selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr tam bir kabusss doluu gun gecirdim

((((((((((((((((((((( gece saat 12 de tatli yaptim askimaaa... yine yurtdisina gidicek diye sabah gotutrurum hemde gormus oluurum dedim zaten anadolu yakasinda isim var erken cikarim gorurum sonra isimi hallederim dedim..neyse pastaayi bi guzel yaptimmm... dolaba koydummmmm sabahin 10 dustuk yollara annemleee... anadolu yakasina gectimm askimin gelecegimden haberi yoktu annesi ile haberleesmistimm.... neysee iki sokak kalaaaa posettimmm cartttttttttttttttttttttttttttt diye yirtildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tatlimda patttttttttttttttttttttttt diye yere dustu ve borcam kirildiii yagmur yagiyooo islanmisimmmm... bide tatlim yere dustuuu

(((((((((((((((((((((((((((((((( tamda cop kutusunun yaninda dustuuu.... attim onu copeee sonra oturdummmm agladim hungur hungurr bu haksizlik ama diyee bari dusuyosannn daha once dusseydii ..o kadar tasidim eziyet cektim islandim yagmurdaa heryerim su icinde kaldii.. neyse sonra kapiyi caldim kocis acti kapiyii o cok sevindi beni gordugunde ama ben basladim aglamaya ben sana supriz yapacaktim pastam yolda dustuu.. attim cope diye hungur hungurr agliyorumm

(((((((((((((((((((((((( bu kadarmi sansiz bi kizim yaaa.ne hayallerlee heveslerle ciktim yolaa basima gelenlere bakin