bal_bocegi
23 Haziran 2012

my_everything
23 Haziran 2012

egumus
23 Haziran 2012

ebrummM
23 Haziran 2012

kalplerasi
29 Haziran 2012

cgdm16
30 Haziran 2012

eylul.
30 Haziran 2012

miska
7 Temmuz 2012

citl
7 Temmuz 2012

SssMmm
7 Temmuz 2012

pakizee
14 Temmuz 2012

yclozl
16 Temmuz 2012

prenses_84
21 Ağustos 2012

ıslanacaklar:8::8::8::8::8::8:

butterfly_01
25 Ağustos 2012

forever1212
26 Ağustos 2012

elfmmmm
30 Ağustos 2012

turkuaz5538
07 Eylül 2012

beautiful_life1907
09 Eylül 2012

liberte11
09 Eylül 2012

kardelen3434
27 Eylül 2012

karamel0741
30 Eylül 2012

mimare
14 Ekim 2012

Troubledoll357357
28 Ekim 2012

abcde_123
12 Aralık 2012
[/B]

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr.
Telefondan sizi takip etmek çok zormuş ya habire sayfa atlıyo. :1:
ayyyy korkunctu benim bu ikinci nişanım ilki bozuldu 8 senelk uzun bişeydi neyse...rüyamda aynı sıkıntıları nişanlımla yaşıyorum benden ayrılmak istiyor ama nasıl ağlıyorum sanki gerçekten ağladım öyle bitkinimkiii :14::14::14::14: bide normalde gidene yol orda kimse için ağlamam falan diyen bi tipim ayy kızlar allah bozmasın hiçbirimizin ilişkisini...Rabbim hayrlısını nasip etsnnnn...yazdımda yazdım bende:17:
Canım dün ben de yazmıştım ayrıldığımızı görünce baya kötü oldum uyanınca kendime gelemedim. Bütün gün aklımdaydı. Allah kimseye yaşatmasın.
Kızlar özellikle İstanbulda yaşayanlar kına için alışveriş yapmaya geleceğim nerelere gidebilirim
Eminönüü. Kızlar yazmış zaten normalde 2 katı fiyat eminönü baya uygun. Mısır çarşısından çıktığında içine düşüyosunuz zaten:1:
Kızlar kusuruma bakmayın, dün aniden çıktım, bir türlü akşamda bakmaya fırsat bulamadım.
Kısaca sizlere şöyle yanıtlar vereyim (düne dair)...

Teflon derken canım, aşağıdaki ürünlerden bahsediyorum.
Modellerini de yazıyorum ki araştırma yaparken gider bakarsın, dökümler biraz ağır olur ama 1 tane bile bulunsa müthiş işini görür.
Annemde aşağıdaki Korkmaz'ın modeline benzer bir tane var, babam çok sefer et yapsın, tavuk yapsın falan filan... Babam gidip almıştı hatta bu tavayı :1:
Bu tarz tavalar ben sadece korkmaz markasından foto ekledim ama, esse gibi yerlerde ve tencere-tava bulabileceğin hemen hemen heryerde bu ürünlerden farklı model ve markalarda bulabilirsin...
KORKMAZ-YENI-URUNU-DOKUM-BALIK-TAVA__18420400_0.jpg

Korkmaz Castyle döküm tava.

pr_01_3598_max.jpg

Korkmaz Gusto Döküm Tava

Ay canım benim, valla erkekler bir enteresan oluyor bu konuda.
Ama neyse ki nişanlımda benim istediğim modellerden istiyor.
Onun fikri eğer gri alınacaksa herşey gri olmalı, neymiş çamaşır makinasının grisi yokmuş, farklı duracakmış...
Çok alem çookkkk.... :1: :1:

Ben yönetici asistanıyım... Normalde bu kadar boş vaktim olmaz ama son zamanlarda iş yerinde bazı sıkıntılarımız mevcut.
Bakalım mayıs sonu gibi belli olacak, dua edin kızlarda inşallah iş değişimi olursa yine iyi bir işim olsun... Bu konuda çok müzdaribim...
Hayırlısı Allah'tan artık.
Nişanlım muhasebeci...

Vallahi ben de bayıldım bunlara, nasıl şey bunlar...
Bunlardan mı alacaksın?

Aynen katılıyorum... Herşey malesef ki paraya bakııyor...
Allah o günleri de bizlere nasib eder inşallah...
Veren el olmayı nasib etsin...

Ben de döküm istiyorum. Eti harika pişiriyooo.
Evet canım inşallah kimse müdahale etmezde alırım bu cicileri. :16:

Allah hiç birimizin ağzının tadını bozmasın arkadaşlar hem nişanlılıkta hem evlilikte:nazar::nazar::nazar::nazar:
Amiiiiiinn.:nazar:
kızlar slm gunaydın hepınıze gecmısı okuyorum demınden berı sımdı anca yazabıldım:)))

dun kayınvalıdemlere gıttım yemege eltımler gorumcemler falan. herhangı ıyı yada kotu bısı olmadı sıradan bı gundu
nısanlımın damatlık ayakkabılarını aldık bı tek camasırlar kaldı
dun evıme gusel bı cerceve aldım sımdı resım secıp onu batırıcam bakalım
bu arada ark grubu arasında olan bı kac olay sonrası nısanlım gelın arabasına
ELE İNAT yazdırmaya karar vermıs aksam bana onu anlattı cok guldum valla :)))))
yarın aksam cok sevdıgım bı kız ark bende kalıcak bıraz kaynatalım dıyoruz bakalım
Sinirden çatlarlar valla.:1: biz de "bi tane vardı onu da ben aldım. " yazdırıcakmışız. Deli ya:27:
eveeeeeetttt 1 ay kaldıııııııııııı:8::8::8::8:

ohh ıslatıldın ne güzel tadını çıkar:1::1:

günaydın canım az kalmış seninde:nazar:

Allah korusun ben bi gün öle ayrıldığımız bi rüya görmüştüm uyanıncada ağla ağla şişmiştim sonra kalkıp şükür namazı kıldım o kadar etkilenmiştim:43:

kesinlikle eminönüüüüüüü:72:

günaydın canım:24:

aynennnn ben nişanda da bütün alışverişimi ordan yaptım kınada da oraya gitcem

eveeeeeeeeeeet az kaldı şükür şu son 1 ayı da kazasız belasız atlatsam yaa:52:

merhaba canımm:16:

cidden çok güzel tesadüf olmuş hayırlısı olsun canım:32:

canım almasan bile ilk giydiğin gelinlik çok acayip etkiliyo insanı ani bana öyle oldu:32::32:

ohhhh liste başında ıslandım ben ilk ıslanan benim:52::52::52::52:

ıslatsınlar canım senide tabi gelenek bozulmasın:34:

canım bu döküm tavalar nasıl kullanışlımı neler pişiriyorsunuz anlatsana bana biraz zahmet olmazsa seramikten sonra bunuda soktunuz aklıma:52::52:

günaydın bitaaaanemmmm nasılsın bakalım?

biter biter:32::32::32:

Dökümde et güzel oluyo diye biliyorum canım.

Günaydın kızlarrr.
Telefondan sizi takip etmek çok zormuş ya habire sayfa atlıyo. :1:
ayyyy korkunctu benim bu ikinci nişanım ilki bozuldu 8 senelk uzun bişeydi neyse...rüyamda aynı sıkıntıları nişanlımla yaşıyorum benden ayrılmak istiyor ama nasıl ağlıyorum sanki gerçekten ağladım öyle bitkinimkiii :14::14::14::14: bide normalde gidene yol orda kimse için ağlamam falan diyen bi tipim ayy kızlar allah bozmasın hiçbirimizin ilişkisini...Rabbim hayrlısını nasip etsnnnn...yazdımda yazdım bende:17:
Canım dün ben de yazmıştım ayrıldığımızı görünce baya kötü oldum uyanınca kendime gelemedim. Bütün gün aklımdaydı. Allah kimseye yaşatmasın.
Kızlar özellikle İstanbulda yaşayanlar kına için alışveriş yapmaya geleceğim nerelere gidebilirim
Eminönüü. Kızlar yazmış zaten normalde 2 katı fiyat eminönü baya uygun. Mısır çarşısından çıktığında içine düşüyosunuz zaten:1:
Kızlar kusuruma bakmayın, dün aniden çıktım, bir türlü akşamda bakmaya fırsat bulamadım.
Kısaca sizlere şöyle yanıtlar vereyim (düne dair)...

Teflon derken canım, aşağıdaki ürünlerden bahsediyorum.
Modellerini de yazıyorum ki araştırma yaparken gider bakarsın, dökümler biraz ağır olur ama 1 tane bile bulunsa müthiş işini görür.
Annemde aşağıdaki Korkmaz'ın modeline benzer bir tane var, babam çok sefer et yapsın, tavuk yapsın falan filan... Babam gidip almıştı hatta bu tavayı :1:
Bu tarz tavalar ben sadece korkmaz markasından foto ekledim ama, esse gibi yerlerde ve tencere-tava bulabileceğin hemen hemen heryerde bu ürünlerden farklı model ve markalarda bulabilirsin...
KORKMAZ-YENI-URUNU-DOKUM-BALIK-TAVA__18420400_0.jpg

Korkmaz Castyle döküm tava.

pr_01_3598_max.jpg

Korkmaz Gusto Döküm Tava

Ay canım benim, valla erkekler bir enteresan oluyor bu konuda.
Ama neyse ki nişanlımda benim istediğim modellerden istiyor.
Onun fikri eğer gri alınacaksa herşey gri olmalı, neymiş çamaşır makinasının grisi yokmuş, farklı duracakmış...
Çok alem çookkkk.... :1: :1:

Ben yönetici asistanıyım... Normalde bu kadar boş vaktim olmaz ama son zamanlarda iş yerinde bazı sıkıntılarımız mevcut.
Bakalım mayıs sonu gibi belli olacak, dua edin kızlarda inşallah iş değişimi olursa yine iyi bir işim olsun... Bu konuda çok müzdaribim...
Hayırlısı Allah'tan artık.
Nişanlım muhasebeci...

Vallahi ben de bayıldım bunlara, nasıl şey bunlar...
Bunlardan mı alacaksın?

Aynen katılıyorum... Herşey malesef ki paraya bakııyor...
Allah o günleri de bizlere nasib eder inşallah...
Veren el olmayı nasib etsin...

Ben de döküm istiyorum. Eti harika pişiriyooo.
Evet canım inşallah kimse müdahale etmezde alırım bu cicileri. :16:

Allah hiç birimizin ağzının tadını bozmasın arkadaşlar hem nişanlılıkta hem evlilikte:nazar::nazar::nazar::nazar:
Amiiiiiinn.:nazar:
kızlar slm gunaydın hepınıze gecmısı okuyorum demınden berı sımdı anca yazabıldım:)))

dun kayınvalıdemlere gıttım yemege eltımler gorumcemler falan. herhangı ıyı yada kotu bısı olmadı sıradan bı gundu
nısanlımın damatlık ayakkabılarını aldık bı tek camasırlar kaldı
dun evıme gusel bı cerceve aldım sımdı resım secıp onu batırıcam bakalım
bu arada ark grubu arasında olan bı kac olay sonrası nısanlım gelın arabasına
ELE İNAT yazdırmaya karar vermıs aksam bana onu anlattı cok guldum valla :)))))
yarın aksam cok sevdıgım bı kız ark bende kalıcak bıraz kaynatalım dıyoruz bakalım
Sinirden çatlarlar valla.:1: biz de "bi tane vardı onu da ben aldım. " yazdırıcakmışız. Deli ya:27:
eveeeeeetttt 1 ay kaldıııııııııııı:8::8::8::8:

ohh ıslatıldın ne güzel tadını çıkar:1::1:

günaydın canım az kalmış seninde:nazar:

Allah korusun ben bi gün öle ayrıldığımız bi rüya görmüştüm uyanıncada ağla ağla şişmiştim sonra kalkıp şükür namazı kıldım o kadar etkilenmiştim:43:

kesinlikle eminönüüüüüüü:72:

günaydın canım:24:

aynennnn ben nişanda da bütün alışverişimi ordan yaptım kınada da oraya gitcem

eveeeeeeeeeeet az kaldı şükür şu son 1 ayı da kazasız belasız atlatsam yaa:52:

merhaba canımm:16:

cidden çok güzel tesadüf olmuş hayırlısı olsun canım:32:

canım almasan bile ilk giydiğin gelinlik çok acayip etkiliyo insanı ani bana öyle oldu:32::32:

ohhhh liste başında ıslandım ben ilk ıslanan benim:52::52::52::52:

ıslatsınlar canım senide tabi gelenek bozulmasın:34:

canım bu döküm tavalar nasıl kullanışlımı neler pişiriyorsunuz anlatsana bana biraz zahmet olmazsa seramikten sonra bunuda soktunuz aklıma:52::52:

günaydın bitaaaanemmmm nasılsın bakalım?

biter biter:32::32::32:

Dökümde et güzel oluyo diye biliyorum canım.

Ben selami şahin/burcu güneş ben bir tek kadın/adam sevdim şarkısına bitiyorum onu yapıcam ilk dans müziği kısmetse

Bu şarkıyı bilmiyordum, şu anda dinliyorum...
Gayet güzelmiş ya... Peki var mı böyle bildiğin başka şarkılar :9:

Ben müzikten uzak kaldım bu aralar. Halbu ki her gün radyo dinlerim ama...
Çok beğendim ya...

bubu hiç dinlemedim canım bakıcam ben de nasılmı merak ettim

Ben de ilk dans için Mustafa cecelı den hahtalıkta sağlıkta düşünüyordum hatta karar verdik :)
:)hayırlı olsun canım,ben ferhat göçerden biri bana gelsin'i çok istedim o yok dediler sonra bu sarkıyı caldılar,biliyomusun hiç sevmezdım bu şarkıyı ama şimdi dinkledikçe nişan anı dans edişimiz aklıma gelıyo hemen o nı yaşıyor gıbı oluyorum tekrar o yuzden artık sevıyorum:1::1::1:

Ya kızlar oturma odam bu biliyorsunuz...nişanlım beğendi diye aldık...ama ben bunu nasıl bir halı-perde ile kombin edeceğimi şaşırdım...bu arada sarı olan kısımlar bizde turuncu olacak :50::50::50:

Eki Görüntüle 425626

canım düz renkler kullanmalısın bence
Riskli bir renk
düz beyaz tüle turuncu serpmeler belki olabilir
Zor bir renk ama kahverengi halı üzerine turuncu desen olabilir
Zaten oturma odası nasıl perde düşünüyorsun bilmiyorum ama düz perde yeterli diye düşünüyorum
Beautiful_Life1907 eklediği dekorayonlar hoş durmuş

Back
X