bilmyorum valla ya kafam karışık babam ne dicek giyecek şey hiç düşünmedim valla onuda şu işleer halledilsin kıyafet kolay uffff sen napmıştın istemede cnm
benim isteme olmadı cnm ama hikayemi kısaca anlatayım
biz ist otururken allah kısmet etti ev aldık ...
o mahallede köşe başında çocuklar dururdu malum serseri...benimki beni görmüş çok hoşuna gitmişim ama o konuşana kadar başka bi arkadaşı konuştu bende 1 ay öylesine konuşmuştum onunla ama snr görüşmeyi kesmiştik...bi süre snr bana laf atmıştı ben senden çok hoşlanıyorum diye bende ben senden hoşlanmıyorum ama demiştim olabilir demişti ..snr başka bi arkadaşı ile geldi tanıştık görüştük snr 7 ay kadar çıktık çok ilgiliydi snr ayrıldık ayrıldık ama arada sırada konuşuyorduk askere gitti benim aramamı çok beklemiş ama en sonunda o aradı hiç bişey yokmuş gibi aşkım cnmlı devam ettik ama barışma yok tabi benim ailem istemiyor bende aklım onda ama olmaz diye barışma niyeti yok..öyle konuştuk konuştuk
geçen sene kurban bayramında istnabula gittim görüşmek istedim 3 yıl sadece telde ve msnde görüşmüştüm çok seğrek olsada bi arkadaşımıda aldım heyecanla beklemeye başladım boyu posu nasıldı benden uzunmuydu eskisi gibi yakışıklımıydı içimde bişey kalmışmıydı tüm sorulara cevap olarak geldi ve amanın sanki 3 senedir hergün görüşüyor gibiydik çok çok farklı bir samimiyet vardı hiç yabancı değildi ..o gün ayrıldık ertesi gün yine görüştük beni arkadaşıma kadar bıraktı ve ben orda gülsüme biz barıştık dedim halbuki barıştık diye bi karar almamıştık ailem istemiyordu ve ben bunu düşünmedim ağzımdan birden çıktı o da şaşırmıştı snr ayrılırken sıkı sıkı sarıldı ve öptü beni hiç unutmam ...öyle öyle günler aylar kovaladı birbirini aile sorunu çok oldu ama çok ağladım herkes olmaz demişti beni çaydırmaya çalışmıştı şöyle olucak pişman olucaksın yapma etme vermicem seni gibi ..annem yine azçok tanıdığından hem istiyordu hem istemiyordu...neyse birgün banamdan gizli teyzemde ananem teyzem yengem dayımın oğlu gelini vs.tanıştırdım hepsi çok beğendi hepsi o kadarmış artık kimse bişey demiyor damat sıfatını yapıştırmışlardı bile snr ben onlara gittim ailesi bile tanıştım daha snr onların ailesi ailemle tanışmaya geldi babam orda gördü oda istemiyordu(üvey)ama snr fikri değişti öz babam halam falan hepsi beğendiler gçene çarşamba bizde gittik evlerine annemin içi ayrı bi rahat daha etti
şimdi ise kurban bayramında isteme ve nişan olucak..
tanışmada ise siyah dizlerde spor kesim kalem etek diyorlarya onlardan üzerine nar çiçeği gömlek giydim ayağımdada düz siyah babet vardı tam gününe uygun olmuştu çünkü çok stres yapmıştım kıyafet bulamadım diye şimdi sıra nişan için kıyafet stresinde
sende hanım hanımcık bi seçim yap ben özel almıştım çünkü evde hep kot vardı
başınızıda arıttım şimdi aklıma geldi ben bunu anlatmaya başladım ama sonunu evlenme teklifi almadığıma getircektim ..geçen gün konuştuk istemiyorum sen evlenme teklifini aileler tanışmadan önce yapıcaktın dedim oda ben nişandan snr düşnüyorum belki dedi bende yüzüğü parmağıma taktıktan snr hiç önemi yok evlenme teklifinin boşuna etme dedim helede böyle konuştuktan sonra dedim keşke etseydi bende anlatsaydım sevine sevine dedim oda baban zaten istemiyordu başımıza buyruk olmasın diye etmedim dedi ama ben içimdeki ondan beklediğim ve alamadığım uğradığım hayal kırıklığını anlattım bi güzel
kızlar gerçekten hiç bişey yapmasına gerek yok bi gümüş alıp bile benimle evlenirmisin diye sorsaydı yeterdi şimdi bana en lüks restoranda en süpriz şekilde yapsa bşle önemi yok heleki bekle ve gör dedikten snr