- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.581
ayyy çok kötüyüm kendimi nerelerden atsam ki dün akşam bu sabah falan hiç belirtileri yoktu ama öğle yemeği için eve giderken bi ıslaklık aman dedim gelse bile iç çamaşırı çıtçıtlıtı hadi kotu geçmez patron varken işyerinde aynayada bakamamıştım sallana allana eve gittim kahvelerin önlerinden geçtim eve ulaştım kardeşim evde snr aynaya bi baktım amanın dünyam karardı hemen üzerime değiştirdim kardeşimi çağırdım gördün mü dedim valla görmedim abla dedi neyi görmedin dedim neyi görmedim dedi ee nasıl anladın dedim tahmin ettim biliyoruz abla yaa dedi ama gördüler kesinn eleleme rezil oldum işe gelirken yolu uzattım uzattım artık bi süre o yolu kullanırım çok utanç verici yaa ama daha 5 gün vardı belirtide yoktu off off ya aslında göğüsüm ağrıyordu ama ilaca bağladım deli bennn
ayyy çok kötüyüm kendimi nerelerden atsam ki dün akşam bu sabah falan hiç belirtileri yoktu ama öğle yemeği için eve giderken bi ıslaklık aman dedim gelse bile iç çamaşırı çıtçıtlıtı hadi kotu geçmez patron varken işyerinde aynayada bakamamıştım sallana allana eve gittim kahvelerin önlerinden geçtim eve ulaştım kardeşim evde snr aynaya bi baktım amanın dünyam karardı hemen üzerime değiştirdim kardeşimi çağırdım gördün mü dedim valla görmedim abla dedi neyi görmedin dedim neyi görmedim dedi ee nasıl anladın dedim tahmin ettim biliyoruz abla yaa dedi ama gördüler kesinn eleleme rezil oldum işe gelirken yolu uzattım uzattım artık bi süre o yolu kullanırım çok utanç verici yaa ama daha 5 gün vardı belirtide yoktu off off ya aslında göğüsüm ağrıyordu ama ilaca bağladım deli bennn
ewet her anın ayrı bi güzeliği var ama annemin babamın ağlamasına nasıl dayanacağım bilemiyorum yine de canımçok zor olur tahmin ederim ama her anın farklı bir güzelliği var işte,
herşeyi dolu dolu yaşamak lazım bence, pas geçme hiçbirşeyi
sen de evinle ailenle bir şekilde vedalaşmak isteyeceksin
zor olacak ama hepimiz aynı hüzün ve mutlulukla -ikisi birarada- yeni hayatlarımıza merhaba diyeceğiz hayırlısıyla
hosgeldin =)bu arada ben de pat diye daldım buraya ama
merabayın bütün hatunlar
nişanlıyım ben, istanbulda ikamet etmekteyim, evlenince anadolu yakasında oturacağım
çok uzuuuun bir süredir birlikteyiz biz, aramızda kalsın, kimse duymasın, 10 yıldan fazla
dolayısıyla kuvvetle muhtemel, ben hepinizden büyüğümdür yaş olarak
birkaç ay önce işten ayrıldım, evlenmeden önce biraz dinleneyim dedim, çok da iyi oldu, eve alışıyorum bu sayede
bol bol da geziyorum :))
çeyizlerin çok büyük kısmını çalışırken hallettim zaten, birkaç parça birşey kaldı, onları da şimdi alamam evde yer yok çünkü :26:
aklıma gelenler bu kaa hatunlar
merhaba gece kuşu
şimdi topik listesi yapalım mı ??
gece kuşu: 26 yaşında konyada denizliye gidicek nişanlı birde düğün tarihi belli mi
lavanta:22 yaşında balıkeserli istanbula gidicek nişansız
çağla 22: 21 yaşında
ebrum
gasoline
baharyayla
hfceren: 22 yaşında izmirli nişanlı
deryaw: 27 yaşında bursalı sözlü nişanlancak
lilapausee
cilt:
kocaelim:25 yaşında avusturyalı koceline gelin gelcek nişanlı
dnzornh
pressevgilisi:
kızlar geriye doğru anca bukadar bakabildim bi liste oluşturalım ben sizinle sıkı bi arkadaşlık edinmek isityorum daha da vardır bu topiğin müdavimi ama son sayfalara bakabildim
kizlar hamur yogururken hamurun elimize yapmismamasi icin ne yapabiliriz
bene biraz tiyo verin =))
yemegide yapiyorum tatliyida yapiyorum ama hamur yoguramiyorum
merhaba gece kuşu
gece kuşu: 26 yaşında konyada denizliye gidicek nişanlı birde düğün tarihi belli mi
ebrum
gasoline
baharyayla
lilapausee
cilt:
kocaelim:25 yaşında avusturyalı koceline gelin gelcek nişanlı
dnzornh
pressevgilisi:
kızlar geriye doğru anca bukadar bakabildim bi liste oluşturalım ben sizinle sıkı bi arkadaşlık edinmek isityorum daha da vardır bu topiğin müdavimi ama son sayfalara bakabildim
hosgeldin =)
masAllah on sene icinde baya bi firtinalar atlatmisinizdir heralde dimi?
dügününüz ne zaman kismetse?
hayirli olsun simdiden..
Allah bir yastiktkta kocatsin..
10 sene sabretmek herkesin yapamayacagi bir is sanirim..
merhaba gece kuşu
ebrum
gasoline:30 yaşında istanbullu nişanlı
baharyayla
lilapausee
cilt:
kocaelim:23 yaşında avusturyalı koceline gelin gelcek nişanlı (kusura bakma cnm hatlar karıştı)
dnzornh
pressevgilisi:
fatovas:
evet canım, gerçekten herkesin yapabileceği birşey değildir
çook fırtınalar atlattık özellikle ilk 1-2 sene ve son 2-3 sene, onun haricinde çoook güzeldi tabi ki
ben tam olarak o kadar sene beklemedim aslında,
çünkü evlilik bana çok uzaktı ama belli bi yaşa gelince istiyormuş insan,
yaşlılık işte
son 3 senedir artık istiyodum ben, ama bu sefer şartlar elvermedi bir türlü
hiçbirşey istediğimiz zaman olamadı falan derkeeeen, 1,5 ay önce nişanlandık
ama artık geriye bakmıyorum, ileri doğru gidiyoruz inşallah, kısmet bu zamanmış diyorum amaaaaann
amin canım, herkes bir yastıkta mutlulukla sağlıkla kocasın inşallahh
bizim düğün bahar veya yaz başı inş.
maşallah size canım, ben de önceki sevgilimden ayrılmasaydım 10 yılımızı dolduracaktık, ama kısmet değilmiş.. şimdi hayatımın erkekiyle nişanlanıyorum, 2012 eylülde de gerçekten kocişim olacak inşallah..bu arada ben de pat diye daldım buraya ama
merabayın bütün hatunlar
nişanlıyım ben, istanbulda ikamet etmekteyim, evlenince anadolu yakasında oturacağım
çok uzuuuun bir süredir birlikteyiz biz, aramızda kalsın, kimse duymasın, 10 yıldan fazla
dolayısıyla kuvvetle muhtemel, ben hepinizden büyüğümdür yaş olarak
birkaç ay önce işten ayrıldım, evlenmeden önce biraz dinleneyim dedim, çok da iyi oldu, eve alışıyorum bu sayede
bol bol da geziyorum :))
çeyizlerin çok büyük kısmını çalışırken hallettim zaten, birkaç parça birşey kaldı, onları da şimdi alamam evde yer yok çünkü :26:
aklıma gelenler bu kaa hatunlar
un ilave edebilirsin şekerimkizlar hamur yogururken hamurun elimize yapmismamasi icin ne yapabiliriz
bene biraz tiyo verin =))
yemegide yapiyorum tatliyida yapiyorum ama hamur yoguramiyorum
bu liste iyi oldu canım, eline sağlık, bişeydaha ekliyim ben.. asker bekliyorum, şafağım 243. kasımda nişanlanıyorum, eylül 2012de de evleniyorummerhaba gece kuşu
ebrum
gasoline:30 yaşında istanbullu nişanlı
baharyayla
lilapausee
cilt:
kocaelim:23 yaşında avusturyalı koceline gelin gelcek nişanlı (kusura bakma cnm hatlar karıştı)
dnzornh
pressevgilisi:
fatovas:
benim de aşkım askerde:98:merhaba kızlarr...Ben de aranıza katıldım. ben 28 yaşındayım. sözlüyüm şuan. sözlüm askerde. kısmetse 4 ay sonta yanımda olucak. gelince mart ayında nişan, eylüldede düğün düşünüyoruz kısmetse. izmirliyim. izmirde gelin kalcam :)
bu arada yemek yapmayı yeni öğreniyorum. bi defter aldım annem yazdırıyor hemde yaptırıyor arada
çeyiz hazırlıklarıma da ekimde başlıcam.
bu arada tarih öğretmeniyim ama çalışmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?