2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım ya en korktugum seydır valla bu drum hıc basıma gelmedı ama gelıcek gıbı gelıyor her zaman. Allahtan goguslerımın sısmesınden ve 1 saat oncesınden baslayan kasık agrımdan dırek anlıyorum hatta ablam hep sasırır ben sımdı hasta olcam dıyorum hadı be delı dıyor bana her sferınde de bılıyorum ama uzuldum senın adına... neyse ya ınsanlık halı olsun napcaksın bısure sonra unutulur gıder zaten uzme kendını

ayy takıp edmıyorum kızlar sizi yaa işteyımm kaçamak yapıp bakmaya calısıyorum okadar yaaa:2: baharcımm cokk mutlu oldumm yaa ne güselll ben de hala alamadımm gecen artı yapmana gerek yokk dedımm teklıff etmene evlencez zaten dedimmm trip attım amaa yapmaz bu aralar derdı buyuk ev ayarlamaya calısıyoo kendınee offf ne düğün tarıhım belli bellii nee teklif aldımm tatlı bıı kıskanclık var suan bahar sanna habercağızın olsun

ay çok geçmiş olsuunn
insanlık hali şekercim, bişeycik olmaz, takılma boşver

ewet her anın ayrı bi güzeliği var ama annemin babamın ağlamasına nasıl dayanacağım bilemiyorum yine de canım

selam kızlarr be de kendimi tanıtıyımm bariii

26 yaşındayımmmm konyada oturuyorum denizliye gelin gidicemm Türkçe öğretmeniyim. 9 yıllık bir ilişkim var nişanlıyım sevgiler

ayy takılmamak elde değil ben hergün oradan geçerken söyle bi bakıyorlar hergünn hatta küfür ederken ağzım yamulcak gibi oluyor off beyaa patronda gördüyse rezil ben utanmaz ben dikkatsiz ben bi bayana yakışıyormu yaa ne güzel hanım hanımcık başım önde imajını dakikada alt üst ettim 1 hafta söylenirim ben artık

buarada çaycımız geldi pohçaların çok güzel olmuş başka varsa alabilirm dedi

bu arada ben de pat diye daldım buraya ama
merabayın bütün hatunlar
nişanlıyım ben, istanbulda ikamet etmekteyim, evlenince anadolu yakasında oturacağım
çok uzuuuun bir süredir birlikteyiz biz, aramızda kalsın, kimse duymasın, 10 yıldan fazla
dolayısıyla kuvvetle muhtemel, ben hepinizden büyüğümdür yaş olarak
birkaç ay önce işten ayrıldım, evlenmeden önce biraz dinleneyim dedim, çok da iyi oldu, eve alışıyorum bu sayede
bol bol da geziyorum :))
çeyizlerin çok büyük kısmını çalışırken hallettim zaten, birkaç parça birşey kaldı, onları da şimdi alamam evde yer yok çünkü :26:
aklıma gelenler bu kaa hatunlar

kizlar hamur yogururken hamurun elimize yapmismamasi icin ne yapabiliriz

bene biraz tiyo verin =))

yemegide yapiyorum tatliyida yapiyorum ama hamur yoguramiyorum

merhaba gece kuşu

şimdi topik listesi yapalım mı ??

gece kuşu: 26 yaşında konyada denizliye gidicek nişanlı birde düğün tarihi belli mi

lavanta:22 yaşında balıkeserli istanbula gidicek nişansız

çağla 22: 21 yaşında

ebrum

gasoline:30 yaşında istanbullu nişanlı

baharyayla

hfceren: 22 yaşında izmirli nişanlı

deryaw: 27 yaşında bursalı sözlü nişanlancak

lilapausee

cilt:

kocaelim:23 yaşında avusturyalı koceline gelin gelcek nişanlı (kusura bakma cnm hatlar karıştı)

dnzornh

pressevgilisi:

fatovas:

kızlar geriye doğru anca bukadar bakabildim bi liste oluşturalım ben sizinle sıkı bi arkadaşlık edinmek isityorum daha da vardır bu topiğin müdavimi ama son sayfalara bakabildim

Son düzenleme:
hosgeldin =)
masAllah on sene icinde baya bi firtinalar atlatmisinizdir heralde dimi?
dügününüz ne zaman kismetse?
hayirli olsun simdiden..
Allah bir yastiktkta kocatsin..
10 sene sabretmek herkesin yapamayacagi bir is sanirim..

gaso : 30 yaşında, istanbullu istanbulda kalacak, sadece yaka değişikliği yapacak, şuan nişanlı, 2012 bahar-yaz başı evlenecek inş.

canım un sepiştir zaten unun kıvamı tutunca eline yapışmıyor mesela un kurabiyesi yaparkende öyle ilk parça parça oluyor snr yavaş yavaş unu ilave edip iyi yoğurunca kendini topluyor

akşam benimde hep elime yapıştı yapıştıkça yoğurdum arada un serpiştirdim elime ve bıçakla veya kaşıkla eline yapışanları hamura ilave edip tekrar eline un serpiştirebilsin ben annemden görmüştim..

ben 23 yasindayim amaaa

merhaba kızlarr... Ben de aranıza katıldım. ben 28 yaşındayım. sözlüyüm şuan. sözlüm askerde. kısmetse 4 ay sonta yanımda olucak. gelince mart ayında nişan, eylüldede düğün düşünüyoruz kısmetse. izmirliyim. izmirde gelin kalcam :)
bu arada yemek yapmayı yeni öğreniyorum. bi defter aldım annem yazdırıyor hemde yaptırıyor arada
çeyiz hazırlıklarıma da ekimde başlıcam.
bu arada tarih öğretmeniyim ama çalışmıyorum.

hosgeldin =)
masAllah on sene icinde baya bi firtinalar atlatmisinizdir heralde dimi?
dügününüz ne zaman kismetse?
hayirli olsun simdiden..
Allah bir yastiktkta kocatsin..
10 sene sabretmek herkesin yapamayacagi bir is sanirim..

evet canım, gerçekten herkesin yapabileceği birşey değildir
çook fırtınalar atlattık özellikle ilk 1-2 sene ve son 2-3 sene, onun haricinde çoook güzeldi tabi ki
ben tam olarak o kadar sene beklemedim aslında,
çünkü evlilik bana çok uzaktı ama belli bi yaşa gelince istiyormuş insan,
yaşlılık işte
son 3 senedir artık istiyodum ben, ama bu sefer şartlar elvermedi bir türlü
hiçbirşey istediğimiz zaman olamadı falan derkeeeen, 1,5 ay önce nişanlandık
ama artık geriye bakmıyorum, ileri doğru gidiyoruz inşallah, kısmet bu zamanmış diyorum amaaaaann
amin canım, herkes bir yastıkta mutlulukla sağlıkla kocasın inşallahh

bizim düğün bahar veya yaz başı inş.

düzenledim şuan ama eksik daha sonra tarih falan yazsak birbirimizle güzel arkadaşlıklar edinsek çok güzel olur..

ay ne yasliligi canim daha hayatinin ilk baharindasin :82:

insaAllah bu sefer muradiniza erersiniz..

benimde yaza dogru dügünüm olacak insaAllah

masAllah diyorum size gercekten

ama bizimde aramizda uzak mesafeler var bu yüzden bende zoru basardigimiza inaniyorum..

maşallah size canım, ben de önceki sevgilimden ayrılmasaydım 10 yılımızı dolduracaktık, ama kısmet değilmiş.. şimdi hayatımın erkekiyle nişanlanıyorum, 2012 eylülde de gerçekten kocişim olacak inşallah..
askerde şuanda. Aşkerim de ben de 27 yaşındayız, seninle aramızda çok fark yok yani yaş olarak cnm

un ilave edebilirsin şekerim

bu liste iyi oldu canım, eline sağlık, bişeydaha ekliyim ben.. asker bekliyorum, şafağım 243. kasımda nişanlanıyorum, eylül 2012de de evleniyorum

benim de aşkım askerde:98: ama şafağımız 243 daha
ben de hemşireyim:94::94::94:

kızlar sizinde korkularınız varmı benimkisi gibi

biraz muhabbet olsun birazda (ben kendi adıma söyleyeyim düşüncelerim yanlışsa kendimi eleştireyim)

ben evlenmeyi çok istiyorum bazen çok korksamda
kendi evim olsun temizliğimi yapayım yemeğimi yapayım kendim olayım herşeye hakim olayım isityorum ama biyandanda eşimden yana anlaşamaz işte birde malum cinsellikten falan beğenmez soğursam gerçi ısınmış değilim ama merak var yani nasıl diye o durumlardan ürküyorum hani eşim olucak aşkım kısmetse şuan sana herşey yakışıyor (en ufak tepkimde bile der) ama o zman hani gözündeki bu halim giderse ve en önemlisi o benim göxzümden düşerse diye çok korkularım var..sizler evlenirken sırf sevdiğiniz içinmi evlenmeyi düşünüyorsunuz yoksa benim gibi illa düşünen vardır mutlakada neleri hayal ediyoruz ben evlilik hayallerini merak ediyorum ve tanışmadır hayaldir şudur budur dinlemesini okumasını çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…