2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

*kızlar ilk gece kaçınılmaz son bi şekilde halledicez o durumu :) siz düğün öncesi bakım falan düşünüyormusunuz ? ben düğünden bir kaç ay önce saç cilt vücut bakımı yaptırmayı düşünüyorum neler tavsiye edersiniz ?

*kızlar ilk gece kaçınılmaz son bi şekilde halledicez o durumu :) siz düğün öncesi bakım falan düşünüyormusunuz ? ben düğünden bir kaç ay önce saç cilt vücut bakımı yaptırmayı düşünüyorum neler tavsiye edersiniz ?

walla tatlım bır ay çok erken bır hafta kala güzellik merkezine gidip hem agdamı hem bakımımı hemde masajımı yaptırmayı düşünüyorum. ben bunları normaldede ıkı ayda bır hıc bılemedın 3 ayda bır yaptırıyorum zaten.. yüzüme buhar banyosu yaptırıyorum genelde. üstünede sıkılastırıcı bır maske sonrada nemlendırıcı bır maske yapıyorlar

kizlarrrr bi dolap siliyim dedim 3 sayfa ilerlemissiniz masallah ::))) ben ilk geceden falan korkmuyom hicc:)))) gayet normall bisey oda ALLAH IN emri sonucda olcak bitcekk :)

cok tesekur ederim canim ama o sekilde ustu olmucakk duz straplez olup ustunden tullu havuz yaka yapilcakk ben straplez sevmiyorumda ondan :)
anladım tatlım inşallah istediğin gibi olur... allah banada nasıp etsın.. eskişehire gitcem gelinlik için ben

kizlar bende son 1 ay kalaa bi guzellik merkezine gidippp ole bakim yaptircam bide son 4 gun kala yaptiriim dugunee zaten haftada 1 kil maskesi yapiyorumm buharrda yapiyorumm.. cildimm cok sukur guzell masallahh bi tek siyah noktalarim varr onlarda bi gitse dahada guzel olcka:)

mrb kızlar nasıl gidiyo hazırlıklar...benim düğünüm eylülde olcak eşya bakmaya başladık yavaştan.alan arkadaşlar varmı

Back
X